|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: pá září 04, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Miami Vice
Jamie Foxx, Collin Farrel a naprosto o hovnu film. Kazdou scenu jste uz videli minimalne jednou v jionych filmech.
5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pimpy

|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
Vzhůru do oblak
Prvních deset minut filmu bylo, jak sem slyšel ze všech stran v kině od dětí, tvrdší oříšek. Zbytek filmu bavil a byl i vtipný. Výlet starýho dědka v domu, který se dostal do vzduchu díky balónkům
8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá září 04, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | Vzhůru do oblak
Prvních deset minut filmu bylo, jak sem slyšel ze všech stran v kině od dětí, tvrdší oříšek. Zbytek filmu bavil a byl i vtipný. Výlet starýho dědka v domu, který se dostal do vzduchu díky balónkům
8/10 |
Viděl jsem to ve 3D a docela jsem se u toho nasmál, nejlepší byli ti mluvící psi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: pá září 04, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | Pimpy napsal: | Vzhůru do oblak
8/10 |
Viděl jsem to ve 3D a docela jsem se u toho nasmál, nejlepší byli ti mluvící psi |
Taky sem to videl ve 3D a s ceskym dabingem. Tusim, ze jednoho psa daboval Landa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 04, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
Za nepřátelskou linií 3
- viděl jsem 1, o 2 nic nevím, a nedávno jsem si půjčil 3 díl.
Musím říct že se mi líbil, hezké vojenské prostředí (děj se většinou odehrává v Kolumbii), skvělá akce, u filmu jsem se nenudil. Jinak film už není z minulosti jako 1 díl, ale ze současnosti. Takže kdo má rád válečné filmy, americké jednotky apod. tak doporučuju shlédnout.
Abych to jenom nechválil, tak vojenské přestřelky jsou opravdu "americké", ve dvou dokáží odrazit a vyhrát nad několikanásobnou přesilou bez krytí, enemy tam padají jak švestky. Ale mě to baví :o).
http://www.csfd.cz/film/245651-za-nepratelskou-linii-3-kolumbie-behind-enemy-lines-colombia/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:52 am Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | Hanis napsal: | | Pimpy napsal: | Vzhůru do oblak
8/10 |
Viděl jsem to ve 3D a docela jsem se u toho nasmál, nejlepší byli ti mluvící psi |
Taky sem to videl ve 3D a s ceskym dabingem. Tusim, ze jednoho psa daboval Landa. |
By mě zajímal ten českej dabing, hlavně u těch psů, pač v originále to nemá chybu. Já se ale nejvíc bavil tim malym skautem.
Shaun of the dead
http://www.csfd.cz/film/135497-soumrak-mrtvych-shaun-of-the-dead/
Pokud se někomu líbila Jednotka příliš rychlého nasazení, tak tohle musí vidět. Ještě ulítlejší, ještě brutálnější a ještě sušší anglický humor v podání Edgara Wrighta. A dva z hlavních herců jsou ti samí jako v Jednotce... Rozešla se s nim holka, protože pořád trčeli v zatuchlym pajzlu s jeho nejlepším kamarádem a spolubydlícím, co nepracuje a jenom chlastá a paří playstation. Máma má narozeniny, druhej spolubydlící nemá pochopení pro jejich opilecké radovánky ve 4 ráno a do toho v Anglii začne řádit neznámá infekce, která dělá z lidí zoombie. No prostě brutál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so září 05, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deviator
|
Zaslal: so září 05, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
Black Dragon: buď na to půjdu do kina nebo počkám na 720p. I ten DVDrip by mě u takového snímku vadil  .
Doufám že to bude takový nářez jak to vypadá.
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: so září 05, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
Kult hakoveho krize...10/10
..musel som si to znovu pozret, proste to nema chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so září 05, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
Drag me to Hell.
Větší debilitu jsem neviděl od dob Zohana. Film naprosto o ničem, ale pro fajnšmejkry nechutné scény plné zvratků a slizu možná zajímavé přijdou...
-3/10, absolutně zabitý čas, to jsem si mohl raději na záchodě přečíst noviny (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so září 05, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | Kult hakoveho krize...10/10
..musel som si to znovu pozret, proste to nema chybu... |
tjn jeden z nej filmu co sem videl, z tech fasounu me bylo na
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
...jedna z mistrovských rolí Pana herce Edvarda Nortona.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzyk

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
souhlasim super film taky sem na něj znova koukal asi před tejdnem
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | BIG Lebowski napsal: | Kult hakoveho krize...10/10
...jedna z mistrovských rolí Pana herce Edvarda Nortona. |
Spolu s Klubem rváčů. Pochybuju, že to někdy překoná. V obou rolích naprosto neskutečný....
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Geroj napsal: | | BIG Lebowski napsal: | Kult hakoveho krize...10/10
...jedna z mistrovských rolí Pana herce Edvarda Nortona. |
Spolu s Klubem rváčů. Pochybuju, že to někdy překoná. V obou rolích naprosto neskutečný.... |
To rozhodně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|