|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
luklin
|
Zaslal: st březen 22, 2006 2:17 am Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | Btw: Jeste sem pak vecer zkouknul Muze na mesici. Tenhle film povazuju za jednu z nejlepsich komedii vsech dob! Znate ? |
myslíš z Jimem Carey tak to zas byl pro mě Jimův propadák asi máš jinej vkus no. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
luklin
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: st březen 22, 2006 2:24 am Předmět: |
|
|
| pAprad napsal: | | okrsok 13 bolo gut david Belle & Cyril Raffaeli rulz! |
okrsek je good ale neni nad
Ramba,Terminátora,Robocopa,Karate tiger,Americký ninja a tyhle starší pecky kde hraje třeba Arnie,Sylvester,Seagal,Dudikoff-jeho aikido good,Van damme,
prostě sou to filmy na kterých sem vyrůstal a rád je zkouknu znova i ted v době kde převládají supr triky.
v době terminátora 2 supr triky na tu dobu proti term.1 a vubec všem těm filmům
jinak Matrix je dobrej ale jen jednička. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 22, 2006 6:01 am Předmět: |
|
|
Nejlepsi komedie je Monty Python a Svaty Gral ..
Tak sem si shlidl trailer na Scary Movie 4.. verim tomu ze to bude jeden z nejlepsich dilu... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: st březen 22, 2006 10:10 am Předmět: |
|
|
| luklin napsal: | | pAprad napsal: | | okrsok 13 bolo gut david Belle & Cyril Raffaeli rulz! |
Ramba,Terminátora,Robocopa,Karate tiger,Americký ninja a tyhle starší pecky kde hraje třeba Arnie,Sylvester,Seagal,Dudikoff-jeho aikido good,Van damme,
prostě sou to filmy na kterých sem vyrůstal a rád je zkouknu znova i ted v době kde převládají supr triky.
jinak Matrix je dobrej ale jen jednička. |
Dudukoff-aikido??? on bol model a karate sa ucile len kvoli filmom
aikido vyuziva len Segal _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 22, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
Vcera jsem se dival na Vfor Vendetta. Je to od tvurce matrixu podle comixove predlohy. Mne se ten film libil, mam rad takove pohadky jako batman, sin city, punisher etc....
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: st březen 22, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | luklin napsal: | | pAprad napsal: | | okrsok 13 bolo gut david Belle & Cyril Raffaeli rulz! |
jinak Matrix je dobrej ale jen jednička. |
Dudukoff-aikido??? on bol model a karate sa ucile len kvoli filmom
aikido vyuziva len Segal |
taky sem jen člověk-sem se splet uplě na to koukám samozřejmě myslim seagala jinak prostě mě šlo jen o ty ninjové takže jako dudikofa sem zmínil jen že hral ve filmy americký ninja.
dobrý bojový umění vandamme-karate a seagal-aikido jinak nepočítam jackie chana,bruce lee. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st březen 22, 2006 4:57 pm Předmět: |
|
|
Tak uz mam par tipu na co se budu divat priste z toho co tady pisete. Vcera jsem videl Man on fire, s Denzelem Washingtnem, dobrej film, hlavne podle me pekne natoceny, myslim ten obraz, barvy.. Scenar prumer, ale Denzel super. A potom jsem videl Spalovace mrtvol, to je snad nejlepsi nas film. To ani k tomu neni co rict vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 22, 2006 5:25 pm Předmět: |
|
|
Man on fire je dobry film. Mne se libil hodne. proste typek co se sebere, da dohromady a zacne porane zametat se zlocincema. Navic umisteni v Jizni Americe je bezva.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: st březen 22, 2006 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Man on fire je dobry film. Mne se libil hodne. proste typek co se sebere, da dohromady a zacne porane zametat se zlocincema. Navic umisteni v Jizni Americe je bezva. |
a to je něco novýho,neviděl sem. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
Zaslal: st březen 22, 2006 5:43 pm Předmět: |
|
|
vykoupení z věznice ShawShank
Poslední císař
Forrest Gump
Training Day
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: st březen 22, 2006 6:24 pm Předmět: |
|
|
Moc nove to asi nebude. Nevim cesky nazev. Ale jak psal drago je to Danzelem washingtone. Hraje roli bodyguarda pro malou holku, ktera je unesena. On je trosku alkoholik a nejak se mu nedari. Nejak pak najde sam sebe a pekne tem unoscum ukaze. Jizni amerika je vazne super, korupce, cerny obchod, drogy atd.... Vyborne tam ten pribeh pasuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 22, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
Man on Fire .. jak original, tak preklad .. Muz v ohni .. velice dobry film a jeste tam hraje v posledni dobe casto vyzdvyhovana mlada "herecka" Dakota Fanning... to je ta mala blbka, kterou bych za roli ve Valce svetu nejradsi domlatil, za to pisteni..
btw. je to 2004 a best scena je s tim korenem v aute, jak mu reze prsty.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: st březen 22, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Moc nove to asi nebude. Nevim cesky nazev. Ale jak psal drago je to Danzelem washingtone. Hraje roli bodyguarda pro malou holku, ktera je unesena. On je trosku alkoholik a nejak se mu nedari. Nejak pak najde sam sebe a pekne tem unoscum ukaze. Jizni amerika je vazne super, korupce, cerny obchod, drogy atd.... Vyborne tam ten pribeh pasuje. |
jak uz napisal Black Dragon - Man on Fire, velmi dobry film ....
btw. kdo vie o nejakych filmoch vyrobene po roku 2000 a hraju na city nech mi napise SZ s menom filmu alebo nech to hodi rovno sem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|