|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | BUFU napsal: | | owar napsal: | | MAST3R napsal: | Pls doporučtě nějakejch film typu Prcičky (american pie)...
Viděl jsem Prcičky 1 - 6, Sexy párty 1 a 2, road trip, euro trip, velký maturitní mejdan...něco podobného jestli znáte.. | Zahulime, uvidime. |
Jn a nbo best of the best... Kdo hulí, ten umí BUFU | jo a jeste pripomenu, ze to musi bejt Zahulime, uvidime 1! 2 je hrozna sracka.. |
Neřekl bych že dvojka je sračka.... já si to už moc nepamatuju ale byl sem celkem spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
ja byl hrozně zklamanej, jediná světla výjimka byl NPH _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
Mě se zase líbila víc dvojka. Ale jedničku už si moc nepamatuju, viděl sem to dávno. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po září 28, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Mě se zase líbila víc dvojka. Ale jedničku už si moc nepamatuju, viděl sem to dávno. | tak ted teda nevim jestli jste se dívali na ten samej film jako ja..jednička naprosta prdel od začátku do konce, plno skvělejch hlásek a na konci minihambace :-) z dvojky si nepamatuju snad ani jednu vtipnou scénu, hlášku, nic! proste nuda a šeď a tak jsem se na to těšil :- ( _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Jednička byla celkem prdel, dvojka sračka, trojka zase děsná prdel. Pak se natočily náky prcičky Na táboře, to sem nedokoukal ani do konce, horší kokotinu sem snad ani neviděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
A dneska sem si pustil konečně Transformers 2 . Akční jatka, fakt super. Akorát si mohli odpustit těch trapnejch 15 minut, kdy byla jeho matka zhulená, to se tam vůbec nehodilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | BUFU napsal: | | owar napsal: | | MAST3R napsal: | Pls doporučtě nějakejch film typu Prcičky (american pie)...
Viděl jsem Prcičky 1 - 6, Sexy párty 1 a 2, road trip, euro trip, velký maturitní mejdan...něco podobného jestli znáte.. | Zahulime, uvidime. |
Jn a nbo best of the best... Kdo hulí, ten umí BUFU | jo a jeste pripomenu, ze to musi bejt Zahulime, uvidime 1! 2 je hrozna sracka.. |
všechny 3 co píšete jsem viděl chlapi, ale je to sranda... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 28, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Pimpy napsal: | | Jednička byla celkem prdel, dvojka sračka, trojka zase děsná prdel. Pak se natočily náky prcičky Na táboře, to sem nedokoukal ani do konce, horší kokotinu sem snad ani neviděl. |
U mě ze všech vede dvojka....první 3 díly jsou nej.. od 4 dál už jsou jiní herci.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po září 28, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pimpy napsal: | | Jednička byla celkem prdel, dvojka sračka, trojka zase děsná prdel. Pak se natočily náky prcičky Na táboře, to sem nedokoukal ani do konce, horší kokotinu sem snad ani neviděl. |
U mě ze všech vede dvojka....první 3 díly jsou nej.. od 4 dál už jsou jiní herci.. |
nejlepsi je ve dvojce, jak hraje s tou trumpetou na hudebnim tabore pro postizene
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po září 28, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Drago napsal: | American Beauty
10 let stary film, ja ho videl az dneska bohuzel.... Perfektni, jeden z nej filmu co jsem kdy videl. 10/10
Jarhead
Americka kravina. Nebavi me tyhle filmy... 4/10 | jak muzes napsat americká kravina, kdyz nad tim das American Beauty 10/10, coz je nejen americkej film, ale dokonce jsou oba filmy od stejnyho režiséra?! navic 4/10, ale no tak, Drago.. |
Ja vim, prave proto sem si to vybral ze to je stejny reziser. A zpetne musim rict ze mas pravdu a Jarhead neni spatny film, takhle zpetne se me ten "jiny" pohled na valku libil (a patrne to je ten realnejsi).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po září 28, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem našel dvd rip Star Treku a musím říct, že se mi to moc líbilo. Tahle velká filmová série mne nějak minula a teď jsem dostal chuť omrknou i jiné filmy, případně seriál... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|