Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Já už ti teď neřeknu konkrétní scény, je to fakt randál, co jsem to viděl. Ale přišlo mi to ve snaze co nejvíce šokovat, až moc odtržený od reality, vyhnaný do "nonsense" extrémů.

Pokud budeš chtít, tak se tomu asi dá věřit, ale já myslim, takový ty logický situace - to co sem zmínil bylo proto, že si to snad jedinný z toho film trochu víc pomatuju. Ono se to tak mohlo stát, takže tomu můžeš věřit, ALE otázka je právě taková ta logika toho počínání. Pokud připustim, že to bylo tak jak ty píšeš - tak: Jak sem psal, nejvíc mi v hlavě utkvěla ta hláška toho vyšetřovatele nebo kdo to řekl: "Rád se dívá s první řady" bo něco takovýho. A potom buď. dělal mrtvýho, nikdo si za celou dobu nevšim, že dejchá, (mam za to, že ten jak si pak uřízl nohu na něj i došáhl, pač myslim, že od něj bral ten mobil, je to tak?) potom platí co sem psal prvně, nebo je to jak říkáš ty, že do sebe něco narval, uspal se? A potom mi řekni, co z toho mě měl, když spal, byl v nějakym umělym spánku bo co? A´t nebo tak, je to pro mě nesmysl.

jj byl v polo umelym spanku ale aby mohl reagovat viz. jak ovladacem do nich pousti elektriku), a podivat se pak na to mohl ze zaznamu z kamery. a mobil od nej nebral ten nasel v krabicce ve zdi, on jak si urizl nohu tak se jen plazil vzal mu zbran z ruky dal do ni naboj zastrelil toho 2 borca a hned na to tam dosel ten prostredik,takze nemel nejak cas zjistovat jestli zije.Spis me zajima co je s tim jak odesel bez te nohy o tom tam nebyla zminka takze bude v 6 asi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

New in town

Odpočinková komedie na sobotní podvečer o městské manažerce (Renée Zellweger), která má za úkol automatizovat výrobu a vyhodit půlku lidí v továrně v severském městěčku v Minnesotě. Samozřejmě nic není tak jednoduché a všechno nakonec dopadne úplně jinak...

Žádné drama, jen dobrá komedie s hromadou povedených míst a dokonce jakýmsi severským nářečím angličtiny :-)

Jak říkám, doporučuju pro sobotní podvečer s teplým čajem a něčím dobrým pod zub. Já jsem se s manželkou výborně pobavil a zrelaxoval.

http://www.imdb.com/title/tt1095174/

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Robb

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Jarhead

Americka kravina. Nebavi me tyhle filmy... 4/10

ten se mi náhodou líbil......i ta knížka podle který to vzniklo nebyla špatná
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2009 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prcicky 1 v pohode film
EDIT: prcicky 2 taky dobry,lepsi nez 1
EDIT2: prcicky3 taky v pohode, dalsi dily ale stahovat nebudu videl sem asi 10 min. a musel sem to vypnout, ale tato trilogie byla docela povedena

Naposledy upravil ShawnRay dne pá říjen 16, 2009 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Pimpy

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Star trek

Jsem fanoušek start treku. Hlavě úplně těch starejch dílu ještě s Leonardem Nimoyem, takže i to hodnocení tomu odpovídá .
Příběh není nějak kulervoucí, ale to všechno přebije napětí a akce. Film je o mladé posádce Enterprise, která se snaží zničit nepřátelskou loď co příletěla z budoucnosti a snaží se zničit všechny planety federace pomocí nějaké "rudé hmoty".
No, ale když sem viděl mladýho Zula, McCoye, Scottyho (toho hrál Simon Pegg a moc se mi tam líbil), Uhuru nebo Čechova mluvícího ruskou angličtinou, no prostě geniální. A díky závěrečným titulkům, krátkému proslovu a nezapomenutelnou hudbou dávám poslední hvězdu.
Samozřejmě si to musíte užit v Blueray kvalitě na pořádný HD telce jako já , to má potom ty správný grády.
9,5/10
Vokr

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nebyla ENTERPRISE americká letadlová lod
Jinak star trek mi pride jeko kravina ale je to jen muj nazor
tucet

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/253311-paranormal-activity/trailer/
tak na tohle jsem zvědavej, prý to jde teprva v americkejch kinech, takže si asi budu muset vydržet :)
owar

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
tak na tohle jsem zvědavej, prý to jde teprva v americkejch kinech, takže si asi budu muset vydržet :)
a proc si to jednoduše nestáhnes?
tucet

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
tucet napsal:
když mi ukážeš kde a nebude to fejk, tak si to rád stáhnu :)
Vokr

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hitlerova elita / Napola (2004)
Celkem slušnej film z 1962, kdy mladýho chudýho boxera uvidí nejakej "učitel" z školy pro hitlerovi generály (Napola). kde zažije špatnou stránku fašismu.
9/10 tedka se dívám na filmy z 2svetový tak kdyby ste o nejakým dobrým vedeli tak ho sem hodte..

Nejvíc mě dostala věta kdy generál říkal studentum: "vudce vás bude potrebovat pro vedení duležitých dobitých měst jako je Washington Moskva a další..."
owar

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
owar napsal:
tucet napsal:
když mi ukážeš kde a nebude to fejk, tak si to rád stáhnu :)
link ti sem z mobilu nehodim,ale kdyz zkusíš zadat do pana googla paranormal activity torrent, tak uspějes
BUFU

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co sem tak koukal, tak to Paranormal Activity ještě není. Na torrentech je to akorát plný faků....
Su zvědavej, co z toho filmu bude, ale myslím, že zase tak super to nebude. Každopádně těch 96 % je už samo o sobě paranormální, když to ještě skoro nikdo neviděl
Vokr

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gamer / Game (2009)
Videl sem sice jenom pul hodky prottoze sem myslel že umřu nudou (fakt to byla strasna nuda), ale myslím si o nem toto: Pěknej námět, ALE chybí tu totálne príbeh a vubec nevite co se deje jestli ste ve hre nebo v realite. Podle me fakt ulet
5/10
owar

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Co sem tak koukal, tak to Paranormal Activity ještě není. Na torrentech je to akorát plný faků....
Su zvědavej, co z toho filmu bude, ale myslím, že zase tak super to nebude. Každopádně těch 96 % je už samo o sobě paranormální, když to ještě skoro nikdo neviděl
zkus to jeste prohnat pres bittorrent.am tam to bejvá slušně našlápany..
Pimpy

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:

To me na CSFD pekne sere, vyjde akorat trailer a uz naky trotlove hodnoti. Jeste napisou, ze podle trailaru to musi bejt parada, tak davaj pet hvezd, idioti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 207, 208, 209 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: