Cameron je první režisér, který 3d plně vuyžil - udělal z toho regulérní filmařský nástroj, ne jen pozlátko. Takže nevidět to ve 3d znamená vynechat hodně důležitý prvek - když se podíváš na film, který byl původně barevný a širokoúhlý na černobílé televizi, tak vizuální stránka taky docela utrpí. Cameron se snaží všemi prostředky diváka donutit, aby si Pandoru zamiloval a 3d tomu neskutečně pomáhá.
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Nikdy by som nepozeral cam alebo screener kvalitu,ale ak je film zalozeny na tom,ci to vidis v 3d alebo nie,nieco je zle
Tohle rikam uz od zacatku ...
mirio: Takze kdyz nekdo naanimuje Kamenak a udela to ve 3D , tak z toho bude perfektni film ???
Ale no tak, tenhle dotaz asi nemyslíš vážně, že...
EDIT: Včera jsem na to byl, tak se trošku rozepíšu. Že to je pohádka? Hmm. Že to je založeno hodně na efektech? No a co? Jako celek se mi to prostě líbilo a dokážu si to klidně představit i ve 2D a pořád by se mi to líbilo.
100 lidí, sto chutí a to, že Cameron prostě umí, je nezpochybnitelné.
hele ten Mladý Herkules 3D - ten malej kluk,neni to ten jak byl kdysi na primě v nějakym pořadu, jako nejmladší kulturista, jak přestal cvičit ztloustl a pak se kvůli tý roli zase snažil dostat do formy?
hele ten Mladý Herkules 3D - ten malej kluk,neni to ten jak byl kdysi na primě v nějakym pořadu, jako nejmladší kulturista, jak přestal cvičit ztloustl a pak se kvůli tý roli zase snažil dostat do formy?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru