Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě napsal, že je ten rip venku stejně jako ty jsi napsal, že je venku UV...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ježiš v celym gigantickym Brně se v několika příštích dnech nedá jít na Avatara,protože je vyprodáno
Postavte tu nějaký kina vidláci
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout.
Ach jo. No a na tu druhou blbost taky píše, že čeká, takže si ji už taky může stáhnout... :-)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
NUMM3R™ napsal:
Ach jo. No a na tu druhou blbost taky píše, že čeká, takže si ji už taky může stáhnout... :-)

Moje chyba, jsem nějak přehlédl.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč mám takovej pocit že 3 díl Undisputed bude úplně stejnej jako ta dvojka?
A další Univerzální voják, možná aji kouknu - fajn odreagovačka s důchodcema
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem zkoukl http://www.csfd.cz/film/226246-condemned-the/#. jako nenudil jsem se, ale aspoň jedno malý, malinkatý překvapení v tom příběhu bejt mohlo. jinak Stone Cold toho fakt moc nenakecal, ale zase je velkej
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
ripperr

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
NUMM3R™ napsal:

ano presne tak čakám, lebo niektoré si už stahujem a preto čakám a niektoré ešte není sú on..takže tak som myslel :)
Poman

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/244312-bitch-slap/videa/

citace:
Nejnadrženějších 100 minut roku v taktovce tří nadpozemských samic a režiséra s mozkem v koulích a libidem mimo tabulky. Nic zábavnějšího si chlap nemůže na závěr roku přát. Děj z flashbaků, zbraňový prototyp od CIA, Herkules a nekonečná spousta záběrů na kozy a zadky v těch nejtáhlejších kamerových zpomalovačkách od dvojky Transformerů. Nemá to smysl, ale je to nahláškovaná, antifeministická zábava, která ač vlastně trčí na zapadlé pouštní cestě, jede rychleji, než namazaná lubrikantem. Ano, dokonalý antagonismus Stmívání. :)

Tohle je ujetý
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
http://www.csfd.cz/film/244312-bitch-slap/videa/

citace:
Nejnadrženějších 100 minut roku ....

Tohle je ujetý

tohle musím vidět, ale jen kvůli těm babám a jejich zbraním, které jsou 2x větší jak ony sami

(ta prostřední nemá chybu)
c87

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Undisputed vypadá super! jedničku jsem viděl, to je sračka, ale dvojka má slušný hodnocení, takže ty dva díly asi prubnu. saw jde mimo mě, ale čéče, ten univerzální voják, no, že by mě ten trailer přesvědčil...

lol? jednicka je pekne namakana kdezto dvojka je pekna močka...
ignasov

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haha film BLOOD and BONE by kludne mohol byt natoceny aj po vietnamsky, je tam dokopy asi osem dialogov, proste ako film totalna sracka, na druhu stranu fighterske sceny su podaktore vcelku slusne...
ale skvor mi to cely cas pripadalo ako nizkorozpoctova parodia na film :D
Turakam

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

videl som avatara, v 3d, krásny film a neskutočný vizuálny zážitok. To sa musia točiť tak drahé filmy, aby si ludia uvedomili aké su svine?
spider1029

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakazane Kralovstvo- v tomto filme sa stretli Jackie Chan a Jet Li. Je to taka rozpravka, i ked je tam dost akcie, niekoho moze nudit. Ja som bol spojokny... taka oddychovka...

http://www.csfd.cz/film/233036-zakazane-kralovstvi-forbidden-kingdom-the/
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2010 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
tak jsem zkoukl http://www.csfd.cz/film/226246-condemned-the/#. jako nenudil jsem se, ale aspoň jedno malý, malinkatý překvapení v tom příběhu bejt mohlo. jinak Stone Cold toho fakt moc nenakecal, ale zase je velkej

Super film na odreagovani ... prave sem to zhlidnul a musim rict, ze sem se docela bavil ...
Oproti reakcim dementu z csfd se mi Vinnie Jones maximalne libil a ta role mu krasne sedla ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: