|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
Prostě napsal, že je ten rip venku stejně jako ty jsi napsal, že je venku UV...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ježiš v celym gigantickym Brně se v několika příštích dnech nedá jít na Avatara,protože je vyprodáno
Postavte tu nějaký kina vidláci _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout. | Ach jo. No a na tu druhou blbost taky píše, že čeká, takže si ji už taky může stáhnout... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout. | Ach jo. No a na tu druhou blbost taky píše, že čeká, takže si ji už taky může stáhnout... :-) |
Moje chyba, jsem nějak přehlédl. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Proč mám takovej pocit že 3 díl Undisputed bude úplně stejnej jako ta dvojka?
A další Univerzální voják, možná aji kouknu - fajn odreagovačka s důchodcema _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
tak jsem zkoukl http://www.csfd.cz/film/226246-condemned-the/#. jako nenudil jsem se, ale aspoň jedno malý, malinkatý překvapení v tom příběhu bejt mohlo. jinak Stone Cold toho fakt moc nenakecal, ale zase je velkej _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt leden 07, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Ale já to napsal, protože ripperr psal že na ten film čeká....tak jsem napsal, že dneska vyšel DVDrip, tak si to může stáhnout. | Ach jo. No a na tu druhou blbost taky píše, že čeká, takže si ji už taky může stáhnout... :-) |
ano presne tak čakám, lebo niektoré si už stahujem a preto čakám a niektoré ešte není sú on..takže tak som myslel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 5:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | Undisputed vypadá super! jedničku jsem viděl, to je sračka, ale dvojka má slušný hodnocení, takže ty dva díly asi prubnu. saw jde mimo mě, ale čéče, ten univerzální voják, no, že by mě ten trailer přesvědčil... |
lol? jednicka je pekne namakana kdezto dvojka je pekna močka...
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
haha film BLOOD and BONE by kludne mohol byt natoceny aj po vietnamsky, je tam dokopy asi osem dialogov, proste ako film totalna sracka, na druhu stranu fighterske sceny su podaktore vcelku slusne...
ale skvor mi to cely cas pripadalo ako nizkorozpoctova parodia na film :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
videl som avatara, v 3d, krásny film a neskutočný vizuálny zážitok. To sa musia točiť tak drahé filmy, aby si ludia uvedomili aké su svine? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
Super film na odreagovani ... prave sem to zhlidnul a musim rict, ze sem se docela bavil ...
Oproti reakcim dementu z csfd se mi Vinnie Jones maximalne libil a ta role mu krasne sedla ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|