_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
viděl to někdo? my jsme se na to včera dívali s partou lidí a já jsem byl snad jedinej kdo se u toho luxusně bavil, ostatní pičovali, tak by mě zajímalo co na to vy
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
viděl to někdo? my jsme se na to včera dívali s partou lidí a já jsem byl snad jedinej kdo se u toho luxusně bavil, ostatní pičovali, tak by mě zajímalo co na to vy
Kdyz se podivas na prvni post na predchozi strance, tak pochopis
Perfektni film ...
Ted sem se dodival na The Last Castle ... i pres kokotsky komentare na csfd se mi ten film libil ... nebyl to klasickej kino film, ale opravdu takova idealni oddechovka na sobotni odpoledne ...
Bláža: vidíš, to jsem přehlíd. to je fajn, nepřipadám si divnej
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Robert Downey jr. v roli muze s dymkou a houslemi ... naprosto perfektni, strhujici akce ... Guy Ritchie predvedl naprosto jine a nekonvencni provedeni teto klasicke postavy a musim rict, ze se mu to opravdu povedlo... promysleni uderu a ran nekolik kol dopredu jako v sachach nemelo chybu ..
Tip na výbornou komedii: Pařba ve Vegas. Není to žádná přiblblá teenagerovská komedie, jak stupidní český název napovídá, ale příjemná zábava i pro nás starší
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Tip na výbornou komedii: Pařba ve Vegas. Není to žádná přiblblá teenagerovská komedie, jak stupidní český název napovídá, ale příjemná zábava i pro nás starší
Miss Potter asi nic pro zdejší osazenstvo, ale fakt výborný film na unavené nedělní odpoledne. Renée Zellweger hraje úspěšnou, i když trochu zvláštní kreslířku a autorku dětských knížek. Film z roku 2006 má na imdb 7.2/10. I když fakt asi tak pro 25+ let :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Včera jsem na to koukal a královsky jsem se bavil. Stáhnul jsem to pro srandu, myslel jsem, že to bude kktina, ale vážně povedenej film s vtipným humorem.
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru