|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
A brzo se na ní chystám podruhé. Tentokrát si všímat detailů. Je to bomba film. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Konečně jsem se taky dostal k Sin city. Někdo mě kdysi snad řekl, že je to blbost . A zasloužil by za to nakopat prdel od Marva. Film mě neskutečně nadchnul svým provedením. Geniální "grafika", výrazný charaktery, krásné ženy, tvrdí chlapi. Film se fakt povedl.
|
Mozna jsem ti to rikal ja, kdyz jsi mi to daval na DVDcku :) Pro me osobne fakt ultra kravina _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
V tom případě pozor na Marvina _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | Konečně jsem se taky dostal k Sin city. Někdo mě kdysi snad řekl, že je to blbost . A zasloužil by za to nakopat prdel od Marva. Film mě neskutečně nadchnul svým provedením. Geniální "grafika", výrazný charaktery, krásné ženy, tvrdí chlapi. Film se fakt povedl.
|
Mozna jsem ti to rikal ja, kdyz jsi mi to daval na DVDcku :) Pro me osobne fakt ultra kravina |
proti gustu zadny disputat...mel jsem to strasne dlouho stazeny a kdyz sem videl prvnich 5 minut tak sem to vypl... podival sem se na to znova snad za rok a libilo se mi to... je to proste zase uplne neco jinyho je to zajimavy a pro filmovyho fajnsmekra je to potreba videt:)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
Mě hrozně sedí filmy s vypravěčem nebo s komentářem té které postavy. Jak jsem to dnes zapnul, tak od první minuty jsem věděl, že tohle bude bomba. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Drape ... vis hovno
Je to perfektni komixovej film, ktery je svuj ... zajimavy, originalni ...ma to perfektni herecky obsazeni ...
a hlavne Jessica Alba je tam neskutecne sukerezni _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Mě hrozně sedí filmy s vypravěčem nebo s komentářem té které postavy. Jak jsem to dnes zapnul, tak od první minuty jsem věděl, že tohle bude bomba. |
mám veľmi rada také filmy, hlavne s dabingom po česky a nejakého vášho super hlasom vybaveného herca _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
Ja dal Sin City 2 sance, kdyz je to podle vsech takovej trhak, poprve 5 minut, podruhe asi 17 :) Zitra tedy zkusim tak 25 a pak uz se treba chytne :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | a hlavne Jessica Alba je tam neskutecne sukerezni | všecky ty baby tam jsou neskutečně šukerézní |
a chlapi? kto tam hraje? |
Bruce Willis
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
Bruce Willis, Mickey Rourke (ten je snad nejlepší, i když není k poznání), Elliah Wood, Josh Hartnett...
http://www.imdb.com/title/tt0401792/fullcredits#cast _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 10:29 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Gohan napsal: | | maria napsal: | | daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | a hlavne Jessica Alba je tam neskutecne sukerezni | všecky ty baby tam jsou neskutečně šukerézní |
a chlapi? kto tam hraje? |
Bruce Willis |
ešte kto?toto nie je pravé orechové |
Mickey Rourke, Eljah Wood,Josh Hartnett
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|