Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj: No jasny, motiv je stejnej, ale film se ubira uplne jinak ...

Me fakt GT libilo mnohem vic ... pac mi tam fakt sedla ta Eastwoodova postava ... pekne xenofobni a rasistickej deda

Bazzy: V Anglii uz to doslo myslim do takovych sracek, ze tam u sebe nemuzes mit ani nuz ... natoz snad legalne drzet pistoli pokud se nepletu ...
Bazzy

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Geroj: No jasny, motiv je stejnej, ale film se ubira uplne jinak ...

Me fakt GT libilo mnohem vic ... pac mi tam fakt sedla ta Eastwoodova postava ... pekne xenofobni a rasistickej deda

Bazzy: V Anglii uz to doslo myslim do takovych sracek, ze tam u sebe nemuzes mit ani nuz ... natoz snad legalne drzet pistoli pokud se nepletu ...

jestli to tak opravdu je tak se jim to moc nedari :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam tedka chvilku casu, tak si flakam sunky a cumim na filmy ...

From Paris with love

Super, nenarocny nechutne B-ckovy film ... jehoz zakladem je vynikajici John Travolta s novou elegantni image a se spoustou hlasek a desitkami mrtvych padouchu ... rychla, nenarocna a hlavne nelogicka akce, ale perfektni film na odreagovani ..

8/10

Taken / 96 hodin

Starsi film od stejneho rezisera ... podobny styl, ale mnohem preciznejsi .. Liam Neeson jakozto agent v duchodu, zachranuje svoji dceru v Parizi ... trochu propracovanejsi, utika to uplne stejne a clovek se u toho absolutne nenudi ...

9/10

Terminator Salvation

Mam rad Christiana Balea ... ale ani on tenhle paskvil nezachranil, navic jeho postava byla strasne jalova a dementni ...
Kam zmizel ten stary klasicky Terminator ... serie mela skoncit po prvnich dvou dilech ... tohle uz je akorat kopani do mrtvoly a nedokazu si predstavit, ze ma byt i jeste dalsi dil ...
Proc ???

4/10

Blaza on, Blaza off
Mam strasnou chut si vytvorit stejnou image jak Travolta ...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se jeste libil 3. dil Terminatora, sice byl z prvnich 3 nejhorsi ale furt tam byl Arnold a efekty taky usly, 2. dil je pro me jeden z nejlepsich filmu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
From Paris with love

Super, nenarocny nechutne B-ckovy film ... jehoz zakladem je vynikajici John Travolta s novou elegantni image a se spoustou hlasek a desitkami mrtvych padouchu ... rychla, nenarocna a hlavne nelogicka akce, ale perfektni film na odreagovani ..

8/10
Díky za tip. Travoltič i ten Meyers jsou moji oblíbenci, takže stahuju :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bazzy

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon

PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dokonaly trik / The Prestige

Kazdy kouzelnicky trik se sklada ze tri casti ... prislib ... zvrat ... a vrchol ...
Recept na vynikajici film se sklada ze dvou jmen ... Nolan a Bale ... stejne tak jako je neco vyjimecneho ve spojeni Burton a Depp, tak i tahle dvojice ma filmy na te nejvyssi urovni ...
Trosku starsi film, ale jeden z nejlepsich filmu, ktery sem v posledni dobe videl ...
Herecky koncert v podani Balea, Jackmana, Caina s trochou pomoci Davida Bowieho je plny zvratu, odhaleni a "kouzel" ...

10/10
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 11, 2010 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ninja Assassin

3/10

Blbost. Prvních pár minut nadějných a pak to jde k šípku. Jako fighty hento tamto ok, někomu by to možná i stačilo, ale zbytek totálně mimo. Škoda, dalo se to využít mnohem lépe.
tony-t

PříspěvekZaslal: čt březen 11, 2010 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIN NOMBRE 7/10 film ve stylu Cidade de deus nebo Tropa de elite...muzu doporucit
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera From Paris with love = dobrá akce s dobrým Travoltou, Myersem a moc krásnou herečkou, nějaká Polka :-) Fajn film, takový akční relax, kdy je jasný, že Travolta je hrdina.

Dnes Hurt Locker , velmi dobrý film. Bez klišé, drsný a syrový. Jsem rád, že jsem ho viděl dřív než Avatar (a ani nevím, jestli se na A. někdy podívám).

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 12, 2010 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Včera From Paris with love = dobrá akce s dobrým Travoltou, Myersem a moc krásnou herečkou, nějaká Polka :-) Fajn film, takový akční relax, kdy je jasný, že Travolta je hrdina.

Dnes Hurt Locker , velmi dobrý film. Bez klišé, drsný a syrový. Jsem rád, že jsem ho viděl dřív než Avatar (a ani nevím, jestli se na A. někdy podívám).

Hurt locker ma ničím neohuril, podobných príbrehov bolo už vela, nehovorím, že film to je zlý to nie, je vcelku povedenej ale na 6 oscarov to nebolo, amíci strašne olúpili Tarantina, min. za scenár mal dostať.
Pavelcb

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 5:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hurt Locker je to dýl,co jsem ho viděl a NUDA. Pár dobrých scén..ale prostě nuda.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rad, ze nejsem sam, ktery si nemysli, ze by ten film mel dostat tolik Oscaru ..
Michael Müller

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 6:27 am    Předmět: Filmy Odpovědět s citátem

Hurt locker jsem viděl ještě před oskary a vůbec bych si netipl, ale vůbec. Uznávám střih, zvuk, kamera, ale scenář a nejl. film vůbec. Na tohle téma-válka-byly natočeny mnohem lepší filmy i bez toho střihu nebo kamery. Nejsem kritik-odborník, ale tohle je podle mne spíš politický oskar.
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 13, 2010 9:00 am    Předmět: Re: Filmy Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Hurt locker jsem viděl ještě před oskary a vůbec bych si netipl, ale vůbec. Uznávám střih, zvuk, kamera, ale scenář a nejl. film vůbec. Na tohle téma-válka-byly natočeny mnohem lepší filmy i bez toho střihu nebo kamery. Nejsem kritik-odborník, ale tohle je podle mne spíš politický oskar.

presne, zase raz ach jo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 253, 254, 255 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: