|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Boy A - původně jsem se začal dívat se záměrem, že se kouknu a film smažu. Ale nesmažu...
Napíšu k němu jen... kdo rozhoduje o tom, jestli máme právo dostat druhou šanci? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michael Müller

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Boy A - původně jsem se začal dívat se záměrem, že se kouknu a film smažu. Ale nesmažu...
Napíšu k němu jen... kdo rozhoduje o tom, jestli máme právo dostat druhou šanci? |
dotyčný sám _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
Poslední skaut
Říká se, že starej původní VHS dabing je lepší než originál (orig. jsem neviděl), film nabitej parádníma hláškama B.Willise.
Se smrtonosnou pastí je to jeho nejlepší role.
http://www.csfd.cz/film/8283-posledni-skaut-last-boy-scout-the/diskuze/
10/10 opravdu mohu doporučit. Na CSFD 130. z 200 nej filmů. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 16, 2010 2:25 am Předmět: |
|
|
Mys hruzy : paradni filmecek, jeden z nejlepsich thrilleru co sem videl. De Nirovi role opravdu sedla a sel z nej strach. Napeti roste pekne pomalu a v druhe pulce to stoji za to, hlavne jedna scena byla brutalni a mel sem pocit jako bych tam byl. Jen sem nemel na konci pocit ze by mel byt potrestan jen ten zly...spis oba. 9/10
http://www.csfd.cz/film/8241-mys-hruzy-cape-fear/
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne út březen 16, 2010 2:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 16, 2010 6:50 am Předmět: |
|
|
tomywise: naposledy to je zmiňováno na minulé straně. Když píšeš, že jsi viděl film, nemusíš popisovat celý příběh až do konce, pak to někomu můžeš zkazit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út březen 16, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 16, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
podobne, nech už je tu desiata časť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út březen 16, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
no ja se na to divam na iserialy.sk a tam neni jeste ani 9  nechce se me to stahovat
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 16, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | tomywise: naposledy to je zmiňováno na minulé straně. Když píšeš, že jsi viděl film, nemusíš popisovat celý příběh až do konce, pak to někomu můžeš zkazit. |
ted nevim co mas na mysli, vzdyt sem jen ve zkratce zhodnotil film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 16, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | | tomywise: naposledy to je zmiňováno na minulé straně. Když píšeš, že jsi viděl film, nemusíš popisovat celý příběh až do konce, pak to někomu můžeš zkazit. |
ted nevim co mas na mysli, vzdyt sem jen ve zkratce zhodnotil film. |
Hlavne ta scena kde zabije A a B. na konci nemel byt potrestan jen DeNiro..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 16, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | ted nevim co mas na mysli, vzdyt sem jen ve zkratce zhodnotil film. | Když řekneš, že na konci je to a to, tak to není ve zkratce zhodnocený film.
Když napíšu, že hrála Sparta a Slávie a celkem to šlo, jen Sparta nemusela na konci dát ty 4 branky, tak je to něco podobnýho. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 16, 2010 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | daymoon napsal: | | tomywise: naposledy to je zmiňováno na minulé straně. Když píšeš, že jsi viděl film, nemusíš popisovat celý příběh až do konce, pak to někomu můžeš zkazit. |
ted nevim co mas na mysli, vzdyt sem jen ve zkratce zhodnotil film. |
Hlavne ta scena kde zabije A a B. na konci nemel byt potrestan jen DeNiro.. |
tak sem to trochu upravil.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 16, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | ted nevim co mas na mysli, vzdyt sem jen ve zkratce zhodnotil film. | Když řekneš, že na konci je to a to, tak to není ve zkratce zhodnocený film.
Když napíšu, že hrála Sparta a Slávie a celkem to šlo, jen Sparta nemusela na konci dát ty 4 branky, tak je to něco podobnýho. |
ale to se vlastne nestalo, to o konci filmu byl jen muj pocit, takze sem to nepopsal, popis byl ta scenka kde zemreli ty 2 postavy, ale to uz sem upravil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út březen 16, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Já byl nedávno na Alence v říši divů ve 3d a byl jsem dost zklamaný.Připadalo mi to nějaké krátké a s knižní předlohou to mělo pramálo společného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|