| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: pá září 29, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ten horor "Pulse" uz je v kinech?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
rafaelo

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:30 pm Předmět: |
|
|
caute chtel sem se zeptat jesi uz ste nekdo videli saw3,?ja to tedka stahnul a nemuzu na to sehnat cesky titulky  .tak kdyby ste vedeli kde je sehnat tak mi pls pisnete.Jinak co rikate na saw1 a 2??mě se to líbilo strasne moc a jenom sem cekal na pokracovani. _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 2:37 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | www.titulky.com | Diky mooc,ted si budu vychutnavat saw3 _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
Nemate nekdo pls primej odkaz na Torent SAW 3 ? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
to už je jo?  super budu sosat
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
dej link na nejakej slusnejsi torrent , nechce se mi stahovat 4 kamera ripy a zjistit ze sou vsechny nekoukatelny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 8:35 pm Předmět: |
|
|
http://www.torrentspy.com/torrent/915805/Borat_TS_XViD_DiNATY_www_torrentfive_com na tohle se da koukat.. v pohode..
| citace: | | Kdyz jsem koupil svoji manzelku, tak ze zacatku varila dobre, jeji vagina fungovala dobre ..a umela i tvrde makat, ale po trech letech, to ji bylo patnact, zeslabla, zhrubnul ji hlas.. zacali ji rust chlupy na hrudi ..a jeji vagina visela k zemi jako carodejuv plnovous... | _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 8:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
S dabingem to uz bude o hovne.. titulky jedine, ale chce to titulky, kde budou prelozeny aj ty "kazassky" casti .. respektive ty s tema spanelskyma titulkama :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:17 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | http://www.csfd.cz/film.php?36507 na todle sem minule cumel, to davali myslim na prime |
vetsi sracku sem nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | smetak napsal: | http://www.csfd.cz/film.php?36507 na todle sem minule cumel, to davali myslim na prime |
vetsi sracku sem nevidel |
souhlas :D taky dalsi "pecka" bylo feardotcom
Ale The Grudge ( Nenavist ) se mi libilo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |