|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
Souboj titánů
Byl jsem na tom v kině ve 3D, a mě se to líbilo. Efekty parádní, příběh také velice slušný (i když naprosto jiný než ve starém filmu), jediné co mi malinko vadilo, byla délka a spád. Mělo to moc rychlý spád, připadalo mi to hrozně krátké, jak kdybych na to koukal 30min, ale zase u tohodle filmu nějaké ojebávačky by se mi asi také nelíbily, těžko říct.
- velké + mají u mě animace a stvárnění bytostí (škorpioni, Kraken, Meduza..)
Dávám 8.5/10 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Marky V. napsal: | http://www.csfd.cz/film/6995-memento/
Možná jsem pitomec, možná si to budu muset pustit znovu se svou drahou polovičkou, která vždy na všechny zápletky přijde, ale každopádně jsem konec tohohle filmu nepochopil. Jestli jste to někdo viděl a konec (či spíše začátek) pochopil, tak mi sem prosím napiště řešení. Díky. |
napiš, cos konkrétně nepochopil, celý to rozepisovat je na celou stránku |
PM _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
malex
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:28 pm Předmět: nekolik dost zajimavych filmu |
|
|
K-Pax (Svet podle Prota)- Spacey je uzasnej, jinej pohled do psychiatricke lecebny, leceni, pochopeni, ze ne vsechno jasne je opravdu jasne...
10/10
Crash- nekolik pribehu, ktere postupne splynou 10/10
Seven pounds (Sedm zivotu)- nejbrutalnejsi film, kterej me nenechal nekolik dni v klidu. Zajimavy pohled na vinu a jeji odcineni... 100/10:)
Pred soumrakem (before sunset)- oba snimky jsou natoceny po 10lety (realne i filmove). Vyborne dialogy o zivote, o sanci, kterou kdyz nechate odejit, tak se Vam to vrati i po 10 letech:)
Pred usvitem (before sunrise)
5x2- 5 pribehu o jednom paru natoceny pozpatku...hoooodne zajimavy vyvoj manzelske krize...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
Taky doporučuju Crash. Nádherný film a ta scéna, kdy ta hispánská dívenka zachraňuje otce s pomocí "kouzelného pláště" mě úplně dostala. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
malex
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
mam v hlave plno filmu, ale jeste jsem si vzpomel na jeden, kterej az tolik lidi nezna, tak budu rad, kdyz se tu objevi nejaky nazor na nej:)
13.patro (Thirteen floor)- sci-fi riznuta lehce detektivne, ale hlavne dost zajimava variace na Descartovo "Myslim, tedy jsem " cili vlastne i na novejsi Matrix (akorat bez akce)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
Souboj Titánů (2010)
Opravdu velké zklamání, režisérsky šíleně nedodělané,
laciné efekty, příšerná hudba, herci a ještě horším scénářem.
Slavný jména a počítačový triky nestačej, film musí mít hlavně silnej příběh, bohužel tento remake to postrádá.
1/10 jen kvůli úctě, kterou chovám vůči názvu...tohle je blivajz, který si tenhle název nezaslouží...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
12 angry men - film z roku 1957, ve kterém dokonce hraje náš Jiří Voskovec. Co o něm říct? Stává se vám někdy, že se diváte na film a máte skvělý pocit z toho, že vám ten film něco dal? Že jste s ním strávili hodinu a půl a že to nebyly jen efekty a krásné herečky? Tohle je jeden z nich.
Na imdb 7. nejlépe hodnocený film vůbec.
Film, odehrávající se v jedné místnosti, ve které je zavřeno 12 mužů poroty, kteří mají rozhodnout o vině či nevině. O tom, zda poslat člověka na smrt nebo nikoli.
Film tak dokonalý, že takových opravdu moc není. Hodnocení imdb 8,8/10. Já hodnotím známkou absolutní. Chystal jsem se na něj asi 3 roky. Konečně jsem ho viděl a stává se nedílnou součástí mého archivu. Víc takových filmů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | 12 angry men - film z roku 1957, ve kterém dokonce hraje náš Jiří Voskovec. Co o něm říct? Stává se vám někdy, že se diváte na film a máte skvělý pocit z toho, že vám ten film něco dal? Že jste s ním strávili hodinu a půl a že to nebyly jen efekty a krásné herečky? Tohle je jeden z nich.
Na imdb 7. nejlépe hodnocený film vůbec.
Film, odehrávající se v jedné místnosti, ve které je zavřeno 12 mužů poroty, kteří mají rozhodnout o vině či nevině. O tom, zda poslat člověka na smrt nebo nikoli.
Film tak dokonalý, že takových opravdu moc není. Hodnocení imdb 8,8/10. Já hodnotím známkou absolutní. Chystal jsem se na něj asi 3 roky. Konečně jsem ho viděl a stává se nedílnou součástí mého archivu. Víc takových filmů. |
díky za reference, já mam tenhle film už asi 2 roky v kompu a ještě jsem se k němu nedostal. Tak už se k tomu snad dokopu, když je to tak dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
Je to definitivně jeden z možná 3 filmů, který pokládám za nejlepší, jaký jsem viděl.
Nebudeš litovat, je to navíc perfektně zahraný a Henry Fonda (jakožto neoficiální hlavní role, je tam geniální, prostě geniální). _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.07

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 6:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
Cesta jsem viděl, zajímavý počin, spíš takový pásmo bez začátku a konce, místy dost natahovaný, spíš tak k zamyšlení , podruhý už bych se na to asi nepodíval _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | mirio napsal: | http://www.csfd.cz/film/230064-piranha-3-d/videa/ |
To zase bude pí*ovina bože, nechápu, že se takový věci ještě točí... |
asi tak, na tohle bych nešel ani zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|