|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
Já mám rád s Cagem: Tvaří v tvář, Con Air,Skála,60 sekund a těd koukám na toho obchodníka se smrtí... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | xCROWx napsal: | Takže se určitě všichni těší na Expendables |
stačí se podívat, kdo tam hraje a je to jasný ne
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Eric Roberts, Arnold Schwarzenegger, Gary Daniels, Bruce Willis, |
zobudol si randyho coutura a stone colda kua _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Robb napsal: | | xCROWx napsal: | Takže se určitě všichni těší na Expendables |
stačí se podívat, kdo tam hraje a je to jasný ne
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Eric Roberts, Arnold Schwarzenegger, Gary Daniels, Bruce Willis, |
zobudol si randyho coutura a stone colda kua | A cameo tam má i Arnold.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st červen 02, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
Konecne Kick Ass...je to hrozna blbost, ale pobavi to dobre. Vtipny to moc neni, ale jako celek dobry celkem. takovej killbillomatrixspiderman v komedialni verzi :)
The man who stares at goats. Poprvy jsem se tomu moc nevenoval kdyz jsem to videl a proto me to prislo jako blbost, napodruhy super. Clooney je jeden z nej hercu soucasnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Takže se určitě všichni těší na Expendables |
Tak pribeh nevypada spatne, pripomina mne mou oblibenou hru Jagged Alliance 2, kde byli taky zoldaci, kteri bojovali proti diktatorovi a kazdy byl nejak charakteristicky nejakou svou schopnosti (noze, bojova umeni, tezke zbrane, nocni boj,...). No uvidime snad to dopadne podle mych predstav.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | xCROWx napsal: | Takže se určitě všichni těší na Expendables |
Tak pribeh nevypada spatne, pripomina mne mou oblibenou hru Jagged Alliance 2, kde byli taky zoldaci, kteri bojovali proti diktatorovi a kazdy byl nejak charakteristicky nejakou svou schopnosti (noze, bojova umeni, tezke zbrane, nocni boj ,...). No uvidime snad to dopadne podle mych predstav. |
tak to mi připomíná knížku "Žoldáci" od F.Forsytha |
Ta byla naprosto skvělá !!! Jako většina jeho knih.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | ale stejnojmennej film, už tak dobrej nebyl |
On je i film? Neznáš nějaký další podle jeho knížek? Kromě Šakala samozřejmě ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
Den pro šakala samozřejmě, Šakala s Willisem někde uvádí jako remake, ale do toho má dost daleko. Kéž by zfilmovali Afghánce nebo Boží pěst.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | martin_killer napsal: | | Robb napsal: | ale stejnojmennej film, už tak dobrej nebyl |
On je i film? Neznáš nějaký další podle jeho knížek? Kromě Šakala samozřejmě ... |
teď nevim jestli myslíš Šakala s Willisem nebo ten původní Den pro Šakala s Foxem ze 73 roku.........jj je, hlavní roli tam hrál Ch. Walken viz.: http://www.csfd.cz/film/10778-zoldaci/ ....to netušim jestli byly zfilmovaný i jiný knížky, třeba bude někdo vědět a napíše sem..... |
dik za tip... myslim toho Sakala z roku 1973, ja videl jen ten remake a celkem to slo i kdyz sem to videl uz davno. Willis mne tam sedl a byla tam jedna good scena. Akorat si pamatuju ze mne mrzlo ze Willis zemrel : (
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Na Šakala s Willisem nedám dopustit, podle mě Willisovo jeden z nejlepších výkonů, strašně mi tam seděl a celkově film se líbil. Ještě bych vyzdvihnul hudbu.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 3:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|