|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ignasov
|
Zaslal: so červen 05, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
ako sami vidite, sto ludi, sto chuti, boli tu menovane tri styri filmy tusim, slumdog millionare, love actually (laska nebeska), forrst gump a ti buzici... neviem jak sa to vola ale to osm neveril ze ho takto oprie v tom stane  dobri remake
nie som homofobik, pardon za srandu, proti gustu niet disputat ako sa vravi v SR
ale pointa je, ze tie filmy su svojou pdstatou kvalitne, nepacia sa sice kazdemu, niekoho moze nudit laska nebeska, ja som ten film videl asi dvanastkrat, zboznujem anglicke filmy, Jude Law je pre man fakt dobry herec a celkovo sposob spracovania toho filmu, mam ho rad... neznamena to ze ho maju radi aj ini.. pointa je ale v tom, ze to nie su sracky... slumdog milionare, podla mna tuctovka, ale budis, nejaku myslienku mal, bolo to zo slumov, budis... prosto dramy, romance idu hore, je to riziko pozerat to... ak tam hra herec ktoreho mame radi treba pozriet, ale inak podla mna vacsinou strateny cas...
no ale pointa je, co ma teda serie, ze sracky ako UNDISPUTED 3, tato sracka degraduje celu mma, vsetky ultimatne zapasy kedze sa to hraje na ultimatny zapas, degraduje snad aj ludsku dostojnost divaka :) ako takyto film moze mat 80 percent ???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ignasov
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Mum & Dad
velmi rad by som vedel, kam tento skurveny svet speje ze sa vymyslaju taketo filmy... pat rokov do zadu nebol jeden takyto morbidno sexualne zvrateny film... naozaj prave toto chyba spolocnosti ??? toto ??? navody pre sociopatov a psychopatov na to ako ublizovat ?? a kto sa v tychto filmoch vyziva, je to smutne naozaj... nasilie je jedna vec, ale takato uchylna zvratenost... clovek ktory umyselne vymysli nieco taketo je podla mna chory...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
ignasov: proc koukas na tenhle styl filmu??? ja treba vim ze na to nemam zaludek ze by mne ten film nic nedal tak si to ani nepoustim.... (jinak souhlasim ze nechapu jakej ma tenhle film mit prinos, krome znechuceni....)
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Presne tak ... tenhle styl filmu je stary jako cela filmova kultura sama ... naprosto nechapu to rozhorceni nad tim stylem filmu ...
To je to stejny, jako kdybych tu blil nad filmy typu High School Musical ... a rikal, kam to kurva speje ...
Film si s radosti stahnu a mrknu na nej ... kdyz si vzpomenu na vyborny Grotesque :)) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
August Underground
1/10
Nejúchylnější, nejbrutálnější, homemade underground, co snad vzniknul.
Na tenhle film už člověk potřebuje opravdu silný žaludek.
Scény působí tak reálně, až jsem chvíli uvažoval jestli se nejedná o skutečnost.
No raději jsem to ani nedokoukal, protože koukat na to od začátku až do konce, snad ani nejde.
hnus k zblití:)
Nedoporučuju opravdu nikomu:) , ani lidem s železným žaludkem:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
ospravedlnujem sa teda za moju neznalost historie tychto morbidnych uchylnych "filmov".... to ze su to uz dlho znamena, ze ludia boli naruseni uz dlho dlho :) moje rozhorcenie plynulo z toho, ze cim dalej, tym viac sa prejavuje v spolocnosti agresivita a nasilnosti a taketo filmy to akurat podporuju... doba ide dopredu, spolocnost je vulgarnejsia, zvratenejsia, agresivnejsia, klasicke hodnoty si ceni malokto... popici... dufam ze o sedem rokov uz budeme pozerat len filmy v ktorych budu len znasilnenia a rovno to pred kamerou dokonci ze ich ja neviem nabodne cez rit na kol... budu sa upalovat psy, kopat sterenky na ulici do hlavy, pichat nozom v autobuse do pecene, treba pekne v tych filmoch poukazat na vsetky moznosti ktore doba prinasa a o ktorych mozno este niekto nevie.. jo, skoro som zabudol slovensky cigansky hit, sznasilnovat starenky...
filmy su filmy, chapem... som mozno trochu konzervativny, no myslim si ze produkt pre masy by mal mat aj aku taku preventivno edukativnu ulohu... nie podporovanie kriminality...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
ignasov: založ si petici na facebooku, to je asi jediný co můžeš udělat  Každýmu režisérovy jde o prachy, takže se budou točit klidně čim dál větší úchylárny pokud jim to bude vynášet.
Jediný, co s tim můžeš udělat je, že na to nebudeš koukat:)
I když z části s tebou souhlasim, filmy typu August Underground by měli zakázat... To už je opravdu trošku moc gore.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
Ve svy podstate je to docela zajimavy ... hlavne co se tyka Americanu ... sex ve svych filmech nejsou schopni vystat .. respektive jakoukoliv vec spojenou se sexem ... ale co se tyka nasili, to si dosytosti uzivaji ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | Mum & Dad
velmi rad by som vedel, kam tento skurveny svet speje ze sa vymyslaju taketo filmy... pat rokov do zadu nebol jeden takyto morbidno sexualne zvrateny film... |
To je este nic kamo, pozri si Martyrs.
http://www.csfd.cz/film/235981-martyrs/
Ale toto je uz fakt uchylne... hodnotim to ako odpad.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:56 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | ignasov napsal: | Mum & Dad
velmi rad by som vedel, kam tento skurveny svet speje ze sa vymyslaju taketo filmy... pat rokov do zadu nebol jeden takyto morbidno sexualne zvrateny film... |
To je este nic kamo, pozri si Martyrs.
http://www.csfd.cz/film/235981-martyrs/
Ale toto je uz fakt uchylne... hodnotim to ako odpad. |
tak toto me prislo podle traileru uplne mekky oproti mum and dad
jinak podobny filmy maji neco do sebe ,jako treba the collector,nebo filmy od Freda Vogela (http://www.csfd.cz/reziser/17152-fred-vogel/) ,ale nejlepsi je Poughkeepsie Tapes z tohoto zanru
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
Poughkeepsie Tapes mě vůbec nezaujaly
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|