|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: út červenec 20, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 12:22 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | http://www.csfd.cz/film/225828-hitman/
To nemusel byt spatnej film, v ramci zanru takovej lepsi prumer, ale ten idiot v hlavni roli to uplne pohrbil. Chip a Dale jsou vetsi drsnaci. |
Hitman měl být na 100% Vin Diesel. Kdo někdy hrál hitmana ví že hitman byl nabušenec jako prase.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | badevil napsal: | http://www.csfd.cz/film/225828-hitman/
To nemusel byt spatnej film, v ramci zanru takovej lepsi prumer, ale ten idiot v hlavni roli to uplne pohrbil. Chip a Dale jsou vetsi drsnaci. |
Hitman měl být na 100% Vin Diesel. Kdo někdy hrál hitmana ví že hitman byl nabušenec jako prase. |
Marek Vašut
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | badevil napsal: | http://www.csfd.cz/film/225828-hitman/
Hitman měl být na 100% Vin Diesel. Kdo někdy hrál hitmana ví že hitman byl nabušenec jako prase. |
Nesouhlasím, Diesel vůbec nemá v ksichtu nějakýho nájemnýho vraha....vůbec si ho tam nedokážu představit. Olyphant nebyl zas tak špatnou volbou, ale film pohřbil debilní scénář a špatný reřisér. Mělo to daleko větší potenciál
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Gohan napsal: | | badevil napsal: | http://www.csfd.cz/film/225828-hitman/
Nesouhlasím, Diesel vůbec nemá v ksichtu nějakýho nájemnýho vraha....vůbec si ho tam nedokážu představit. Olyphant nebyl zas tak špatnou volbou, ale film pohřbil debilní scénář a špatný reřisér. Mělo to daleko větší potenciál |
Je to věc názoru. Já bych tam viděl raději Diesela.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Hitman bol vzdy slachovity chlapik v obleku,Naftak by sa tam nehodil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Hitman bol vzdy slachovity chlapik v obleku,Naftak by sa tam nehodil |
Hral si blood money?
Jestli jo, tak si surcite vsiml jaký hitman byl. A Kdyby si dal diesel nějakou dietku a trochu to osekal tak vypadá líp než olyphant.
Je to věc názoru, mě by tam seděl diesel víc. Olyphant vypadal jako takové decko.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:08 pm Předmět: |
|
|
Takovej priteplenej, ma divnou hlavu, chodi jak bukva a kdyz se snazil o drsnej pohled tak byl jak hurvinek. Me se z plesatcu nejvic libi Statham, ale ten by na to asi nebyl uplne.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
Když jsem se odzvěděl, že má Hitmana hrát Olyphant, tak jsem se zhrozil....nakonec to nevypadalo zas tak zle a jak říkáš, někdy byl takovej miloučkej  měl by to být někdo takovej víc chladnokrevnej, takovej spíš "kladnej sviňák" a to mi právě třeba nesedí ani ten Diesel.
Tady třeba vypadá výborně, samozřejmě je to ale upravená fotka na plakát, ve filmu to bylo o dost horší
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | badevil napsal: | PavelCB ho mel hrat |
v první řadě bych ti vykopl zuby bukvičko |
Jeee
a to jsem to zrovna nemyslel spatne . Ale jsem rad, ze jsi opravdu debil a nezda se me to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|