Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
badevil

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Expendables mají a imdb 8.3/10 a raketově stoupá popularita. Už aby byla nějaká solidní kvalita...

http://www.imdb.com/title/tt1320253/

To jako ani tohle nejste schopni jit do kina??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zaprvé jdi do prdele a zadruhé mi nemusíš vykat

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
badevil

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
zaprvé jdi do prdele a zadruhé mi nemusíš vykat

A to clovek jen chtel poukazat na to, ze mozna nejlepsi akcni film minimalne poslednich par let a v kine to musi byt super zazitek diky zvuku, velkymu platnu..

edit: a vykani by bylo "..nejste schopen..".
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas s badevil, nevim proč se tak čertíš daymoone, já se třeba taky na 90% filmů podívám hezky v klidu na notebooku, ale pokud je film, který mi za to stojí, na který se těším, atd. tak proč bys na něj nemohl zajít do kina a nevychutnal si to na velkém plátně?

V mém případě se to momentálně týká Inception a Expendables, na který se teď chystám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Expendables mají a imdb 8.3/10 a raketově stoupá popularita. Už aby byla nějaká solidní kvalita...

http://www.imdb.com/title/tt1320253/

na csfd to same, su rad ze to ma tak vysoke hodnoceni i kdyz jsem to jeste nevidel, uz jen kvuli Stallonovi.

http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-postradatelni/
ZanyK

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ani tak neodsuzuju to, ze clovek na to nejde do kina jako to, ze je nekdo schopny na filmy koukat v priserne kvalite , to me vytaci asi ze vseho nejvic, protoze si nemyslim, ze by si nejaky film zaslouzil, aby na nej lidi koukali v kinoripu... Ne kazdemu musi sedet urcity zanr, ne kazdy ma rad akcni filmy, nekdo si radeji zajde do kina na komedii, takze bych to az tak neodsuzovala..

Inception
Ja si nemuzu pomoct, ale uz druhy film od Nolana, na kterem jsem byla v kine a zazila spis zklamani.. Pribeh byl rozhodne zajimavy (kam se na nej hrabe Temny rytir, ktery mi prisel mnohem vic horsi), ale nejak me to ani tak nenadchlo, proste to nebyl film typu "sla bych na to klidne hned znova". Asi mi Nolan moc v posledni dobe nesedi a nebo je to tim, ze vsichni od nej filmy vychvaluji do aleluja a ja pak od toho ocekavam vic nez bych mela .
6,5/10
c87

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlape ty si divny, ked povies ze Temny rytier a Inceprion su low filmy
badevil

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt je to zenska...

Ja se na Pocatek chystam dneska, doufam ze tam Di Caprio zas exceluje jak v Shutter Island.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

Proc, snad akzdy ma jinyc vkus. Mne se zas treba vubec nelibi vysoko hodnoceny Forrest Gump nebo Kmotr.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja zas treba nechapal proc byli lidi tak na vetvi z avatara, kdyz to byl veskrze blbej film zabalenej do peknyho kabatku.
Vsecko je to vec vkusu.
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože je to o tom, co se líbí většině. Vykoupení z věznice Shawshank jistojistě není nejlepším filmem na světě ale líbí se největšímu procentu lidí, proto je ve světovém žebříčku na prvním místě.

Avatar rozhodně není nějaký moje top, klidně bych mu dal 5/10 ale prostě objektvině jsem se audiovizuálně bavil celý film, navíc mi i ukápla slza , tak mu dám na CSFD 5 hvězdiček, ikdyž znám minimálně 100 jinejch filmů, který jsou pro MĚ lepší....a takhle to dělají i jiní
jari

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Vzdyt je to zenska...

no právě, ženská = divnej chlap
ZanyK

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:

Jsem fakt zenska (ale to si myslim na tom nic nemeni ;)), proste se mi libi jine filmy, tak jako kazdymu, nevidim na tom nic spatnyho
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
c87 napsal:

Jsem fakt zenska (ale to si myslim na tom nic nemeni ;)), proste se mi libi jine filmy, tak jako kazdymu, nevidim na tom nic spatnyho

Tjn rict o nekom ze je divny jen proto ze se mu nelibi film jako vetsine
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Ja ani tak neodsuzuju to, ze clovek na to nejde do kina jako to, ze je nekdo schopny na filmy koukat v priserne kvalite , to me vytaci asi ze vseho nejvic, protoze si nemyslim, ze by si nejaky film zaslouzil, aby na nej lidi koukali v kinoripu... Ne kazdemu musi sedet urcity zanr, ne kazdy ma rad akcni filmy, nekdo si radeji zajde do kina na komedii, takze bych to az tak neodsuzovala..

Inception
Ja si nemuzu pomoct, ale uz druhy film od Nolana, na kterem jsem byla v kine a zazila spis zklamani.. Pribeh byl rozhodne zajimavy (kam se na nej hrabe Temny rytir, ktery mi prisel mnohem vic horsi), ale nejak me to ani tak nenadchlo, proste to nebyl film typu "sla bych na to klidne hned znova". Asi mi Nolan moc v posledni dobe nesedi a nebo je to tim, ze vsichni od nej filmy vychvaluji do aleluja a ja pak od toho ocekavam vic nez bych mela .
6,5/10

však já nikoho neodsuzuju, jen jsem psal, že pokud se toho filmu nemůže dočkat, tak proč na něj nejít do kina. Jednou za čas, to přeci není taková investice. A i když se můžeme bavit o tom, kolik má domáí sledování výhod oproti kinu - finanční stránka, člověk to může kdykoliv zastavit a jít na záchod, nikdo ho u toho neruší (většinou), atd. atd. tak filmu na velkém plátně se prostě nic nevyrovná, pokud ten film za to stojí, tak proč se na něj nepodívat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 289, 290, 291 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: