|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá září 03, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
BTW: Viděl jsi další konce? |
Ne, jaky? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: pá září 03, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Gohan napsal: |
BTW: Viděl jsi další konce? |
Ne, jaky? |
PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 03, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
Mě osobně paranormal activity moc nenadchnulo, ale je možný že jsem byl přespříliš rozptylován kámoškou v kalhotkách:D Horory jsou Nejlepší když se člověk kouká sám a nejlíp je i doma sám, tj paráda, komedie zase ve skupině lidí _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá září 03, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mě osobně paranormal activity moc nenadchnulo, ale je možný že jsem byl přespříliš rozptylován kámoškou v kalhotkách:D Horory jsou Nejlepší když se člověk kouká sám a nejlíp je i doma sám, tj paráda, komedie zase ve skupině lidí |
Jo, sám doma , zhasnuté světla všude..to byla atmoška
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:11 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | M.M. počkej, však z Tišnova do Brna je to tak 30km, ne? |
Já bydlím 15km za Tišnovem, přesný bydliště neuvádím, páč až tolik lidem nevěřím. Každej se nesměje jako měsíček a denně k tomu. Jezdím hodně kolem Svitavy, 55km na Starý Brno přesně. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 03, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
Tak to potom jo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so září 04, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/236633-salt/
tak prvne, neumim si predstavit, ze bych na takovouhle blbost sel do kina... To jen, kdyby nekdo o tom uvazoval.
Za druhy, i kdyz scenar jsem uz podobny videl tisickrat, A. Jolie fakt neni nic moc...ale zase na volny vecer to dokaze na tu hodinu a pul zabavit.
5/10
Do kina fakt nedoporucuju, vyhozeny penize.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
Zaslal: so září 04, 2010 10:50 am Předmět: |
|
|
Souhlas, film nic moc a jeji vykon taky nic moc. A to, ze to 40ti kilova zenska ve fist fightu natre i poradnym chlapum je uz celkem pohadka. Ty jeji preskoky z jednoho auta na druhy uz radsi ani komentovat nebudu ... zlatej Matrix ty vado
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so září 04, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Souhlas pánové. Jolie vypadá na fotce _někdy_ dobře, ale jejímu výkonu ve filmu jsem snad ještě nevěřil. Od 60 sekund, přes Tomb raidery, Mr. a Ms. Smith až po tohle je pohádka. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kulturník

|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:26 pm Předmět: |
|
|
Včera večer jsem se také podíval na Expendables, sice to není úplně můj šálek kávy, ale film se mi líbil - 7/10. Já se naopak těším na film Lidice (premiéra plánována na 9. červen 2011).
Info o natáčení:
http://www.novinky.cz/kultura/210330-jak-se-toci-film-lidice.html
Stránka věnovaná filmu:
http://www.filmlidice.cz/ _________________ Člověk by se měl alespoň 2x denně překonat, nejen proto, aby mohl v noci klidně spát, ale také proto, že se do dalšího dne probudí jako ten, kdo se o krok vzdálil ostatním.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Mě osobně paranormal activity moc nenadchnulo, ale je možný že jsem byl přespříliš rozptylován kámoškou v kalhotkách:D Horory jsou Nejlepší když se člověk kouká sám a nejlíp je i doma sám, tj paráda, komedie zase ve skupině lidí |
tjn kdyz se divam ve dne a je nekdo doma tak to ani nema smysl, naopak nejlepsi je tma, bourka, blesky, sam doma a otevrene vsechny vchodove dvere.... to je potom atmosfera. Ale to neplati jen pro horory, ale pro vsechny filmy kde se neco deje, krimi, thrillery, ...
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so září 11, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: ne září 12, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
Viděl jsem Stolen. Film o pocitu viny. Není moc dobrý, ale zajímají mne právě ty pocity člověka, který si dává vinu, i když nebylo v jeho moci tragedii zabránit. Fascinuje mne, jak dokáže ubližovat i lidem jemu nejbližším a jak je to sice pochopitelné, ale zbytečné. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|