|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10. | na csfd to ma 90% takze asi dobrej film, ja na to cumel ve 2 rano a musel sem hodne zapojit mysleni, abych to stihal co se tam deje, docela masakr :))
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Viděl už někdo Trona? Má cenu na to jít na 3D? |
Byl jsem na tom dnes a moc se mi to líbilo
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10. |
vždycky jsem přemýšlel otom že bych ten film stáhl.. tak jsem si vzpoměl že tam hraje "Leonardo DiCaprio" a moc se mu do toho nechce, protože se mi nelíbí že v akčních filmech hraje někdo jako on.. zachvilku bude hrat v akčních filmech Justin bieber a bude to KONEC.. ale jinak film by to mohl být dobrý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
| kaufly napsal: | | Bombay napsal: | | Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10. |
vždycky jsem přemýšlel otom že bych ten film stáhl.. tak jsem si vzpoměl že tam hraje "Leonardo DiCaprio" a moc se mu do toho nechce, protože se mi nelíbí že v akčních filmech hraje někdo jako on.. zachvilku bude hrat v akčních filmech Justin bieber a bude to KONEC.. ale jinak film by to mohl být dobrý :) |
DiCaprio mě mile překvapil, rozhodně bych být tebou neváhal, špatný jméno akčním filmům neudělal ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
| kaufly napsal: | | Bombay napsal: | | Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10. |
vždycky jsem přemýšlel otom že bych ten film stáhl.. tak jsem si vzpoměl že tam hraje "Leonardo DiCaprio" a moc se mu do toho nechce, protože se mi nelíbí že v akčních filmech hraje někdo jako on.. zachvilku bude hrat v akčních filmech Justin bieber a bude to KONEC.. ale jinak film by to mohl být dobrý :) | ses uplne mimo s tim DiCapriem... Uz davno dokazal, ze to neni jen ten sladkej kluk s Titaniku, uz ve filmu Plaz dokaza, ze v nem neco je a ve filmech jako Chyť mě, když to dokážeš / Krvavý diamant / Prokletý ostrov / Počátek / Skrytá identita je naprosto perfektni a u me je to pan herec, takze se neboj si pustit akcnejsi film s Capriem nez je Titanic, budes prekvapen :)
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky , ale obecně 9/10. |
ja som teda ziadne nepostrehol
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
pro mě Počátek obrovské zklamání, měl jsem co dělat, abych to dokoukal to se mi u filmu takového formátu ještě nestalo. DiCapria mam rád, už z dob, kdy lidi dělali z Titancu sračku jenom kvůli tomu, že byl Leo v každym druhym dílu Bravíčka, přitom je to Cameronův mistrovský kousek. Ale tady mi moc neseděl, to samý Joseph Gordon-Levitt, nějak jsem jim ty role nevěřil, jinak děj mi přišel dost schématickej až s přílišnym tlačením na pilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
ja sem mel Capria taky za herce, kterej se bude hodit jen do tech sladaku, ale poprve co sem ho uvidel ve filmu Krvavy diamant, sem uplne zmenil nazor, pak film Skrytá identita, tam taky zazaril, paradni filmy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak... | hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :))
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | guruhonza napsal: | Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak... | hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :)) |
na imdb to má 9,0 ... každopádně tohle je mi uplně jedno =)
Pro mě to nejlepší film rozhodně není, každopádně je určitě lepší, než loňský oskarový Hurt locker (pro mě odpad), ale letos tenhle film poráží například Black Swan... (famozní Natali Portman)... i Shutter Island je lepší
Jinak letošek byl spíš průměrnej, příští rok by mělo být víc filmových pecek
edit: ... ještě Alenka, Prince of Persia a The Town považuju za povedenější
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
Inception u někoho doplatil na to, že rozhodně nebyl očekávanej jako klasická střílečka, ten myšlenkovej podtext tam - se vší úctou - hraje až druhý housle. Nicméně mně se to líbilo hafa :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
tak ja se tesim nejvic na toho Hobbita, ale ten bude v kine nejdriv tak na jare 2012 ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|