Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky, ale obecně 9/10.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Thriller 13 s Jasonem Stathamem ve vedlejší roli. Velmi zajímavý film o úctě k životu, penězích. Film z prostředí velké hry. První film (který znám), ve kterém je Statham v roli záporáka a jde mu to taky :-)

tak hlavně ten konec mě šokoval
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
na csfd to ma 90% takze asi dobrej film, ja na to cumel ve 2 rano a musel sem hodne zapojit mysleni, abych to stihal co se tam deje, docela masakr :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
Viděl už někdo Trona? Má cenu na to jít na 3D?

Byl jsem na tom dnes a moc se mi to líbilo
kaufly

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

vždycky jsem přemýšlel otom že bych ten film stáhl.. tak jsem si vzpoměl že tam hraje "Leonardo DiCaprio" a moc se mu do toho nechce, protože se mi nelíbí že v akčních filmech hraje někdo jako on.. zachvilku bude hrat v akčních filmech Justin bieber a bude to KONEC.. ale jinak film by to mohl být dobrý :)
lookzoR

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaufly napsal:
Bombay napsal:

vždycky jsem přemýšlel otom že bych ten film stáhl.. tak jsem si vzpoměl že tam hraje "Leonardo DiCaprio" a moc se mu do toho nechce, protože se mi nelíbí že v akčních filmech hraje někdo jako on.. zachvilku bude hrat v akčních filmech Justin bieber a bude to KONEC.. ale jinak film by to mohl být dobrý :)

DiCaprio mě mile překvapil, rozhodně bych být tebou neváhal, špatný jméno akčním filmům neudělal ;)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaufly napsal:
Bombay napsal:

ses uplne mimo s tim DiCapriem... Uz davno dokazal, ze to neni jen ten sladkej kluk s Titaniku, uz ve filmu Plaz dokaza, ze v nem neco je a ve filmech jako Chyť mě, když to dokážeš / Krvavý diamant / Prokletý ostrov / Počátek / Skrytá identita je naprosto perfektni a u me je to pan herec, takze se neboj si pustit akcnejsi film s Capriem nez je Titanic, budes prekvapen :)
c87

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak konečně shlédnut Počátek. Dobrý film, má slabší chvilky , ale obecně 9/10.

ja som teda ziadne nepostrehol
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro mě Počátek obrovské zklamání, měl jsem co dělat, abych to dokoukal to se mi u filmu takového formátu ještě nestalo. DiCapria mam rád, už z dob, kdy lidi dělali z Titancu sračku jenom kvůli tomu, že byl Leo v každym druhym dílu Bravíčka, přitom je to Cameronův mistrovský kousek. Ale tady mi moc neseděl, to samý Joseph Gordon-Levitt, nějak jsem jim ty role nevěřil, jinak děj mi přišel dost schématickej až s přílišnym tlačením na pilu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
Ještě je škoda, že se ten film podělá až na konci, většinou to bejvá naopak...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem mel Capria taky za herce, kterej se bude hodit jen do tech sladaku, ale poprve co sem ho uvidel ve filmu Krvavy diamant, sem uplne zmenil nazor, pak film Skrytá identita, tam taky zazaril, paradni filmy ...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Inception.... hehe... DiCapria (taky) rád nemám, mám stejněj problém jako někdo výše. Tenhle herec mi do těchto filmů nesedí.... ale tady problém nebyl v tomhle.
Pro mě to je film s zajímavou myšlenkou (samozřejmě proti Matrixu slabší), bohužel se ale ten film postupně stává americkou střílečkou, což je škoda... ten film je pro mě tak na 75-80%
hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :))
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
guruhonza napsal:
hm na csfd to ma 90 tku a hodne lidi tam tvrdi, bez debat nejlepsi film 2010 ... :) Jinak ctete na tom csfd ty komentare ? Nektery ty komenty, jak dokazou ten film paradne rozlozit, ja to uplne zeru, jednou sem ty posrany komenty cetl 2 hodiny v kuse :))

na imdb to má 9,0 ... každopádně tohle je mi uplně jedno =)
Pro mě to nejlepší film rozhodně není, každopádně je určitě lepší, než loňský oskarový Hurt locker (pro mě odpad), ale letos tenhle film poráží například Black Swan... (famozní Natali Portman)... i Shutter Island je lepší
Jinak letošek byl spíš průměrnej, příští rok by mělo být víc filmových pecek

edit: ... ještě Alenka, Prince of Persia a The Town považuju za povedenější
CrazyLom

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inception u někoho doplatil na to, že rozhodně nebyl očekávanej jako klasická střílečka, ten myšlenkovej podtext tam - se vší úctou - hraje až druhý housle. Nicméně mně se to líbilo hafa :-)
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja se tesim nejvic na toho Hobbita, ale ten bude v kine nejdriv tak na jare 2012 ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: