|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: st leden 05, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
po letech sem opet skouknul film Harvey. neni to zadnej vodvaz, ale casto me prekvapuje jak se u starych americkych komedii bavim. narozdil od tech dnesnich, kde je "humor" casto vykoupen az brutalni vulgaritou. bradavku ukazat nemuzou, ale naznaky nebo slovni vyjadreni casto hraničí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 05, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | U.B0B napsal: | | c87 napsal: | | Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10 |
- bez prekvapeni? hmm... 8,5/10 |
Tak já dám klidně 9/10. Výborní herci, i děj bezva. Já to třeba asi viděl hodně blbej a mladej, bo mi to nedošlo, dokud nemělo
Ale pár dní zpět jsem to právě srovnával s filmem Dokonalý trik. Tam byla pointa v podobném duchu, ale nějak jí chyběla atmoška Podezřelých. |
Tak mne taky Obvykli podezrely nijak nenadchly, dej a vykony hercu mozna byly ok, ale jinak jsem se celkem nudil, na konci jsem mel pocit ze jsem videl uplne prumerny film kterych jsem uz videl stovky, tento pocit jen spravil konecne vyusteni pribehu ktere me prekvapilo... ja jsem o vrahovi nevedel az do konce. Jinak to samozrejme neni prumerny film ale ani ne nejlepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 05, 2011 9:18 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Bombay napsal: | | U.B0B napsal: | | c87 napsal: | | Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10 |
- bez prekvapeni? hmm... 8,5/10 |
Tak já dám klidně 9/10. Výborní herci, i děj bezva. Já to třeba asi viděl hodně blbej a mladej, bo mi to nedošlo, dokud nemělo
Ale pár dní zpět jsem to právě srovnával s filmem Dokonalý trik. Tam byla pointa v podobném duchu, ale nějak jí chyběla atmoška Podezřelých. |
Tak mne taky Obvykli podezrely nijak nenadchly, dej a vykony hercu mozna byly ok, ale jinak jsem se celkem nudil, na konci jsem mel pocit ze jsem videl uplne prumerny film kterych jsem uz videl stovky, tento pocit jen spravil konecne vyusteni pribehu ktere me prekvapilo... ja jsem o vrahovi nevedel az do konce. Jinak to samozrejme neni prumerny film ale ani ne nejlepsi. |
Mě ten konec přišel jako strašně překombinovaná, nelogická ptákovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
jo Walberk nebo jak se to pise je dobrej herec, jednu dobu byl neskutecne narvanej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: st leden 05, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jo Walberk nebo jak se to pise je dobrej herec, jednu dobu byl neskutecne narvanej :) |
aj v tom filme je celkom..ale neni to top forma
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
Wahlberg je přece zpěvák naší puberty Marky Mark :-) To si nepamatujete, jak byly v Bravu články Jak cvičí Marky Mark. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Wahlberg je přece zpěvák naší puberty Marky Mark :-) To si nepamatujete, jak byly v Bravu články Jak cvičí Marky Mark. |
vaší....našej už nie
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Wahlberg je přece zpěvák naší puberty Marky Mark :-) To si nepamatujete, jak byly v Bravu články Jak cvičí Marky Mark. |
Ja si to pamatuju, aji jeho znamou reklamu an spodni pradlo, tusim ze to bylo Calvin Clain, btw: nevim proc ale jaksi me pripominal kulturistu Portera Cottrela, ale ani nevim jestli mu je podobny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so leden 08, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Neni se na co tesit,jednicku uz neprekonaj.A nedovedu si to predstavit,jako po 20letech uz to fakt neni ono.To by musel byt uplne novy film o necem jinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|