Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po letech sem opet skouknul film Harvey. neni to zadnej vodvaz, ale casto me prekvapuje jak se u starych americkych komedii bavim. narozdil od tech dnesnich, kde je "humor" casto vykoupen az brutalni vulgaritou. bradavku ukazat nemuzou, ale naznaky nebo slovni vyjadreni casto hraničí...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
c87 napsal:
Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10

- bez prekvapeni? hmm... 8,5/10

Tak já dám klidně 9/10. Výborní herci, i děj bezva. Já to třeba asi viděl hodně blbej a mladej, bo mi to nedošlo, dokud nemělo
Ale pár dní zpět jsem to právě srovnával s filmem Dokonalý trik. Tam byla pointa v podobném duchu, ale nějak jí chyběla atmoška Podezřelých.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
U.B0B napsal:
c87 napsal:
Obvykli podezreli - film kvalitny ale nicim nenadchol, od polky uz bol docela prehladny bez prekvapenia, na csfd okolo 90% ja davam 7/10

Tak já dám klidně 9/10. Výborní herci, i děj bezva. Já to třeba asi viděl hodně blbej a mladej, bo mi to nedošlo, dokud nemělo
Ale pár dní zpět jsem to právě srovnával s filmem Dokonalý trik. Tam byla pointa v podobném duchu, ale nějak jí chyběla atmoška Podezřelých.

Tak mne taky Obvykli podezrely nijak nenadchly, dej a vykony hercu mozna byly ok, ale jinak jsem se celkem nudil, na konci jsem mel pocit ze jsem videl uplne prumerny film kterych jsem uz videl stovky, tento pocit jen spravil konecne vyusteni pribehu ktere me prekvapilo... ja jsem o vrahovi nevedel az do konce. Jinak to samozrejme neni prumerny film ale ani ne nejlepsi.
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Bombay napsal:
U.B0B napsal:
c87 napsal:

Tak mne taky Obvykli podezrely nijak nenadchly, dej a vykony hercu mozna byly ok, ale jinak jsem se celkem nudil, na konci jsem mel pocit ze jsem videl uplne prumerny film kterych jsem uz videl stovky, tento pocit jen spravil konecne vyusteni pribehu ktere me prekvapilo... ja jsem o vrahovi nevedel az do konce. Jinak to samozrejme neni prumerny film ale ani ne nejlepsi.

Mě ten konec přišel jako strašně překombinovaná, nelogická ptákovina.
secret78

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štyria bratia dneska 22:25 na Nove..super film
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo Walberk nebo jak se to pise je dobrej herec, jednu dobu byl neskutecne narvanej :)
secret78

PříspěvekZaslal: st leden 05, 2011 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
jo Walberk nebo jak se to pise je dobrej herec, jednu dobu byl neskutecne narvanej :)

aj v tom filme je celkom..ale neni to top forma
c87

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

filmy s Wahlbergem mam fakt rad, uz se teism ako maly chalan na http://www.csfd.cz/film/230220-fighter-the/ ... uz sa caka len na titulky
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska na MGM 22:15 perfektni film
http://www.csfd.cz/film/8246-mafiani/
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wahlberg je přece zpěvák naší puberty Marky Mark :-) To si nepamatujete, jak byly v Bravu články Jak cvičí Marky Mark.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
secret78

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Wahlberg je přece zpěvák naší puberty Marky Mark :-) To si nepamatujete, jak byly v Bravu články Jak cvičí Marky Mark.

vaší....našej už nie
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Ja si to pamatuju, aji jeho znamou reklamu an spodni pradlo, tusim ze to bylo Calvin Clain, btw: nevim proc ale jaksi me pripominal kulturistu Portera Cottrela, ale ani nevim jestli mu je podobny.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
daymoon napsal:

vaší....našej už nie

Neurážej, cucáku
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá leden 07, 2011 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na toto se jako na jeden z mala ceskych filmu (v posledni letech snad jediny) tesim. Jednicka je pro me nejlepsi komedii co znam a jeden z mala filmu kteremu muzu rict kultovni. Uz podle te hlasky o stole co je v clanku by to mohlo byt podarene pokracovani.

http://www.novinky.cz/koktejl/221711-dedictvi-aneb-kurvahosigutntag-2-zname-cast-tajneho-scenare.html
agnez

PříspěvekZaslal: so leden 08, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Tak na toto se jako na jeden z mala ceskych filmu (v posledni letech snad jediny) tesim. Jednicka je pro me nejlepsi komedii co znam a jeden z mala filmu kteremu muzu rict kultovni. Uz podle te hlasky o stole co je v clanku by to mohlo byt podarene pokracovani.

http://www.novinky.cz/koktejl/221711-dedictvi-aneb-kurvahosigutntag-2-zname-cast-tajneho-scenare.html

Neni se na co tesit,jednicku uz neprekonaj.A nedovedu si to predstavit,jako po 20letech uz to fakt neni ono.To by musel byt uplne novy film o necem jinem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: