|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: so leden 20, 2007 11:54 am Předmět: |
|
|
| brut napsal: | | Hefaistos napsal: | | Dneska dávaj super film na nově face off - Tváří v tvář, s N. Cagem a Travoltou, jeden z nejlepších akčních filmů, kterej sem kdy viděl. |
Tak to jsi jich asi moc dobrejch neviděl! |
myslím že to byl dobrej film. hlavne Cage i Travolta jsou dobří herci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tonda
|
Zaslal: so leden 20, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
podle mě to neni moc dobrej film a moc"akční" taky nejni:))
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 20, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
Na akcak je to elmi dobry film... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: so leden 20, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
Tvari tvar je super film,dvojici Cage/Travolta se hodne povedl a take vyber rezisera byl vytecny _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
No tak to byl jeden z nejvetsich bullshitu co jsem videl. Tyhle filmy, kde si lid měněj xichty  .Mam proti tomu uplnou averzi. Jednou to je on, pak najeddnou neni, pak zas jo, a nakonec to je uplně někdo jinej...  ...peace. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
nahodou mě se to líbilo, hlavně tyhle role travoltovy seděj, viz Swordfish a Broken arrow _________________ jsem jenom blbej kondičák
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:10 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | brut napsal: | | Hefaistos napsal: | | Dneska dávaj super film na nově face off - Tváří v tvář, s N. Cagem a Travoltou, jeden z nejlepších akčních filmů, kterej sem kdy viděl. |
Tak to jsi jich asi moc dobrejch neviděl! |
myslím že to byl dobrej film. hlavne Cage i Travolta jsou dobří herci. |
To,že jsou to dobří herci,tak s tim souhlasim!
Já radši Pulp Fiction a podobný,ale to nejsou asi akční v pravém smyslu slova.
|
|
| nahoru |
|
 |
Honczik
|
Zaslal: so leden 20, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
Tváří v tvář je skvělej film.  Celej topic jsem si nepročítal takže nevím, jestli už je tady o tom zmínka ale nedávno jsem koukal na Collateral, což je podle mě solidní thriller s Cruisem, pak se mi hodně líbil Kiss kiss bang bang, určitě doporučuju (Kilmer je vážně vynikající  ). A kdybych měl doproručit něco na zasmání, tak jsem se královsky bavil u Trestné lavice se Sandlerem a dalšíma tady asi známýma "hvězdama"  . Info máte na csfd.cz , já sem zatím odkazy hodit nemůžu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: so leden 20, 2007 7:01 pm Předmět: |
|
|
jestli mate radi filmy s tematikou americkeho fotbalu tak urcite film Gridiron Gang,velmi podareny film,trenera tam hraje vazoun The Rock _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so leden 20, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
| sheen napsal: | | jestli mate radi filmy s tematikou americkeho fotbalu tak urcite film Gridiron Gang,velmi podareny film,trenera tam hraje vazoun The Rock |
mě osobně tahle tematika nic neříká, ale Vzpomínka na titány je dobrej film. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so leden 20, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
To ja radsi Vitezove a porazeni .. ale trestna lavice taky neni spatna :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem viděl film Fly boys. Je to o Laffayetově perutí z první světové války. Ble, ble, ble, samý americký hezounek, děj taky nif mof, rozhodně nedoporučuju.
Co říkáte na Training day s Washingtonem? Jsme se docela se známým achytli. Jedni řvou, že strašná blbost, já jsem zase ve skupině, která to žere:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To ja radsi Vitezove a porazeni .. ale trestna lavice taky neni spatna :) |
Any Given Sunday (Vítězové a Poražení) je jeden z nejlépe zvládnutých filmů se sportovní tématikou. Koupil jsem si skvělou dvoudiskovou speciální edici a tenhle film viděl už mockrát.
A vůbec, tak jsi mě navnadil, že si ho jdu hned pustit, znova...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
Me osobne se Training day libil a vzdy, kdyz ho davaj v Tv se na nej rad mrknu. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|