|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Nejaký dobrý psycho horor? ziadne krvaky ani podobne "horory" ma neberu..poradte poprípade nejaký hlbavy film:) |
co treba Osviceni, Misery nechce zemrit, Pad do tmy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
jeste Jezero smrti a Smrt prichazi v bilem byl luxus co se strachu tyce.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | jeste Jezero smrti |
Eden lake bylo vynikající. Je to hlubší než to vypadá a konec byl moc, ale opravdu moc ošklivý. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jeste Jezero smrti |
Eden lake bylo vynikající. Je to hlubší než to vypadá a konec byl moc, ale opravdu moc ošklivý. |
Jo a navic to pusobilo hodne realne, protoze podobne veci se stavaji. Treba ti 3 Ukrajinci co kdysi pred 3 rokama v okoli Kyjeva jen ciste ze zabavy nahaneli po lesich nevinne lidi a pak je za ziva umucili a zavrazdili
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne út únor 08, 2011 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | jeste Jezero smrti |
Eden lake bylo vynikající. Je to hlubší než to vypadá a konec byl moc, ale opravdu moc ošklivý. |
Jo a navic to pusobilo hodne realne, protoze podobne veci se stavaji. Treba ti 3 Ukrajinci co kdysi pred 3 rokama v okoli Kyjeva jen ciste ze zabavy nahaneli po lesich nevinne lidi a pak je za ziva umucili a zavrazdili |
Přesně tak, neni to o zrůdách odkudsi zvenčí, ale o těch co žijou kolem. Když si pak člověk představí, že stejný nebo i horší věci se opravdu dějou, je mu z toho na zvracení. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem desítky, možná stovky hororů, ale skutečně strašidelný mi přišel jen jeden.... Záhada Blair Witch.
Parádní horor je podle mě Noc s nabroušenou břitvou. (Až na debilní konec extratřída)
Naposledy upravil Johncreasy dne út únor 08, 2011 10:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
ty vole tommy tet si me to pripomel, to video sem videl, jak ti dementi bodali toho bezdaka do bricha sroubovakem a mlatili do hlavy nejakou tyckou, no dobry psycho ...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Viděl jsem desítky, možná stovky hororů, ale skutečně strašidelný mi přišel jen jeden.... Záhada Blair Witch.
Parádní horor je podle mě Noc s nabroušenou břitvou. (Až na debilní konec extratřída) | jo ten deckej plac nemel chybu, za fakt male penize slusnej film, to je fakt ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty vole tommy tet si me to pripomel, to video sem videl, jak ti dementi bodali toho bezdaka do bricha sroubovakem a mlatili do hlavy nejakou tyckou, no dobry psycho ... |
jo to je presne ono, akorat uz to na tech strankach smazali, coz se ani nedivim protoze to bylo fakt extremni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
pro mě jsou vrcholem "hororu" filmy typu Klass...
na horory nekoukám, protože v tom nevidím smysl. Naposledy sem viděl snad Unborn, protože tam byli pro mě zajímavý herci... film sem proskákal asi za 20 minut, pač mě hororový scény nebavily.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
z ceskych me nejvic vydesil film Smrt stoparek, sice ne horor ale krimi thriller. Zaverecna scena byla syrove udelana na tu dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 08, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Viděl jsem desítky, možná stovky hororů, ale skutečně strašidelný mi přišel jen jeden.... Záhada Blair Witch.
|
Blair Witch dobrý, ale co třeba Paranormal activity Johne? U mě ještě výš. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|