jo ja se dycky dival na Ramba s tim prvnim dabingem tusim, ten ho dabuje ve vsech filmech. Ten druhej dabing, ten zas dabuje Toma Henkse myslim, to se vubec nehodi na toho Ramba :)
jo ja se dycky dival na Ramba s tim prvnim dabingem tusim, ten ho dabuje ve vsech filmech. Ten druhej dabing, ten zas dabuje Toma Henkse myslim, to se vubec nehodi na toho Ramba :)
a to je kterej, ten první dabing? protože, podle mě, se na Ramba hodí jen ten pavel rímskej....
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
a to je kterej, ten první dabing? protože, podle mě, se na Ramba hodí jen ten pavel římskej....
tak oprava, ten TV NOVA dabing na toho sem se nedival, sice on Slaje dabuje ve vsech filmech, ale sem si rikal, ze u Ramba byl jinej daber a je to ta posledni verze, ten nejstarsi dabing, na toho sem se dycky dival a prave tet jak davali ten novej TV NOVA dabing, tak sem se na to nedival. Ja vubec nechapu proc ty stare filmy predabovavaj ? Oni sou jak vymrdani, tet davali TOP GUN, sem si rikal parada, rad se podivam na Mevrika a Guse, jenze bum zase novej dabing, to se neda poslouchat, kdyz to clovek sledoval 50x uplne jinak namluvene...
protoze tyhle filmy vetsina lidi poslouchala poprve s dabingem a tim padem kdyz se na to chce nekdo podivat po 10 letech, tak by to nemelo to kouzlo poslouchat original chapes ? Naopak treba LOTR sem sledoval jen original a kdyz davali v TV s dabingem, tak to bylo jak blbej ftip ...
Stejný pocit z Top gunu, jako máš ty. Tak jsem si stáhl originál a hle, mnohem lepší zážitek. Lepší zvuk, ne tak plochý, dabingový. Autentické hlasy, které sedí do huby. Prostě originál zvuk rulez :-)
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
a to je kterej, ten první dabing? protože, podle mě, se na Ramba hodí jen ten pavel římskej....
Dabuje to dobře,ale jmenuje se Rímský.
no jo...máš pavdu...
právě jak píšeš...Rímskej dabuje slyho ve všech filmech, proto mi pak příd, že u toho ramba je takovej blbej dabing
jasny, kdybych Rimskyho poslouchal aj u Ramba pred x letama, kdyz sem byl fakt pidi špunt, tak by me taky jinej dabing nesedel, ale ja sem prave cumel na ten nejstarsi dabing... Ten Rimskej me tam nesedi, protoze ma ten hlas dost starej a Rambo byl v te jednicce dost mladej, ty novejsi dily uz daboval tusim Rimskej vsechno a tam to pasuje... S timhle komentem na Yutubu se stotoznuju
Nejlepší je s přehledem dabing Marka Pavloskýho. Je správně procítěnej. DVD dabing je prostě hrůza. Je to typickej příklad toho, jak se dá zničit něco perfektního. Dabing TV nova není nejhorší ale zdálo se mi, že Pavel Rímský už je zde ve věku, který neodpovídá věku ke Stallonemu
právě jak píšeš...Rímskej dabuje slyho ve všech filmech, proto mi pak příd, že u toho ramba je takovej blbej dabing
jasny, kdybych Rimskyho poslouchal aj u Ramba pred x letama, kdyz sem byl fakt pidi špunt, tak by me taky jinej dabing nesedel, ale ja sem prave cumel na ten nejstarsi dabing... Ten Rimskej me tam nesedi, protoze ma ten hlas dost starej a Rambo byl v te jednicce dost mladej, ty novejsi dily uz daboval tusim Rimskej vsechno a tam to pasuje... S timhle komentem na Yutubu se stotoznuju
Nejlepší je s přehledem dabing Marka Pavloskýho. Je správně procítěnej. DVD dabing je prostě hrůza. Je to typickej příklad toho, jak se dá zničit něco perfektního. Dabing TV nova není nejhorší ale zdálo se mi, že Pavel Rímský už je zde ve věku, který neodpovídá věku ke Stallonemu
Jo, to je o tom, na jakej dabing si zvykneš...jakej koliv jinej ti pak příde divnej...mě tam prostě nejvíc sedí Rímskej...
jinak ale ten DVD dabing je fakt příšernej...ten člevěk se na to vůbec nehodí...
Ale ani ten nejstarší mi nesedí..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru