kto nevidel jednicku, je dobre si ju pozriet ... velmi dobry film. dvojka nad moje ocakavania. perfektne filmy. kam sa na to hrabu americke hovadiny...
uz par mesicu nemuzu najit solidni torrent, jednicka byla dobra.. nastesti s titulkama.. moje portugalstina neni uplne perfektni :-)
kto nevidel jednicku, je dobre si ju pozriet ... velmi dobry film. dvojka nad moje ocakavania. perfektne filmy. kam sa na to hrabu americke hovadiny...
uz par mesicu nemuzu najit solidni torrent, jednicka byla dobra.. nastesti s titulkama.. moje portugalstina neni uplne perfektni :-)
tiež som videl predvčerom, oba filmy su jasné 10/10, dvojka prekonala moje očakávania.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Včera sem se konečně podíval na Pumping Iron a super 10/10, zajímalo by mě jestli není ještě nějaký podobný dokument/film (bigger stronger faster jsem viděl)
Včera sem se konečně podíval na Pumping Iron a super 10/10, zajímalo by mě jestli není ještě nějaký podobný dokument/film (bigger stronger faster jsem viděl)
na uloz.to sou ke stačení dvdčka od cutlera, yatese, warrena atak... ale film na styl Pumping Iron osobně neznám = (
na uloz.to sou ke stačení dvdčka od cutlera, yatese, warrena atak... ale film na styl Pumping Iron osobně neznám = (
a nevis o DVD Paula Dilleta kde by se dalo sehnat? Na ulozto to neni.
Jak ho můžeš shánět na ulozto, když žádné není ani v originále
Jak ho můžeš shánět na ulozto, když žádné není ani v originále
No to ja ale nevim ze zadne neni, myslel jsem ze je kdyz je cast na youtube.
tvle tak ten autor toho videa uz ho smazal, skoda, ale fakt to tam bylo, zrovna tam trenoval zada, kdo to sledoval tak vi jmenovalo se to PAul Dillet TBTFO 1996 (full version), viz:
https://forum.ronnie.cz/pekna-bb-videa-ii-t21560-630.html
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne po březen 14, 2011 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát
na tom ulozto toho fakt moc není... kdyžtak si na nějakém torrent serveru zadej jméno nějakého kulturisty a něco ti to třeba vyplivne.... já zkoušel jen to ulozto a něco málo (i za to sem rád) se tam našlo... myslím, že i Markus Ruhl je tam (dvě jeho dvd) ...
Paul Dillet nvm, jestli má dvd... nic sem o tom neslyšel
toto by taky melo byt z jeho treninkoveho dvd, ale tam to co uz tam neni a co jsem se m chtel dat bylo mnohem delsi v mnohem lepsi kvalite a netreoval ramena ale zada.
zajimalo by me co na zacatku rika, protoze to zni strasne komicky a vtipne XD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru