|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: st leden 24, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Jsem v kině viděl Parfém: příběh vraha. A skvěle jsem se bavil, průhledná, ale napínavá oddechovka, vřele doporučuju. Hlavně hudba v kině vyzní super. |
heh zajimavej nazor jsem to bohuzel taky videl a uprimne muzu rict ze to byl nejhorsi film za poslednich 5 let na cem sem byl v kine... jen jak naplnil prvni lahvicku a videl sem ze jich ma jeste 12 tak sem skoro posel... fakt to byla totalni blbost des bes... na konci filmu sem se uz neudrzel a musel zarvat to je teda desna pi.ovina a nikdo proti tomuu nic nemnel..:P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil BUFU dne ne leden 28, 2007 4:53 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 3:40 pm Předmět: |
|
|
No právě mě se líbila ta hudba, hezky podmaňovala ten čichový smysl, když už ho nemůžu díky filmu zažít. A o to víc jsem si to užil v kině, kde je zvuk a prostředí lepší než doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | No právě mě se líbila ta hudba, hezky podmaňovala ten čichový smysl, když už ho nemůžu díky filmu zažít. A o to víc jsem si to užil v kině, kde je zvuk a prostředí lepší než doma. |
doporucuju filmek Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom, super audio vizualni dojem
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
Parfém: No tak mě se ten film dost líbil. Furt sem čekal co bude dál atd... parádička. Takovej zajímavej příběh. A ten konec je fakt haluzvej... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| cha cha napsal: | | Worth napsal: | | Bombay napsal: | | No právě mě se líbila ta hudba, hezky podmaňovala ten čichový smysl, když už ho nemůžu díky filmu zažít. A o to víc jsem si to užil v kině, kde je zvuk a prostředí lepší než doma. |
doporucuju filmek Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom, super audio vizualni dojem |
mám supe vizuální dojem z toho názvu a lidi kolem mají super audio dojem, když se ho snažím vyslovit nahlas |
presne, moc se tam totiz nemluvi..
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne leden 28, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|