Mě přišly hodně originální tyto filmy : Memento, Truman show
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
john: samozřejmě že ten film není originální ani náhodou, ale tak nějak šlo o to spíš ukázat jak pěkně se to dá ve 3D udělat, tvrdit že ten film selhal protože není originální má podobnou logiku jako říkat, že rambo 5 není originální :-)
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
já teda pochybuju, že smyslem akčních filmů, jako je Expendables, Fast & Furious, Dark Knight apod je originalita... ty filmy sou o maličko jiných věcech. Bohužel tohle asi někomu vysvětlit nejde...
Prvy diel Rychle a Zbesile bol iba remake Point Break,kde policajt bol Keanu Reeves a bad guy Patrick Swayze Len neboli street raceri,ale surferi.
to je inak slušný filmík, nedávno som to videl.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru