|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: st červen 01, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Cmeni ses retard nebo co? Proc tady vypisujes dej? Smaz to nebo to dej do bile barvy! _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
petr74
|
Zaslal: st červen 01, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
| komar napsal: | | The Hangover 2, doporucuji |
jj, to jsem ted videl a je to perfektni komedie, o nic horsi jak jednicka
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
Cmeni smaz to a zaloz si na to topic prosimte. SMAZ jako SMAZ ne SMAZ jaok ZMENSI PISMO dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st červen 01, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Silent hill, už to vidím po čtvrtý za ty léta a stejně nemám dost, je to super film..A ten konec jak naloží s tou sektou..  Takhle by měla skončit každá sekta.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | conana si berte do huby až ho uvidíte, já mu věřím! | Souhlasím, druhý trailer byl výrazně lepší, než první!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 01, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | CrazyLom napsal: | conana si berte do huby až ho uvidíte, já mu věřím! | Souhlasím, druhý trailer byl výrazně lepší, než první! |
Prdlajz! jsou tam nějaký miminkovský nožičky
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | bla bla bla |
Ty vole tak ty napises "a ten konec" a neni ti jako divne ze tady vyzrazujes co se stane? Vsak ti jebe nebo co? Ten film jsem videl a tohle mi prislo jako prijemne vyplynuti z pribehu, takze ten kdo si pocte to co si napsal a podiva se na film tak o nej prijde, tak to smaz prosim
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 01, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | mirio napsal: | | CrazyLom napsal: | conana si berte do huby až ho uvidíte, já mu věřím! | Souhlasím, druhý trailer byl výrazně lepší, než první! | Prdlajz! jsou tam nějaký miminkovský nožičky | Ale mně jeho nožičky nezajímaj... :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st červen 01, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
Podle mě u Silent Hillu konec naprosto ničí film. Ten lynč je směšný.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st červen 01, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
ja si pamatuju, ze na ten silent hill sem se dival nejak ve 2 rano a vubec sem nechapal co to tam je za ulety, nehoraznej komat film :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ja si pamatuju, ze na ten silent hill sem se dival nejak ve 2 rano a vubec sem nechapal co to tam je za ulety, nehoraznej komat film :) |
Ja si stahl nejaky kinorip, bylo tam totalne hovno videt tak jsem na to sel radsi do kina
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 01, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | hovnival napsal: | | ja si pamatuju, ze na ten silent hill sem se dival nejak ve 2 rano a vubec sem nechapal co to tam je za ulety, nehoraznej komat film :) |
Ja si stahl nejaky kinorip, bylo tam totalne hovno videt tak jsem na to sel radsi do kina |
:D mě stačilo jednou.... kinorip nikdy víc
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 01, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Gohan napsal: | | Rád rejpu jak malý děcko :) |
Těším se až se do mě pustíš ještě po třetí..:) A to že tu "spoileruju" mi je docela solidně u prdele..:) Jestli myslíš, že jsem vyrzradil celý film tím že jsem napsal co jsem napsal, tak by ses měl asi léčit a rozhodně by ses neměl koukat třeba na trailery.. Protože by jsi mohl pochopit až moc z filmu a pak by bylo zbytečný se na to koukat.. |
Já nevěděl že trailer začíná tím že nám prozradí co se na konec filmu stane.
A k tomu ze spoilujes ti muzu jen doporucit at sem radsi teda nepises, protoze akorat ze sebe delas ocasa nebo si pis na fora, kde to ze nekdo vyzradi cast deje uzivatelum nevadi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|