Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vokr

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BROTHERHOOD-fakt pěknej film, kterej mě bavil od začátku do konce. Možná trochu až přezápletkovanej ale mě to nevadilo.
http://www.csfd.cz/film/272943-brotherhood/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
http://www.csfd.cz/film/8364-sesty-smysl/
Bohužel musím napsat, že absolutně nechápu to vysoký hodnocení na čsfd. Pro mě obrovská nuda a velký zklamání.

po hlasovani na CSFD 32 208mi lidmi to ma 88%. to uz je slusny pocet na to, aby se zodpovedne mohlo rici, ze problem neni v tom filmu, ale v tobe :)
koukam ze sem tomu dal 4 hvezdicky, takze sem to tehdy take za extra bombu nepovazoval ... ale velky zklamani?? to asi ne. bud mas velky (zkresleny) naroky nebo ses vylozene na samy super akce. :)
ale skoda, ten film je dobrej ...
Reiben

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr : zrovna nedávno jsem na tenhle film koukal a musím s tebou souhlasit, skvělá podívání, hlavně od začátku do konce se člověk nenudí, což se nestává moc často
Marky V.

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každýmu se líbí něco jinýho, to je jasný. Tenhle film mi ale přišel nudnej a dost klišé. Takovej projekt jak ukázat Willise jako charakterního herce. Jinak můj problém není v tom, že bych chtěl víc akce, ale jako vážnej film mě to prostě nevzalo. A to jsem schopnej shlídnout Vláčilovo nebo Bergmannovo filmy nebo celý Americký nezávislý léto. Ale jak jsem už napsal, každýmu se líbí něco jinýho.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže Vláčil, notabene Bergman jsou filmaři ještě o třídu jinde než tvůrci šestého smyslu, který přeci komerční aspekty musí obsahovat.¨

Jestli skutečně sleduješ tvorbu těchto legend, ale nemáš za sebou všechna jejich díla, tak doporučuji od Bergmana: Lesní jahody, Šepoty a výkřiky a Hodina vlků
Od Vláčila mám nejraději Údolí včel
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Jenže Vláčil, notabene Bergman jsou filmaři ještě o třídu jinde než tvůrci šestého smyslu, který přeci komerční aspekty musí obsahovat.¨

Jestli skutečně sleduješ tvorbu těchto legend, ale nemáš za sebou všechna jejich díla, tak doporučuji od Bergmana: Lesní jahody, Šepoty a výkřiky a Hodina vlků
Od Vláčila mám nejraději Údolí včel

Po shlédnutí půlhodiny jakéhokoliv z těchto děl, než abych to dokoukal, bych raději sežral vlastní ponožku a zadusil se (ok, existuje jednoduší varianta. Prostě tu telku vypnout, ale to by neznělo tak dramaticky )
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sucker Punch - dalsi tragedie, nejak nemam posledni dobou stesti.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Sucker Punch - dalsi tragedie, nejak nemam posledni dobou stesti.

proč?
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: Prislo mi to jako nesmyslna slatanina a vubec me to nebavilo. Pokud tam byla nejaka skryta poenta, tak si to klidne necham vysvetlit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
guruhonza: Prislo mi to jako nesmyslna slatanina a vubec me to nebavilo. Pokud tam byla nejaka skryta poenta, tak si to klidne necham vysvetlit.

Jen mě zajímalo proč... myslel jsem si, že si četl popisek k filmu /viděl recenzy/trailer... pak bys na to ani nekoukl. Tyhle filmy rozhodně nejsou pro všechny a určitě není jejich cílem přinést oduševnělý zážitek jako nějaká (pro mě rádoby) chytrá dramata.

Pro mě je Sucker Punch nejlepší music video, který jsem kdy viděl + určitě top10 film tohodle roku... šílená (v právém slova smyslu) akce a blbost, jak se patří, což znamená, že film je koukatelnej a není nudnej.
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: Silena akce a blbost, to souhlas (s tim druhym vic). Mimochodem chapu, ze kazdymu se libi neco jinyho a o proto taky pisu: "Prislo mi to jako....". Trailer se mi bohuzel pred nepostestil, priste.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se není čím chlubit, Mablungu. Přesto, každému co jeho jest. Ale je fajn, že přiznáš, že je to na tebe hustá krmě.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: půlhodina je moc.. 10 minut a už bych se na sebe nepodíval do zrcadla.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guruhonzo. Ještě seš mladej. Třeba v průběhu let zjistíš, že je lepší rozšířit si obzor a nekoukat jenom na píčoviny.
Vokr

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
http://www.csfd.cz/film/294541-harjunpaa-ja-pahan-pappi/ - slusny krimi se silnym pribehem, Finsko.. 7/10

moc pěknej film...celkově začínám přicházet na chuť severským filmům (naposled sem viděl Pusher a taky moc dobrý)
Nevíte někdo ještě o nějakých severských filmech?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: