Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste se mne nestalo, ze bych si nestahl film, ktery chci videt. Staci mne k tomu obycejne servery ulozto.cz a podobne a tam najdu obvykle vse, co chci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes to není ani tak o tom, jestli seženeš nějaký film, ale spíš, jestli ho seženeš v kvalitě, která ti vyhovuje... já už sosám nebo ripuju pouze 720p filmy se slušným bitratem, u oblíbených filmů nebo filmů, které si zakládají na audiovizuální kvalitě volím 1080p a velikost alespoň těch 15GB (ideálně 25-40GB - tady už mizí artefakty z obrazu (zašuměné scény ve tmě apod) a množství detailů a ostrost co najednou v tom filmu vidíte je neuvěřitelná), ono to ani jinak asi nejde, když se dívá člověk na větší úhlopříčce. Dvd-rip snesu už maximálně na notebooku... Nevýhoda je snad jen nutnost dost velkých disků, což vzhledem k tomu, jak teď kvůli povodním na taiwanu stouply ceny disků trojnásobně, sakra poleze do peněz :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

v životě sem neviděl nic v 720 apod... nejpohodlnější je stáhnout si 700MB verzi, (svlíknout se,) sednout si k notebooku a koukat =) ten smysl uhlopříček sem nepochopil.. bratr má nějaký tyhle obrazovky u PC... jednu asi metr a druhou úplně obří... kouká se na to příšerně!
Pavelcb

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
v životě sem neviděl nic v 720 apod... nejpohodlnější je stáhnout si 700MB verzi, (svlíknout se,) sednout si k notebooku a koukat =) ten smysl uhlopříček sem nepochopil.. bratr má nějaký tyhle obrazovky u PC... jednu asi metr a druhou úplně obří... kouká se na to příšerně!

Presně tak,když chci kvalitu,jdu do kina,jinak notebook a tam je to jedno
prochm

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

No a v tom bude nejspíš ten problém. Že jsi to ještě neviděl.
Kdyby jsi viděl pořádný film ve full hd na aspoň 100cm úhlopříčce tak by jsi nejspíš mluvil jinak. Já si teď nedávno koupil poprvé v životě televizi Sharp 102cm úhlopříčka a i když mám malý byt a sedím od televize asi jenom 2 až 2,5 metru tak je to paráda. Je fakt, že když si pustím film ve špatné kvalitě tak vypadá otřesně a ještě hůř než na mé 15 let staré televizi ale prostě si teď stahuji filmy jen v té lepší kvalitě. Nemusí to být přímo full hd ale bohatě stačí dvd-rip a už to vypadá dost obstojně.
BUFU

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale na obrazovce u pc dvdčka vypadaj docela tragicky oproti HD. No notasu se to dá. Osobně taky koukám vše v minimálně 720p.

Btw doporučuji tenhle filmek. Art of Flight - Nádherný záběry, neuvěřitelný výkony a dokonalá hudba. Tohle fakt stojí za to vidět ve full HD

http://www.csfd.cz/film/293158-art-of-flight-the/
Lunreal

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb: do kina samozrejme chodim, ale jak chces jit na rok,dva,5,10,30 let stary film do kina vzdy kdyz na nej dostanes chut?
guru: proti gustu

S kvalitou fullhd ripu 30GB+ a uhlopricce telky 110,120cm+ je to jako se vsim - kdo neokusil, nevi o co prichazi a je spokojenej s tim na co si navykl. Jenze az si misto ruky clovek poridi pritelkyni, az si misto repracku u notasu clovek koupi kvalitni sluchatka, az...,..., tak mi reknete, kdo by se chtel vracet?:)

A pri dnesni rychlosti internetu a dostupnosti nevidim duvod, proc si na kvalitni vizual a zvuk nepockat pri stahovani treba o hodinu dyl, kdyz za to ten film stoji?
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem viděl film Mlha, a pochopil jsem dobře, že ten konec je vlastně o tom, že se ten ( spoil ) hlavní hrdina unáhlil, když zabil svoje děcko, když vlastně pomoc už byla na cestě, nebo jsem uplně blbej a je zatím něco hlubšího?
marash

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná je za tím ještě něco hlubšího, ale ten základ jsem pochopil stejně
Frozz.

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:

S kvalitou fullhd ripu 30GB+ a uhlopricce telky 110,120cm+ je to jako se vsim - kdo neokusil, nevi o co prichazi a je spokojenej s tim na co si navykl. Jenze az si misto ruky clovek poridi pritelkyni, az si misto repracku u notasu clovek koupi kvalitni sluchatka, az...,..., tak mi reknete, kdo by se chtel vracet?:)

Přesně tak, taky stahuju většinou 720p, 1080p (když ten film v takové kvalitě seženu) a je to na fullHD plazmě 120cm suprovej zážitek, když to srovnám s notebookem a dvd-ripem :). Ale 480p BR-RIP taky není špatný na nějaký normální, ničím vyjímečný film a dá se na to vklidu koukat.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Možná je za tím ještě něco hlubšího, ale ten základ jsem pochopil stejně
Ten film ve mě zanechal hodně divnej dojem, ani né film, jak to náboženský oblbování té potrhlé ženské v obchoďáku, lezla mi už děsně krkem ( díky bohu za Olího ).
marash

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už si to moc nepamatuju, ale vim, že když jsem se na to koukal, tak jsem hrozně chtěl bejt v tom filmu a tu šáhlou ženskou vlastníma rukama zabít . A ten konec mě dobře rozsekal
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke napsal:

děkuju, ale myslím že za filmy je normální platit, nikoli neplatit, stejně jako s hudbou:-) filmy co jsem chtěl vidět už jsem viděl a už se mi znechutily, jenže mám desítky originálních dvd, většina poškrábaných a až nechuť přejde, bude to k ničemu. je to na ranu. jenže komu?

Za filmy je normální platit. Je to zboží jako kterékoliv jiné. Jenže filmové společnosti také nehrají fér, takže argumentace stahovačů a filmových studíí je argumentací dvou zlodějů kteří sami sebe vidí jako dobrodince lidstva. Já osobně přiznávám že ty filmy kradu a vzhledem k chování filmových společností s tím nemám morální dilema.

Draper napsal:
Jeste se mne nestalo, ze bych si nestahl film, ktery chci videt. Staci mne k tomu obycejne servery ulozto.cz a podobne a tam najdu obvykle vse, co chci.

S novějšíma to občas bývá průser. Linky jsou promazávány slušnou rychlostí. Ale mě osobně nevadí si počkat.

Lunreal napsal:
Pavelcb: do kina samozrejme chodim, ale jak chces jit na rok,dva,5,10,30 let stary film do kina vzdy kdyz na nej dostanes chut?
guru: proti gustu

A pri dnesni rychlosti internetu a dostupnosti nevidim duvod, proc si na kvalitni vizual a zvuk nepockat pri stahovani treba o hodinu dyl, kdyz za to ten film stoji?

Já sleduju na počítači, takže v klidu kvalitu 700 - 1 000 GB. Ale nelze nesouhlasit s tím, že pokud má člověk kvalitní soupravu a může to vohulit, je to skutečně o něčem jiném. Mě osobně je docela jedno jestli je obraz ostrý nebo ultraostrý, má slepá očka v tom vidí prd rozdíl, ale spíše jde o zvuk, když je člověk díky surroundu zvukem vysloveně obklopen a vtáhnut do děje. Ale to nesmí bydlet v paneláku
blazen

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
[Já sleduju na počítači, takže v klidu kvalitu 700 - 1 000 GB.

tak to stahuješ +- rychlostí světla né?
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Mablung napsal:
[Já sleduju na počítači, takže v klidu kvalitu 700 - 1 000 GB.

tak to stahuješ +- rychlostí světla né?

Já nevím. Řekl jsem si Draperovi jestli by mi tam nedal nějaké šikovné udělátko z jeho mateřské lodi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: