Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke - ja si zas myslim,ze nemas sajnu o com hovoris
smoke

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke napsal:
s neplacením za umění souvisí nevážnost k umění.
neplatit za něco, za co je normální platit není normální.
pokud někomu nedáváš jeho zisk, je to špatné a to celé co chci říct.

Koupím si film, hudbu.
Dám to na internet, nebo půjčím kamarádovi, protože jsem dobrák a chci, aby si to užil i někdo jiný. Dělám to zdarma.

Jsem špatný já, že to poskytnu?
Je špatný ten, kdo si to zadarmo stáhne nebo půjčí?
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smoke: nech si svý úvahy o kradení a komunismu třeba na nějakej warez web, tam z tebe budou mít radost

tohle je topic o filmech
smoke

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
smoke napsal:
s neplacením za umění souvisí nevážnost k umění.
neplatit za něco, za co je normální platit není normální.
pokud někomu nedáváš jeho zisk, je to špatné a to celé co chci říct.

Koupím si film, hudbu.
Dám to na internet, nebo půjčím kamarádovi, protože jsem dobrák a chci, aby si to užil i někdo jiný. Dělám to zdarma.

Jsem špatný já, že to poskytnu?
Je špatný ten, kdo si to zadarmo stáhne nebo půjčí?

Nejsi špatný. Jen jsi jako všichni ostatní. A to je asi normální.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smoke - stáhl si někdy nějaký film? hudbu?
Petey

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke je Mirek Dusin odhliadnuc od toho,ze stahovanie filmov nie je nelegalne+poplatky zaratane v cene storage devices = mam to predplatene
Gohan

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se na něj vyserte. Je uplne ve spatnem topicu a mele hovna. Jestli si nekdy cokoliv stahl (jako ze na 100% jo) tak si ted akorat sere do huby a to na mvsem muze byt jedno. Kdyz nechce stahovat, tak at nestahuje. Ende.
smoke

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Se na něj vyserte. Je uplne ve spatnem topicu a mele hovna. Jestli si nekdy cokoliv stahl (jako ze na 100% jo) tak si ted akorat sere do huby a to na mvsem muze byt jedno. Kdyz nechce stahovat, tak at nestahuje. Ende.

nevím kdo si kaká do pusy - ale asi ty:-) já se ptal pár stran zpět kde legálně stáhnout film a dozvěděl jsem se že legálně nikdy a že to nejde a koupit nelze a pokud ano jsem trouba. tak jsem teda trouba.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke napsal:
1.s neplacením za umění souvisí nevážnost k umění.
2.neplatit za něco, za co je normální platit není normální.
3.pokud někomu nedáváš jeho zisk, je to špatné a to celé co chci říct.

1. nechapu a prijde mi to hloupe. tim ze zaplatim, tak tim dam najevo, ze si nekoho vazim? tim ze nezaplatim toho cloveka ktery "dilo" vytvoril, jej znevazuji? - pises nesmysly
2. v tomto state ne normalni platit za neco co je volne dostupne a neni trestne to nabyt? za hranici normalnosti je obecne povazovano to, co vetsina spolecnosti bezne dela a je s tim srozumena. vetsina spolecnosti v CR hudbu, soft a fimly "pirati"/stahuje legalne z volne dostupnych zdroju - t.z. v CR JE normalni za tyto veci neplatit, tak nepis ze nekdo dela neco nenormalniho - pises nesmysly
3. komu by lide meli davat zisk? jaky zisk? vznikla nejaka ztrata?
ten nesmysl pri vycislovani "skod" za "nelegalni" stahovani filmu - kolik lidi z tech co si film zdarma stahnou by na nej sla do kina a generovala tak zisk - 100% tech co film stahnou? to cislo s kterym nesmyslne operuji tvurci nebo spise ti co na tom vydelavaji?? davat zisk - vyrobcum protipiratskych ochran, ktere casto stoji vic nez chraneny obsah a ktery druhy den po vydani obejde 15ti lety skolak a vyvesi na net? za to chce nekdo zaplatit? za neco co nefunguje?

vsechny 3 body jsou vytrzene z reality. ja chapu, ze nynejsi stav veci neni spravny, ale je to realita a JE to momentalne normalni. me se melibi spousta veci, ale muj nazor casto neni vetsinovy, tudiz neni normalni a tudiz jej necpu ostatnim a nepisu ze je normalni, kdyz normalni/vetsinovy neni.

sry za OT, ale vzdy me zvedne ze zidle nejaky mravokarce a pokrytec neb autorovi neverim, ze nikdy nic nezcizil a nezpusobil nikomu na svete skodu, byt nevedome ....
smoke

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
smoke napsal:
1.s neplacením za umění souvisí nevážnost k umění.
2.neplatit za něco, za co je normální platit není normální.
3.pokud někomu nedáváš jeho zisk, je to špatné a to celé co chci říct.

1. nechapu a prijde mi to hloupe. tim ze zaplatim, tak tim dam najevo, ze si nekoho vazim? tim ze nezaplatim toho cloveka ktery "dilo" vytvoril, jej znevazuji? - pises nesmysly
2. v tomto state ne normalni platit za neco co je volne dostupne a neni trestne to nabyt? za hranici normalnosti je obecne povazovano to, co vetsina spolecnosti bezne dela a je s tim srozumena. vetsina spolecnosti v CR hudbu, soft a fimly "pirati"/stahuje legalne z volne dostupnych zdroju - t.z. v CR JE normalni za tyto veci neplatit, tak nepis ze nekdo dela neco nenormalniho - pises nesmysly
3. komu by lide meli davat zisk? jaky zisk? vznikla nejaka ztrata?
ten nesmysl pri vycislovani "skod" za "nelegalni" stahovani filmu - kolik lidi z tech co si film zdarma stahnou by na nej sla do kina a generovala tak zisk - 100% tech co film stahnou? to cislo s kterym nesmyslne operuji tvurci nebo spise ti co na tom vydelavaji?? davat zisk - vyrobcum protipiratskych ochran, ktere casto stoji vic nez chraneny obsah a ktery druhy den po vydani obejde 15ti lety skolak a vyvesi na net? za to chce nekdo zaplatit? za neco co nefunguje?

vsechny 3 body jsou vytrzene z reality. ja chapu, ze nynejsi stav veci neni spravny, ale je to realita a JE to momentalne normalni. me se melibi spousta veci, ale muj nazor casto neni vetsinovy, tudiz neni normalni a tudiz jej necpu ostatnim a nepisu ze je normalni, kdyz normalni/vetsinovy neni.

sry za OT, ale vzdy me zvedne ze zidle nejaky mravokarce a pokrytec neb autorovi neverim, ze nikdy nic nezcizil a nezpusobil nikomu na svete skodu, byt nevedome ....

1. dle meho ano, pokud za neco zaplatis, pravdepodobne jsi musel vynalozit nejake usili aby jsi si to mohl dovolit zaplatit. tak vznika vaznost.

2. me se nezda ze by hudba nebo filmy byly volne dostupne. jsem presvedceny ze nejsou.

3. pokud je pro tebe normalni nabyvat filmy a hudbu stahovanim z warezu nebo odjinud, problem je jinde.
normalni je koupit si cd v kamenne prodejne nebo pres internet a dojde ti postou. normalni je zaplatit za hudbu v mp3 na itunes nebo jinde. filmy se daji koupit vetsinou na discich, tedy zase za neco hmotneho musis zaplatit. takhle se normalne kupuji filmy a CD, pokud bys nevedel, tohle je normalni.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc sem ale to tohodle topicku vcera vlezl. blizi se vanoce a ja bych rad koukal na nejake pohodove filmy - napr. komedie nebo rodine filmy, kdy muzem koukat cela rodina i s detmi a netrnout kdy tam budou "nevhodne" sceny. klidne starsi az stare.

kooukal jsem ted napr. na Na Hromnice o den vice, Blbec na veceri, Rrrrrr, Little Nicky, Návrat do budoucnosti 1-3, Operace Spodnička, Jezinky a bezinky, Trhák pana Bowfingera, Zaslaná pošta atd ...

proste nejaky filmy napohodu ... znate nekdo?
smoke

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
proc sem ale to tohodle topicku vcera vlezl. blizi se vanoce a ja bych rad koukal na nejake pohodove filmy - napr. komedie nebo rodine filmy, kdy muzem koukat cela rodina i s detmi a netrnout kdy tam budou "nevhodne" sceny. klidne starsi az stare.

kooukal jsem ted napr. na Na Hromnice o den vice, Blbec na veceri, Rrrrrr, Little Nicky, Návrat do budoucnosti 1-3, Operace Spodnička, Jezinky a bezinky, Trhák pana Bowfingera, Zaslaná pošta atd ...

doporucuji zajit do kamenne prodejny nebo na stanek kde se prodavaji stovky titulu vsech zanru uz od 49 kc!
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smoke napsal:

doporucuji zajit do kamenne prodejny nebo na stanek kde se prodavaji stovky titulu vsech zanru uz od 49 kc!

Doporučuju navšítivit warfora, kde stáhneš jakýkoliv film, kolikrát v super kvalitě, při rychlém internetu za pár minut, a dokonce nemusíš nikam chodit a ušetříš jak peníze, tak čas.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:

"Auta", teď vyšel nový díl, dětem se to bude líbit, vám asi moc ne :), nevím..viděl jsem jen 1 díl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: