|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | .... mě teda jeho postava přijde k tomu filmu absolutně skvělá |
Přesně tak, musím nesouhlasit s názorem, že byl "malý, hubený manekýn...". Arnold byl extrem (i když na barbara, jak si ho lidé představují, se hodil), Mamoa má perfektní postavu a do filmu 100% zapadá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
to je totální sračka. Momoa manekýn, děláte si prdel? to spíš arnold by se s tím mečem pořádně nedokázal pohnout. přečtěte si někdo Conana od Howarda, kde je Conan popsaný jako hbitý kočičí válečník a skvělý šermíř, ne prase, který rozjebe na co přijde. Novej Conan je sice horší než starej, ale jestli to něčím stoprocentně není, tak Momoem - ten to naopak táhne _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
Na nového Conana jsem vydržel koukat asi 30 minut,dál jsem to vzdal.
Ted si jdu pustit novou Planetu opic. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Na nového Conana jsem vydržel koukat asi 30 minut,dál jsem to vzdal.
Ted si jdu pustit novou Planetu opic. |
:D teď jsem regulerně vyprsknul vločky... naštěstí všechny spadly do toho, z čeho je žeru a protože tam zbejvaly asi 2 lžíce, tak mě to ani neštve...
=) užij si opičky a dej stahovat další film, ať máš za půl hodiny co dělat
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
Pavelcb - je to v pohode film,nie top ale stale tak 100x lepsi ako conan _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Petey napsal: | Pavelcb - je to v pohode film,nie top ale stale tak 100x lepsi ako conan |
No ani nevím hele |
Je to film vzbuzující rozdílné reakce od lidí, který jej viděli =) Což znamená, že to nutně není nudná věc...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
V poslední době jsem viděl 2 filmy a to:
Drive - hodně povedené, můžu doporučit, super soundtrack, super příběh, výborně natočeno :-) tady bych dal 9/10 možná i 10/10 :-)
Věc - počátek - mno k tomu nevím co říct, klasický UFO hororový film, hodnocení tak 5/10 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Hanis napsal: | | Drive - hodně povedené, můžu doporučit, super soundtrack, super příběh, výborně natočeno :-) tady bych dal 9/10 možná i 10/10 | souhlas, fakt hodne dobrej film _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Doman
|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Hanis napsal: | | Drive - hodně povedené, můžu doporučit, super soundtrack, super příběh, výborně natočeno :-) tady bych dal 9/10 možná i 10/10 | souhlas, fakt hodne dobrej film |
ty vole ja jsem cekal kdyz se neco zasne dit a potom to skoncilo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|