|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
Mě zas přišla The road jako celkem průměrná hovadina, u který jsme se dost nudil. Knihu bych si možná vychutnal víc. Naopak Watchmen u mě nejlepší komiks. movie _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
To jako vazne stavite Watchmeny nad Dark knighta?! What?! _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
U mňa bez debaty, Dark Knight je výborný, ale aspoň pre mňa nie až taká srdcovka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
včera jsem koukal na "Zrození planety opic" a musím říct, že tak dobře natočený film jsem dlouho neviděl  , všem doporučuju _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | včera jsem koukal na "Zrození planety opic" a musím říct, že tak dobře natočený film jsem dlouho neviděl , všem doporučuju |
jakej poslední dobře natočenej film si viděl před tímhle?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
nevím, novinky moc nesleduju, to spíš seriály, ale např. Warrior se mi dost líbil _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | včera jsem koukal na "Zrození planety opic" a musím říct, že tak dobře natočený film jsem dlouho neviděl , všem doporučuju |
Perfektni film. Vetsinou se divam na film tak na 5-10x, ale tenhle jsem dal na dvakrat :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Jojo, warrior byl dobrej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
warrior byl skvělej. Ale mohli tam udělat více treninkových sekvencí jako v rocky.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
dal jsem 2z5ti. docela hezka vizualni podivana, ale i docela klasicky vypatlana americka nelogicka radoby zabava. je tam tolik dejovych a technickych zadrhelu, ze to film jako celek zcela srazi k zemi.
sem zvyklej ze mi casto v americkejch filmech unika dej a jeho navaznost - trebas kdyz je film tocenej podle komixu, kterej vubec neznam, ale autor filmu predpoklada, ze ano. jediny co sem bral jako + byla role Tom Feltona (Draco Malfoy) - taky zde hral namyslenyho zaporaka ...
dalsi zklamani, ale ted co koukam na 2-3 filmy denne, to necim pretlucu ... a zapomenu ... :)
tuto kritiku pisu proto, at nekteri nemaji velka ocekavani a nejsou po shlednuti zklamani ..
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:11 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Mě zas přišla The road jako celkem průměrná hovadina, u který jsme se dost nudil. Knihu bych si možná vychutnal víc. Naopak Watchmen u mě nejlepší komiks. movie |
knihu si precitaj, je to bomba... film som videl az po knihe takze som sa vedel do toho viac vcitit, ale mne prisiel dobry...
s watchmenmi suhlasim, best comix movie ever... IMHO konkuruje mu uz len x-men: wolverine _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:14 pm Předmět: |
|
|
Grim : Wolverine se mi taky líbil, ale někdy už to bylo dost překombinovaný. Hlavní dějová linie Wolverine vs Victor byla super, ale to finále moc epic na mě _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
já teda tyhle komixovky nemusím... ale
1. 300 ... ten film má všechno
2. X-Men series (wolferine 1..... first class 2. nej)
3. Watchmen
4. Ironman (první díl, druhej byl tragickej)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem viděl watchmeny už tomu je celkem dlouho a nějak extrémě mě to nenadchlo. Ale tak jsem si teď sehnla HD kvalitu a je to parádní snímek. Předtím jsem to viděl moc brzo - byl jsem na to natěšenej a nešel jsem do kina a stáhl nějakej TS... chyba _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|