|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
To vypadá skvěle, ale snad nebude skvělý jenom trailer. (ale bude to stát mnoho peněz)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Tramsformers 4.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | DiamonD123 napsal: | http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena-mladez/
objektivní hodnocení 9/10 |
+1
jedinej film, kterej ve mě vyvolal to, že se mi opravdu chtělo zvracet... před rokem ještě můj top10 film - určitě doporučuju |
Uz to sosam, tyhle neamericky dramata mam celkem rad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
koukam se zpetne kdy sem dal na CSFD 5 hvezdicek. bylo to na jare a byl to Riddick: Kronika temna v origo zneni s titulkama. ma to celkem "jen" 67%. od ty doby jsem videl cca 200 filmu, z cehoz cca 1/2 byly novy veci a nic. pokud chci videt dobrej film, tak koukam na neco co jsem uz videl.
neco novyho, neokoukanyho, s napadem a pribehem, uz asi dlouho nebude ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
ShawnRay: ano, je to v podstatě pokračování (v úvodu se odkazuje na děj z Černočerné tmy). Mám rád tyhle filmy s Dieselem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem kouknul na Taken . Scénář spolunapsal Luc Besson a bylo to poznat. Po Capitánovi A. to bylo jak balzám na duši. Hlavní role Liam Neeson bývalého agenta a byl to kvalitní hlavní hrdina. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | daymoon napsal: | | Dnes jsem kouknul na Taken . Scénář spolunapsal Luc Besson a bylo to poznat. Po Capitánovi A. to bylo jak balzám na duši. Hlavní role Liam Neeson bývalého agenta a byl to kvalitní hlavní hrdina. |
ale tolko nelogickych veci a zadrhelov ale odsypa to |
Já jsem se na ten fil mdíval dvakrát a moc jsem si jich nevšiml to bude ale tím že ten film mě prostě tak bavil.Liam je kabrnak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 10:44 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak jsem si řikal, že bych si stáhnul ten Drive.
Tak najdu nějakou HD verzi (ano moc tomu nerozumim), stáhnu cca 10GB, rozbalim. A ono se to seká a PC mi to nedává.
Je nějaká rada nebo mám smůlu?
Verze: Drive.2011.Bluray.x264.1080p.DTS-THEBEST
koncovka: .mkv
přehrávač: vlc player
rozlišení monitoru: 1360 x 768 (ano vím že to neni FULL HD)
Nějak najivně jsem doufal, že se to přehraje v poho, jen bude třeba horší rozlišení... |
Tak přehrávat 1080p film, když máš jen 768p monitor je trošku zbytečnost
Jinak 1080p video chce nějakej novější procesor v PC... tak max. 2-4 roky starej.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
Mám intel inside core i3 - 2,1 GHz
Drive - 8,5 z 10. Celkem zajímavé, u tohohle filmu, jsem ty scény nečekal takhle brutální. :)
Jinak tuhle verzi jsem stáhnul, protože jsem to chtěl stáhnout přes share-rapid a jinou jsem nenašel a nechtěl jsem tahat torrent. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út prosinec 20, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak jsem si řikal, že bych si stáhnul ten Drive.
Tak najdu nějakou HD verzi (ano moc tomu nerozumim), stáhnu cca 10GB, rozbalim. A ono se to seká a PC mi to nedává.
Je nějaká rada nebo mám smůlu?
Verze: Drive.2011.Bluray.x264.1080p.DTS-THEBEST
koncovka: .mkv
přehrávač: vlc player
rozlišení monitoru: 1360 x 768 (ano vím že to neni FULL HD)
Nějak najivně jsem doufal, že se to přehraje v poho, jen bude třeba horší rozlišení... |
1. nestahuj si 1080ku kdyz mas malej monitor, 720p s dobrym bitratem, kolem 4-8 GB bude bohate stacit
2. nepouzivej VLC na prehravani mkv, pouziva vlastni dekodery, ktery nejsou uplne optimalizovany pro svizny prehravani HD na starsich strojich
3. stahni si shark007 kodeky, jako prehravac si stahni KMplayer _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
jj paráda, Ridley umí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|