|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | tak jsem se konečně včera dostal k vychvalovanému
http://www.csfd.cz/film/240522-drive/
pěkně v noci, mezi půlnocí a druhou abych nebyl ničím rušen
je to fakt parádní kousek. Po shlédnutí jsem si nebyl jistý, taky je to hodně ovlivněný těma kladnýma recenzema, tak jsem od toho hodně čekal, ale pořád na to myslim a asi si to dneska zopáknu
9/10 |
Ty se klidne zvladnes podivat na ten samy film 2 dny po sobe? Ja kdyz vidim nejaky film, tak se k nemu obvykle nasledujicich nekolik let nevratim, i presto ze se mne libil. Vyjmkou jsou asi klasicke vanocni filmy :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 12:53 pm Předmět: |
|
|
No  to jsou právě vyjímečné filmy. Například Memento jsem si pustil znova hned jak to skončilo
Temný rytíř - 5x kino
Hanebný pancharti - 5x kino
Pulp Fiction - každý měsíc minimálně jednou po dobu 10ti let
takže asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
Podobne mám napozerané ešte tak Kill Bill (1,2), Sin City, Zatoichiho a Watchmen a jednotku LoTRa som tiež zopárkrát otočil, váľa sa tu ešte na disku 14+ gigová directors cut verzia Návratu kráľa, tak sa musím niekedy odhodlať:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ty s Apocalyptem na 1. místě v oblíbených máš co říkat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
=) to je top10 a není to podle oblíbenosti, to bych neuměl seřadit... jen vím, že 1. Donnie Darko a 2. The man from the Earth... Apocalypto je 3-11 =) a je to skvělej originální film, kterej se povedl
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Muži v naději - 10/10
- to mě prostě bavilo!! Navíc krásná a svůdná Éva Vica Kerekes a Petra Hřebíčková. Podle mě kvalitní český film .-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to jsem nevěděl :) Jinak ano, film se povedl a Mel se opravdu předved :D SPOIL na konci byl prý Gibson v té loďce, jak připlouvala
Donnieho Darka jsem viděl kdysi dávno a asi se podívám znova. Podobný Donniemu je ještě Butterfly effect, Mr. Nobody a velmi vzdáleně podobný Truman show. Všechno jsou to pro mě 5* záležitosti
EDIT: Ještě Magnolia by měla být dobrá a v tomhle žánru, mě neuchvátila.
Naposledy upravil Moocha dne pá únor 03, 2012 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:43 pm Předmět: |
|
|
na Donnieho si stáhni director's cut - dost se toho pak vysvětlí a pro veřejnost to mělo spíš vypadat takhle, než tak, jak to vydali oni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Muži v naději - 10/10
- to mě prostě bavilo!! Navíc krásná a svůdná Éva Vica Kerekes a Petra Hřebíčková. Podle mě kvalitní český film .-) |
Zrovna to mam uz asi 2. den rozkoukane, jeste nejsem v polovine :) ale dobrej film _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | na Donnieho si stáhni director's cut - dost se toho pak vysvětlí a pro veřejnost to mělo spíš vypadat takhle, než tak, jak to vydali oni :D |
ok, dík za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so únor 04, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|