|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 7:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Aha ja ani nwm jak to ma navazovat... s filmem Thor to asi nema moc spolecneho ne, kdyz v nem znicili to zarizeni na cestu na Zemi a jinam. Navic kapitan Amerika znal Starka otce dnesniho starka co dela Ironmana.. bude tam o tom pokec ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Aha ja ani nwm jak to ma navazovat... s filmem Thor to asi nema moc spolecneho ne, kdyz v nem znicili to zarizeni na cestu na Zemi a jinam. Navic kapitan Amerika znal Starka otce dnesniho starka co dela Ironmana.. bude tam o tom pokec ? |
Captain America film nahodou na Avengers navazuje dobře, jestli jsi ho videl tak vis, jestli jsi ho nevidel tak nebudu spojlovat. No a Thor se na zem dostane mozna tak ze pomoci kladiva muze elat cervi diry, nebo to nejak udelal Loki, protoze je potom na zemi taky, tezko rict.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
ja viem ako sa dostanu na zem,kto cital povodne komiksy vie  a aj Loki povedal vo filme,ze je vela ciest medzi svetmi aj bez Bifrostu (tak tam aj dostal Jotunov na zaciatku) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja viem ako sa dostanu na zem,kto cital povodne komiksy vie a aj Loki povedal vo filme,ze je vela ciest medzi svetmi aj bez Bifrostu (tak tam aj dostal Jotunov na zaciatku) |
Máš pravdu, tedd si na to vzpominam kdyz si to napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
Hugo a jeho velký objev - dle CSFD jsem cekal Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Rodinný film. dle traileru jsem cekal vizualne paradni film plny hejblatek, (mozna intelegentniho) robota a plno dalsich veci, ktere me pohlti a uspokoji moji pro detskou dusi...
no, ve skutecnosti se jedna o zivotopisny/dokumentarni film, ktery opevuje jednoho z prukopniku kinematografie Georges Méliès. film je oblecen do slusiveho kabatku, aby prisel do kina i nekdo jiny nez filmofilove a ti ktere bavi videt napr. 18 let stare zabery, kdyz TVNova letos o5 oslavuje sve zacatky ...
alespon jsem pochopil, proc vedle oskaroveho cernobileho filmu The Artist, byl neustale zminovany prave Hugo. oba maji stejny cil. poklonu/poctu neme ere kinematografie. The Artits se s tim ale netaji. pro bezneho divaka je Hugo defacto podfuk ... byt v kine, tak bych chtel o5 vratit vstupne .. :) Borat to rozhodne nezachranil ...
btw: na CSFD v 30ti poslednich komentarich 3 divaci pisi, ze byli v kine uplne sami - a ja se nedivim ... 3/10
na popud predchazejici reklamce, na casy davno minule, jsem zalovil v hlubinach netu a skouknul
O patro výš - Safety Last! s Harold_em Lloyd_em
Frigo na mašině - General, The s Buster Keaton_em
cekal jsem, ze se u filmu kde se nemluvi, povlece cas, ale opak byl pravdou. filmy nehodnotim, protoze 90 let je 90 let, ale spokojenost.
naopak u
Klepání na nebeskou bránu - Knockin' On Heaven's Door, jsem na hodinky koukal nekolikrat. vypnout mozek a nechat film pusobit. nemyslet a nechat to plynout - 6/10
s rodinou jsem se dival i na
Johnny English se vrací prvni dil docela usel, ale tohle .. ? vzpominam jak sme prskali smichy, kdyz byl Bean/Rowan Atkinson prvne uveden v CT (tusim silvestr 1991, vojna, zarazeny vychazky - proto TV). tohle me nechalo chladnym a i zbytek rodiny nemel jaksi radost, ze to vidi ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 13, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli se tohle bude mistni drsnakum libit :) ale tohle je jeden z nejlepsich filmu, co jsem za poslednich par mesicu videl. Uz jsem celkem znechucenej ze vsech akcnich filmu, kriminalek ci trilleru a tohle je presne salek meho caje. (Doporucuji v originalnim zneni, celkem dobre srozumitelna anglictina oproti jinym filmum, co jsem videl).
http://www.csfd.cz/film/237942-dohodnuto/ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 13, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 13, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.csfd.cz/film/217967-nepremozitelny/
Nejlepší film o americkém fotbale, který jsem kdy viděl. 9,5/10
Toho fotbalu tam není zas nějak moc, ale každej po zkouknutí asi pochopí, proč se to někomu líbí, nebo nelíbí. |
JJ, starsi uz, videl sem ho aspon 4x, proste parada, navic na motivy skutecnych udalosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem viděl dobré scifičko Cloverfield (Monstrum) a vřele doporučuju, je to dost realisticky natočené (jakoby záznam z osobní kamery) akorát jediný zápor je asi pojetí toho "stvoření" ala godzilla .. _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem byl v kině na Probudím se včera mám z toho smíšené pocity ale komedie dobrá hlavně Mádl  takže 6/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|