|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út duben 10, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Forks over knife
docela zajimavy film, zajimalo by mne jak moc je na tom pravdy a jak moc je to podstrcene, nicmene by mne zajimalo kym by to bylo podstrcene:) |
Na to se ani koukat nebudu. Agitky nemusím, fanatiky nemusím, vyčůraně použité statistiky nemusím a vymývání mozků také nemusím.
Rozumné vegetariánství bude asi zdravější než všežravost, nicméně všežravost se ukázala evolučně úspěšnější než vegetariánství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Mablung: samo, ze je treba se na to koukat jako rozumny clovek, nicmene myslim si, ze je tam rozhodne par zajimavych veci ... rozhodne mne todle tema zajima a tak mi ten film prisel hodne zajimavy ...
Osobne uz dlouho o vegetarianstvi uvazuju :) ale film neni jen o tom _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Mablung: samo, ze je treba se na to koukat jako rozumny clovek, nicmene myslim si, ze je tam rozhodne par zajimavych veci ... rozhodne mne todle tema zajima a tak mi ten film prisel hodne zajimavy ...
Osobne uz dlouho o vegetarianstvi uvazuju :) ale film neni jen o tom |
Pak si musíš vybrat mezi skutečně aktivním sportem a vegetariánstvím. Co vím, konzumace masa měla zásadní dopad na vývoj mozku. Poskytlo totiž dostatek energie na to aby se lidé zabývali něčím jiným než jak si prstama vyhrabat kořínky :-). Indové nám dokazují že vegetariánství nemusí mít dopad na inteligenci ani v rodinách s velkou tradicí ve vegetariánství, takže tady dopad masa na evoluci už asi skončil, nicméně nevím o mnoha vegetariánech - sportovcích ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út duben 10, 2012 11:52 pm Předmět: |
|
|
Mablung, jestli si o tom chces pokecat muzem, zjistoval jsem si o tom dost veci a dost dlouho, pokud mas zajem tak PM :) Jinak ver, ze tech uspechu ve sportu je hodne...jde to hur jak s masem, ale jde to. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Odepřít si jednu z největších vášní v životě - chuť kvalitního masa - nikdy!! |
Ale vždyť ty zvířata jsou týraný a smutný zvířátka dávají špatný maso! A co teprve to, že jim bereš životy a oni se ti za to odvděčí tím, že to jejich maso kazí tvůj život. Musíš myslet taky na ně....
Já jsem všežravec a i kdybych zdegeneroval úplně, tak budu jíst spíš JEN maso, než vše až na maso.
A abych nebyl OT
http://www.csfd.cz/film/288253-stud/
Shame 9/10 ... kdyby tam nebyla ta p*ča Sissy, tak 10/10. Michael Fassbender by si zasloužil Oskara víc, než celej Artist nominaci na cokoliv na Oskarech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:44 pm Předmět: |
|
|
guru: zas placas kraviny ;)
Videl sem v telce, nejak mam M.L. docela rad :D znam ho hlavne z mizeru teda a v tomhle filmu sem se docela nasmal:) Takove prijemne a neurazi.
http://www.csfd.cz/film/18187-agent-v-sukni/ _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 11, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
Když to tak vezmete tak nejíst maso je pro člověka asi nejvíc nepřirozená věc ve stravovaní... si vezměte období paleolitu atd... tam tvořilo maso největší část stravy. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
... jsem zvědává, jak Scorsese zpracuje Snowmana od Jo Nesba
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
oprasil som jeden zo 77-meho
http://www.imdb.com/title/tt0076786/
Velmi psychadelicka zalezitost. Perfektna hudba, stiahol som si soundtrack. Uzasne farby.
A este headhunters je fajn. Pri tychto filmovych suchotach konecne nieco svieze :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 18, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Arn: The Knight Templar
http://www.csfd.cz/film/230172-arn/
Celkem dobrej film, podobný jako království nebeské, ale je to jiný a hlavně to není americký _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|