Velké zklamání, stejné jako u Knowing. Dobře nastavená zápletka, byl jsem natěšen a v polovině jsem si začal říkat, stejně jako u Knowing, že scénarista byl buď génius a nebo, stejně jako u Knowing, druhou polovinu filmu splácá a producent mu to sežere. Bohužel, druhá část filmu je skutečně splácanina, takže nedoporučuji
tenhle film byl otřesně nudnej... pamatuju si ho a tomu režisérovi se fakt povedlo natočit něco, co je zdlouhavé a nudné, brr.... a to tam byli tak dobří herci
skouknul sem v TV Lidice ...
prvni scena souloz. to si mohly odpustit. potom vulgarni nadavky - ok, ikdyz... K.Roden film moc nezachranil neb defacto nemluvil. nanestesti, tam byl jako jediny herec. ostatni posbirali nekde na vesnici z ochotnickeho divadla .. alespon dle jejich vykonu. kamera, strih .. klasicka ceska tragedie. nebyt to podle skutecnych udalosti, tak to asi dnes jiz nikdo nebude sledovat. pokud se timto filmem ma CR prezentovat ve svete ... meli si to na zakazku nechat natocit nekde, kde to umi ... 2/10
Prometheus - 4/10, fiasko. Nebýt krásné výpravy a Fassbendera, tak je to na 0/10. Když pominu základní myšlenku, která je akorát přežvýkanej Daniken, tak je tam strašně moc nelogičností v ději, chování a motivaci postav. Scott navíc popřel director's cut. Samozřejmě se mluví o pokračování, které už by mohlo být plnohodnotný prequel Aliena, ale pokud budou zase psát scénař autoři Lostu a Kovbojů a mimozemšťanů, tak to ani nechci vidět.
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Velké zklamání, stejné jako u Knowing. Dobře nastavená zápletka, byl jsem natěšen a v polovině jsem si začal říkat, stejně jako u Knowing, že scénarista byl buď génius a nebo, stejně jako u Knowing, druhou polovinu filmu splácá a producent mu to sežere. Bohužel, druhá část filmu je skutečně splácanina, takže nedoporučuji
A podle mě zase Neznámý stejně jako Knowing patří k nejlepšícm thrillerům za posledních deset let. A na rozdíl od Knowing, mě nevadil ani konec.
Tohle bylo dobrý, problémy v manželství, gayové, náboženskej fanatismus, feťáci, sterilita, pokus o sebevraždu, ještě tam chyběl predátor a bylo by tam vše důležitý Ne kecám... fakt to bylo celkem dobrý...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru