|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sei

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 6:37 am Předmět: |
|
|
Nebylo to špatné, ale jen nechápu proč jsem zase musel čumět na jeho zrození. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 6:44 am Předmět: |
|
|
lebo to ma byt akoze restart serie,nie pokracovanie _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/6256-mulholland-drive/
2/3 filmu jsem si říkal, sice to nechápu, ale docela dobrý film a určitě na konci bude vysvětlení, 3/3 totální psycho, vůbec jsem ten film nepochopil a nejsem jedinej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
Lost Highway je u mě krapet výš, než Mulholland Drive, ale oba bijáky jsou skvostné, jen je třeba si je pustit víckrát než jednou a vnímat  .
Ono si stačí pustit Lynchovu celovečerní prvotinu "Eraserhead" a člověk hned ví, že mistr nikdy nedělal polopatickou filmařinu  ..krom několika výjimek..  .
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Jo mazací hlavu jsem taky zkoušel, ale to už je na mě moc psycho.  Možná někdy v budoucnu, i když Lynche filmu moc nechápu, tak nelituji, toho stráveného času.
Ještě máme doma originálku tohoto: http://www.csfd.cz/film/6260-twin-peaks/ viděls? Doporučuješ? :)
Jinak souhlasím, že tyhle filmy jsou na více "přehrátí", na poprvé se to nedá pochopit ani náhodou. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem, mám Lynche nakoukaného ze studentských let  , včetně jeho krátkometrážních začátků. Twin Peaks je zase osobitá Lynchovina, za vidění stojí...ale opět to chce asi několikrát  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červenec 23, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je nejlepším filmem od Lynche The Elephant man. To je asi můj vůbec nejoblíbenější film historie. Naštěstí je životopisný a tak se Lynch nemůže pouštět do těch svých vymaštěností. A pro zdejší rozumbrady...je třeba si uvědomit, že Lynch se většinou chechtá právě na váš účet. Spousta věcí je podělávka na diváky a zdaleka ne všechno obsahuje skutečnou metaforu k rozlousknutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
bob.barnes
|
Zaslal: po červenec 23, 2012 11:30 pm Předmět: |
|
|
Sloní muž  . Nejlíp vykreslená atmosféra 19. století, co jsem kdy ve filmu viděl. Lynch byl tehdá ještě mladý a patrně zkoušel, zda dokáže precizně natočit normální film s jasně danou dějovou linkou.
Jinak díky, žes mi vysvětlil jak je to s jeho "vymaštěninama", bez tebe bych tápal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st červenec 25, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Dirty Laundry...super desetiminutový snímek _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Naposledy upravil Bombay dne čt červenec 26, 2012 8:03 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
... Jack Daniels vyřeší všechny potíže
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
Dnes o piatej vzhuru na premiéru Temného rytíře, som fakt zvedavý. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dnes o piatej vzhuru na premiéru Temného rytíře, som fakt zvedavý. |
Na ten film se neskutečně těším. Napiš potom, kterej díl se ti líbil nejvíc. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|