Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam je to vec nazoru ale musim suhlasit s Lunrealom az na ten Baneov hlas, ten bol podla mna super a robil tam dobru atmosku... ako pisal Lunreal, mnoho postav tam bolo zbytocnych, asi by som dal viac priestoru Baneovi, kazdopadn svetle momenty stridali tie temne, film bol super ale po Dark Knightovi som cakal aspon nieco na podobnej urovni...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten hlas krome toho ze znel moc studiove, mimo scenu a moc nahlas, nebyl spatny, ale ve srovnani s tim jak znel na zacatku, nez ho byl Nolan donucenej opravit, je ted imho horsi, nemuzu si pomoct (kdo nevi, pustte si uplne prvni ukazku, nez ho zmenili). a btw, jak si myslite, ze Bane prijima potravu?
c87

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Porovnal som ten hlas s trailerom a tam to znelo totozne podla mna, ci mas namysli ine video? . Bane je s temnych tienov a ti nejedia
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten hlas som bral tak, že je proste deformovaný možno nejakou pomôckou, maskou, poškodením hlasiviek a pod.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Porovnal som ten hlas s trailerom a tam to znelo totozne podla mna, ci mas namysli ine video? . Bane je s temnych tienov a ti nejedia

http://film.moviezone.cz/temny-rytir-povstal/trailery/ podivej se uplne dole na prvni trailer (ne teaser), cas 1:30. Zrovna u takovyho hovada bych cekal, ze zere porad :D
jari

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ohledně toho jezení, nějak ztrácim pointu, že se tím vůbec může někdo zabývat.

Připomínáte mi mojí babičku, která při každym druhym filmu, třeba u nějakýho akčního nebo kriminálky řešila, jak tam chodí na záchod

A k hlasu: Počkejme si na dabing, kterej to pojebe všechno
c87

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
c87 napsal:

http://film.moviezone.cz/temny-rytir-povstal/trailery/ podivej se uplne dole na prvni trailer (ne teaser), cas 1:30 . Zrovna u takovyho hovada bych cekal, ze zere porad :D

no mne to prijde stejny
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud někdo stahuje filmy a byl naposled v kině před uherským rokem (jako já), tak naopak na posledního Batmana doporučuju udělat výjimku (jako já). Takhle jsem unešenej dlouho nebyl, až mě chvílemi mrazilo. Každopádně to chce dobrej zvuk v kině, kvalitní plátno a nějaký ty pohodlný sedačky (jako měl já). Kdo na to půjde do kina, kde jsou dřevěný trvdý sedačky a zvuk tam jede přes nějakou domácí hifinu, tak si to raději stáhněte.
e-witch

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/8275-thelma-a-louise/
... sice se mi 11 let vyhýbaly, ale nakonec přijely v plné parádě :)
seeya

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacal som pozerat serial sons of anarchy a celkom ma to bavi. Je to o motorkarskom gangu a ich patataliach. Obcas vcelku hnusne sceny
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
zacal som pozerat serial sons of anarchy a celkom ma to bavi. Je to o motorkarskom gangu a ich patataliach. Obcas vcelku hnusne sceny

jo,to neni špatný
RoscoeArbuckle

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
seeya napsal:

jo,to neni špatný

ujde to, až na ty vecny telefonaty prez mobily
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Pokud někdo stahuje filmy a byl naposled v kině před uherským rokem (jako já), tak naopak na posledního Batmana doporučuju udělat výjimku (jako já). Takhle jsem unešenej dlouho nebyl, až mě chvílemi mrazilo. Každopádně to chce dobrej zvuk v kině, kvalitní plátno a nějaký ty pohodlný sedačky (jako měl já). Kdo na to půjde do kina, kde jsou dřevěný trvdý sedačky a zvuk tam jede přes nějakou domácí hifinu, tak si to raději stáhněte.

Ámen, kino je kino!
jir.ka

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Komu se libil Pozemstan, tak doporucuju i tohle:
http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/
luxusni zalezitost.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 2:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
Komu se libil Pozemstan, tak doporucuju i tohle:
http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/
luxusni zalezitost.

Jak si přišel na tuhle spojistost? To jako, že to nejsou filmy pro blbce a Batmanofily?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: