|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Turakam je to vec nazoru ale musim suhlasit s Lunrealom az na ten Baneov hlas, ten bol podla mna super a robil tam dobru atmosku... ako pisal Lunreal, mnoho postav tam bolo zbytocnych, asi by som dal viac priestoru Baneovi, kazdopadn svetle momenty stridali tie temne, film bol super ale po Dark Knightovi som cakal aspon nieco na podobnej urovni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
ten hlas krome toho ze znel moc studiove, mimo scenu a moc nahlas, nebyl spatny, ale ve srovnani s tim jak znel na zacatku, nez ho byl Nolan donucenej opravit, je ted imho horsi, nemuzu si pomoct (kdo nevi, pustte si uplne prvni ukazku, nez ho zmenili). a btw, jak si myslite, ze Bane prijima potravu? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 27, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Ten hlas som bral tak, že je proste deformovaný možno nejakou pomôckou, maskou, poškodením hlasiviek a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
Ohledně toho jezení, nějak ztrácim pointu, že se tím vůbec může někdo zabývat.
Připomínáte mi mojí babičku, která při každym druhym filmu, třeba u nějakýho akčního nebo kriminálky řešila, jak tam chodí na záchod
A k hlasu: Počkejme si na dabing, kterej to pojebe všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so červenec 28, 2012 1:29 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | c87 napsal: | Porovnal som ten hlas s trailerom a tam to znelo totozne podla mna, ci mas namysli ine video? . Bane je s temnych tienov a ti nejedia |
http://film.moviezone.cz/temny-rytir-povstal/trailery/ podivej se uplne dole na prvni trailer (ne teaser), cas 1:30 . Zrovna u takovyho hovada bych cekal, ze zere porad :D |
no mne to prijde stejny
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
Pokud někdo stahuje filmy a byl naposled v kině před uherským rokem (jako já), tak naopak na posledního Batmana doporučuju udělat výjimku (jako já). Takhle jsem unešenej dlouho nebyl, až mě chvílemi mrazilo.  Každopádně to chce dobrej zvuk v kině, kvalitní plátno a nějaký ty pohodlný sedačky (jako měl já). Kdo na to půjde do kina, kde jsou dřevěný trvdý sedačky a zvuk tam jede přes nějakou domácí hifinu, tak si to raději stáhněte. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
zacal som pozerat serial sons of anarchy a celkom ma to bavi. Je to o motorkarskom gangu a ich patataliach. Obcas vcelku hnusne sceny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | zacal som pozerat serial sons of anarchy a celkom ma to bavi. Je to o motorkarskom gangu a ich patataliach. Obcas vcelku hnusne sceny |
jo,to neni špatný _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | seeya napsal: | | zacal som pozerat serial sons of anarchy a celkom ma to bavi. Je to o motorkarskom gangu a ich patataliach. Obcas vcelku hnusne sceny |
jo,to neni špatný |
ujde to, až na ty vecny telefonaty prez mobily
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 29, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Pokud někdo stahuje filmy a byl naposled v kině před uherským rokem (jako já), tak naopak na posledního Batmana doporučuju udělat výjimku (jako já). Takhle jsem unešenej dlouho nebyl, až mě chvílemi mrazilo. Každopádně to chce dobrej zvuk v kině, kvalitní plátno a nějaký ty pohodlný sedačky (jako měl já). Kdo na to půjde do kina, kde jsou dřevěný trvdý sedačky a zvuk tam jede přes nějakou domácí hifinu, tak si to raději stáhněte. |
Ámen, kino je kino! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červenec 30, 2012 2:54 am Předmět: |
|
|
Jak si přišel na tuhle spojistost? To jako, že to nejsou filmy pro blbce a Batmanofily?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|