|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 7:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Není to trochu podobné? http://www.csfd.cz/film/142019-zlo-mezi-nami/
Asi na to mrknu, tyhle severské filmy jsou většinou dobré. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 18, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Jinak díky všem za tipy, mám na disku zatím tu cestu a pak ještě to Divide, viděl jsem kousek toho Divide, sice jsem myslel, že to bude trochu jiné, ale dneska to dokoukám, včera bohužel nebyl čas.
Jinak jsem asi magor, ale vždycky si něco stáhnu a nakonec si stejně pustím BBT, i když jsem to viděl xkrát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Paranormal activity 2
Vééélké zklamání. Jednička je u mě v top 3 hororů vůbec, ale dvojka je nepovedená nastavovaná kaše. Postupné budování atmosféry jaksi nefunguje tak, jak by mělo a závěr je příliš banální a prostě příliš málo "paranormal". Jakmile nehmatatelné zlo začne být identifikovatelné a konkrétní, není šance, že to bude fungovat. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Jinak díky všem za tipy, mám na disku zatím tu cestu a pak ještě to Divide, viděl jsem kousek toho Divide, sice jsem myslel, že to bude trochu jiné, ale dneska to dokoukám, včera bohužel nebyl čas.
Jinak jsem asi magor, ale vždycky si něco stáhnu a nakonec si stejně pustím BBT, i když jsem to viděl xkrát. |
Co je BBT?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
nic proti Cizo, ale asi si neviděl dost dobrých hororů, když řadíš Paranomal activity do svých TOP 3 _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: |
Co je BBT? |
Teorie velkého třesku _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so říjen 20, 2012 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | nic proti Cizo, ale asi si neviděl dost dobrých hororů, když řadíš Paranomal activity do svých TOP 3 |
Každý má jiný vkus :) Viděl jsem toho dost, včetně různých asijských věcí (Grudge, Noroi apod.), ale nejvíc na mě působí věci typu PA, Blair Witch, nebo "posession"kousky typu Amitywille. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
Já mám třeba kamerové horory rád. Ať už je to REC I,II Všechny tři díly Paranormal activity , ale třeba i Atrocious , La Casa Muda ,.......A nebo Grave encounters (Až na ten konec). A král všech hororů je jasný. The one and only Blair Witch project . Takže v tomhle jsem s Cizem za jedno. Vkus máme stejnej. Co mě rozesmívá jsou japonské horory. Jejich vysoká hodnocení nepobírám.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
Johne, na Atrocius se chystám. Dobré? Jinak se mi líbil The Tunnel http://www.csfd.cz/film/294239-tunnel-the/ _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
A ještě Marebito mám v hledáčku, to vypadá zajímavě :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
Frozz. Díky za vysvětlení.
Cizo. k Atrocious ...Slušný horor. Já když dám hororu tři hvězdy, tak mě nenadchl, ale bavil...splnil účel. U většiny těchto hororů jsou režiséři schopni vymačkat maximum z atmosféry nevědomosti, když ale mají vyložit karty na stůl a říci, co se vlastně děje......tak většina filmů ztratí kouzlo a dvě hvězdy.
Tunnel: SPOIL: Tady byl problém, že nešlo od záhrobní síly, ale o mutanty ve stylu Pádu do tmy. Samotné nahánění v katakombách bylo good, ovšem to jak tlačili na pilu při konstruování "Reálné" události my přišlo jako celý film dost shazujícící.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so říjen 20, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Věř, nevěř Cizo. Já když vidím horor, který má klidně nad 70% a super kritiky a zjistím, že je asijské produkce.......tak okamžitě ztrácím zájem. A kdybych si ho omylem stáhnul, tak ho prostě smažu.  Cosi mi na asijské produkci (nejen hororové) těžce vadí. Výjimka je Jet-li ale to jen když netočí v asijské produkci. mě ani asijské dívky nepřipadnou o nic víc sexy, než třeba takový Jackie Chan. Přitom ke žluté rase všeobecně necítím nic negativního.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|