|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vokr

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:13 pm Předmět: |
|
|
Videl jsem Djanga a super _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 11:17 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem dneska byl a asi nejlepsi film, co se videl za posledni rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po leden 21, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/227630-americky-zlocin/
Tak špatnej pocit a nasranost jsem už hodně dlouho necítil ...Ale určitě stojí za zhlídnutí, ať už z psychologickýho hlediska nebo proto, čeho jsou lidi schopný... |
JJ, zvlášť, když si o tom reálném případu člověk přečte a vidí fotku té usměvavé holčiny...je mu z toho smutno.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: po leden 21, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po leden 21, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem. A taky zajímavý snímek. Ale určitě se to nedá srovnat s pocitama u "American Crime".
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/294824-nespoutany-django/
Výbornej film, uteklo to, nenudil jsem se. Některé věci trochu prapodivné, to vystřílení - klasickej Quentin Tarantino - všude samá krev. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Vokr napsal: | http://www.csfd.cz/film/227630-americky-zlocin/
Tak špatnej pocit a nasranost jsem už hodně dlouho necítil ...Ale určitě stojí za zhlídnutí, ať už z psychologickýho hlediska nebo proto, čeho jsou lidi schopný... |
JJ, zvlášť, když si o tom reálném případu člověk přečte a vidí fotku té usměvavé holčiny...je mu z toho smutno. |
Už to mám docela dost dlouho na disku, tenkrát Cizo psal, že to byl hnusnej film (nemyslím z hlediska kvality). Asi na to mrknu, když to tu doporučujete, je to fakt hnus? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:18 pm Předmět: |
|
|
Víš Mastere, to je s tebou těžký. Slovo hnus znamená co? Nelezou tam střeva jestli myslíš tohle. Ten film je hlavně hrozně smutnej. Hodně ..hodně smutnej. A jak říkám, je to násobené tím, když si předtím přečteš o skutečném příběhu, který se udál. A uvidíš tu hrozně milou a usměvavou fotku té dívky, které udělali to co jí udělali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem Cizo, pokud jde o filmy...docela si rozumíme.  Kdyby si měl profil na CSFD, dej vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 22, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
NO myslel jsem z hlediska psychiky, nepočítám s tím, že tam bude nějaké pitvání a řezání či tak něco. No asi na to v nejbližší době kouknu.
Neviděl někdo novej Sillent Hill? Jednička mě moc neoslovila, tak nevím jestli má dvojka cenu.
PS: http://www.csfd.cz/film/297994-gangster-squad-lovci-mafie/ na tohle čekám, viděl jsem ukázku v kině a hraje tam ten maník z Drive _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Naposledy upravil MAST3R dne čt leden 24, 2013 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
dikey
|
Zaslal: st leden 23, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
PS:-gangster-squad-lovci-mafie/ na tohle čekám, vyděl jsem ukázku v kině a hraje tam ten maník z Drive |
S podobnou tématikou můžu doporučit film Lawless v hlavní roli s Tomem Hardym a Šiou Lablafem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|