Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 477, 478, 479 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
MAST3R napsal:
Souhlasím, ač moc si nelibuji v delších filmech, tak tohle uteklo jako voda, ani chvilku jsem se nenudil.
Judson: sehnal si ty gangster squad? Jsem si stáhl nějakej HDrip, byly tam činské titulky a ještě se mi to navíc sekalo.

panebože v kině!!! tady všichni jen kradou? :)

Jak píše Judson. Všichni
Průser je v tom, že producenti dělají vše pro to abychom kradli. Když umožní placeně sledovat streamované filmy v určité službě v USA, GB, SW, FIN a zbytku zemí řeknou ať si kupují DVD, tak mě maximálně tak naserou a docela účinně ukonejší moje výčitky svědomí že dělám něco nesprávného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
MAST3R napsal:
Souhlasím, ač moc si nelibuji v delších filmech, tak tohle uteklo jako voda, ani chvilku jsem se nenudil.
Judson: sehnal si ty gangster squad? Jsem si stáhl nějakej HDrip, byly tam činské titulky a ještě se mi to navíc sekalo.

Neboj taky chodím do kina, sice naposled jsem byl na Hobitovi, nějak nemám ani s kým jít, většinu lidí co znám kouká na filmy v CZ a já zase naopak. Zse nejsem te typ lidí, co se kouká na camy nebo TS, to by se mi ten film vůbec nelíbil, když už koukám doma, tak většinou na straší věci, a BRripy.
Gohan

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
hoju napsal:
MAST3R napsal:

Jak píše Judson. Všichni
Průser je v tom, že producenti dělají vše pro to abychom kradli. Když umožní placeně sledovat streamované filmy v určité službě v USA, GB, SW, FIN a zbytku zemí řeknou ať si kupují DVD, tak mě maximálně tak naserou a docela účinně ukonejší moje výčitky svědomí že dělám něco nesprávného

Asi tak. Internet dneska umožňuje úplně bezproblémovou distribuci, jakmile někoho začnou omezovat s tím, že musí čekat X měsíců po tom co vyjde film na DvD v jejich zemi, tak se jim na to lidi můžou vysrat a budou stahovat.
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 07, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak. Dave Grohl vydal film Sound City. 1.2 bol celosvetovo dostupny na jeho stranke na download v 1080p a stal 10 dolarov. Samozrejme som si ho kupil a stiahol.
ignasov

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

davam do pozornisti &UJIMAVY FILM
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
davam do pozornisti &UJIMAVY FILM

tak třikrát to už už bylo ;)
Foresten

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/289175-konecna/
Arny nezklamal, je z nej takovy vice akcni Clint Eastwood, film a zapletka je jako takovy jednoduchy, hlavne akce a nadsazka a Jaimie Alexander je neskutecne sympaticka. V kine strasne malo lidi
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera jsem byl v kině na The Last Stand (zkouknuto podruhé a poprvé v kině)
poupravuju svý hodnocení o půlbod na 8/10
Někdo na csfd psal, jak moc dobře jsou ve filmu zvládnutý střely do lidí a já mu tedy musim dát za pravdu. V kině to teprve vynikne. Nevím proč, člověk viděl tisíc filmů, kde nikdo nikoho střelil ale tady je to fakt takový jiný. Strašně surový, nevim jak to popsat, musí se vidět.

Ještě jsem v týdnu stihnul počtvrtý Djanga....uff, teď teprve přišlo to pravý vychutnání! Narvaný kino, super atmosféra. Pořád jsem se nemohl zbavit pocitu, že Pancharti byli prostě o něco lepší, ale NE. Žádný srovnání se nepřipouští, tohle je něco jinýho. 10/10 110 %, čim víc se na to dívám, tím to schledávám dokonalejším, vymazleným do posledního detailu. Celý ráno trávim projížděním naprosto dokonalého soundtracku.
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj ost je výborný a vôbec aj k pankhartom som sa soundtrack dosť napočúval
Broken

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maniak-hlavní role Frodo Pytlík:-),má to být remake filmu z roku 1980,ten jsem ovšem neviděl.Každopádně se jedná o drsný,nechutný a po všem stránkách maniakální film,jehož hnusná a tíživá atmosféra je ještě umocněná tím,že téměř vše sledujete z pohledu první osoby a celkový obraz pomatence dotváří hudba.V půlce jsem chtěl odejít,cítil jsem pořád pocit zhnusení a celkovou korunu tomu nasadil konec:-) Osobně bych ten film nedoporučil,ale pokud se chcete cítim špatně,vžít se do role sériového vraha,tak hurá do kina
Tracey

PříspěvekZaslal: so únor 09, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nádherná oddychovka na sobotní večer, doporučuji

http://www.csfd.cz/film/300229-magic-of-belle-isle-the/
redcell

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ARGO muzu doporucit.natoceno podle skutecne udalosti.
RaidenX

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 8:07 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

omlouvám se za spam,ale nemáte někdo odkaz kde stahnout,skouknout hobita a nespoutaný Django? jeste vcera to bylo na ulozto ale už to as smázly kdyby někdo vědeěl byl bych rád,předem dík
Petey

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

torrenty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 477, 478, 479 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: