Nemůžu souhlasit s hodnocením, neříkám, že jsem si z toho něco odnesl, ale šel jsem tam s tím, že vypnu mozek a zasměju, což se také stalo. Byl jsem minulý víkend v neděli, předtím to v kině to běželo celý týden, v sobotu (den před tím než jsem byl v kině já) to dávali 3x (!) a stejně, když já byl v tu neděli od 8. Tak kino bylo úplně narvané, vstup stál 150,- (což většinou stojí 3D filmy), byli tam jak mladí, tak starší lidi i důchodci a celé kino se smálo. Takže za mě tak 50-60% ze 100% a klidně bych si to pustil znova.
btw: když jsem byl na Expendables 2, tak nás tam bylo cca 10-15. :)
Občas mi připadá že lidé chtějí třeba od jídla, aby aby jim umylo auto, učesalo vlasy a vyžehlilo prádlo.
Babovřesky, Kameňák a podobné píčoviny jsou na pobavení. Mě to nesedne a koukat se na to nebudu. Nicméně, jako produkt to uznávám. Splňuje to přesně to proč byl vyroben. Nebyl vyroben aby vzdělával či zkulturnil, bylo to vyrobeno jen a pouze pro pobavení. To že tento základní ekonomický fakt ignoruje x kulturních snobů (kteří si pak s radostí koupí v OBI čínský šroubovák stejné kvality jako Babovřesky), může být nasrávací, ale ale spíše to hodně vypovídá o nich než o obecenstvu Babovřesků. Jediné co mi na něm nesedne jsou dotace. Jsem proti dotacím obecně, ale tady jsou dotace zbytečné z jakéhokoliv pohledu.
Jako produkt to taky uznavam, jen je mi trochu smutno, kdyz vidim, jak je takova sra*ka popularni. Chápal bych kdyby na to chodili puberťáci, ale copak se vkus na filmy u tech ostatnich nevyvyji? Porad jim prijde vtipne to stejne co ve 12ti letech?
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Jako produkt to taky uznavam, jen je mi trochu smutno, kdyz vidim, jak je takova sra*ka popularni. Chápal bych kdyby na to chodili puberťáci, ale copak se vkus na filmy u tech ostatnich nevyvyji? Porad jim prijde vtipne to stejne co ve 12ti letech?
Ne, vkus se moc nevyvíjí. Uvědom si že většina lidí je 8 - 10 hodin v práci. Cestou z/do práce stráví další hodinu či dvě denně. Vstanou ráno, celý den makaj, přijdou domů, chvíli si hrajou s dětma či dělají něco jiného, pak padnou k televizi/knížce/počítači/jdou do hospody a jsou rádi že mají svůj stereotyp a mají od všeho pokoj. O víkendu mají více času, ale ten jim stejně sežerou buď děti a nebo stereotypní koníčky.
Od určitého věku a s tímto životním stylem lidé chtějí stereotyp. Ty samé situace, ty samé filmy, ty lidi, ... . Nenech se mýlit stěžováním. Lidé často prohlašují že něco chtějí, ale ve skutečnosti je to jen iluze kterou o sobě mají.
Tak si proklikavam http://www.csfd.cz/film/179421-neuveritelny-hulk/
a v male rolicke nocniho hlidace na univerzite jsem tam obevil Lou Ferrignga
Kdo nevi, tak on je Hulk z prvniho filmu a serialu z 1977.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Právě že ne, o to je to smutnější. Od tohohle filmu jsem nic moc nečekal, ale dostal jsem ještě míň. Doslova dementní a nezajímavej příběh i na poměry pohádek, ale čert to vem, kdyby byl ten film kvalitní v nějaké jiné ose. Ale bohužel mě zklamal ve všem, kromě výběru herců (ti se scénářem bojovali, ale marně).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru