|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tak právě jsem dokoukal Fast&Furious 6 a celkem dobrej film až na posledních cca 20 minut, kde některé scénky jsou doopravdy až moc přehnané jako např. Nekonečná runway na letišti |
Přesně tak. Uplně mě to přestávalo bavit. SPOILER -všichni jsou tam jak terminátoři a pak se holka zabije, že spadne z jedoucího auta.....btw, ani se nepřesvědčili jestli se tam třeba někde neválí se zlomenou nohou ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 23, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
od Djanga sem si žádnej film tak neužil =) přesně tohle chci od akčních filmů... nekonečná runway k tomu patří, stejně jako nekonečná zásoba nábojů a nesmrtelný hrdina.
Jinak včera jsem viděl
Oblivion - http://www.csfd.cz/film/282846-nevedomi/
9/10
vzhledem k nedostanu sci-fi filmů v poslední době, na který by se dalo dívat, mě tohle fakt bavilo... bylo to zas trošku jiný a jako hlavní herec Tom Cruise, kterej se mi tam zezačátku moc nehodil. Příjemnej film.
Naposledy upravil guruhonza dne út červenec 23, 2013 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Tyhle novodobe akcni filmy plne efektu me naprosto odpuzuji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tyhle novodobe akcni filmy plne efektu me naprosto odpuzuji. |
Pokud dospělý člověk sleduje pouze filmy typu Fast and Furious, Iron man, Avengers apod. popřídě Hangover, Prcičky atd., a nemá zájem o cokoliv jiného, dost to o jeho intelektu (nebo věku) vypovídá. Dopředu říkám, že nemyslím nikoho osobně. Mluvím všeobecně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že to nevypovídá o intelektu absolutně nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 10:38 pm Předmět: |
|
|
Poman a Gohan: Pokud člověku intelekt v hlavě sám nevytvoří poptávku po dospělejších tématech, asi ví co dělá. Zbytečně bys pak byl zklamán tím, že ti kvalita připadne nudná. Znovu opakuji, nemyslel jsem nikoho osobně. To, že se v tom někdo našel, není můj problém.
Já chápu, že si člověk občas zajde do kina na nějakou vizuální nakládačku, ale pokud je celý život prost bezprostředního zájmu o vážnější témata, je to jednoduchý člověk. A nebo samozřejmě může tvrdit, že nemá čas.
Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 23, 2013 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Poman a Gohan: Pokud člověku intelekt v hlavě sám nevytvoří poptávku po dospělejších tématech, asi ví co dělá. Zbytečně bys pak byl zklamán tím, že ti kvalita připadne nudná. Znovu opakuji, nemyslel jsem nikoho osobně. To, že se v tom někdo našel, není můj problém.
Já chápu, že si člověk občas zajde do kina na nějakou vizuální nakládačku, ale pokud je celý život prost bezprostředního zájmu o vážnější témata, je to jednoduchý člověk. A nebo samozřejmě může tvrdit, že nemá čas. |
Asi jsem moc jednoduchý, když mě ani nebaví přemýšlet o tom, jak škatulkovat intelekt lidí podle filmových preferencí... ale z tebe johny mám pocit, že hodnocení intelektu ostatních se věnuješ i za mě (docela ti to jde a tak doufám, že to není jediné co umíš). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
Oblivion som skukol vcera i ja a od zaciatku som rozmyslal nad tym, ako sa mi to podoba na: Moon, I Robot, Prometheus, (Game Of Thrones  ).. ale kludne moze byt. Fajn film. Akurat ten koniec, clovek caka daco - napr to co sa stalo s dalsimi x-Jackmi okrem 52jky. Dost to tu pripomina Prometheus ale tam si aspon hovorim, ze bude dalsia cast a snad uz kus lepsia.
Inac velke plus ma film za to, ze pouzival dobre zabery bez natrasania kamery. V tychto novych filmoch mi to lezie hrozne na nervy... a pri filme Patrola myslim, som to vydrzal asi len zazrakom a s riadnou bolestou hlavy.
Dopozerane momentalne World War Z. Hm, bol som nedockavy a pockam na br/dvd rip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Videli jste Trance? jak se vám tahle (pro některé primitivní) audiovizuální psycho lahůdka líbila? Teprve až film skončil jsem si uvědomil, jak málo herců tam hrálo a vůbec to nevadilo. Příjemné, komorní drama, na které se dobře koukalo :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Johncreasy napsal: | Poman a Gohan: Pokud člověku intelekt v hlavě sám nevytvoří poptávku po dospělejších tématech, asi ví co dělá. Zbytečně bys pak byl zklamán tím, že ti kvalita připadne nudná. Znovu opakuji, nemyslel jsem nikoho osobně. To, že se v tom někdo našel, není můj problém.
Já chápu, že si člověk občas zajde do kina na nějakou vizuální nakládačku, ale pokud je celý život prost bezprostředního zájmu o vážnější témata, je to jednoduchý člověk. A nebo samozřejmě může tvrdit, že nemá čas. |
Asi jsem moc jednoduchý, když mě ani nebaví přemýšlet o tom, jak škatulkovat intelekt lidí podle filmových preferencí... ale z tebe johny mám pocit, že hodnocení intelektu ostatních se věnuješ i za mě (docela ti to jde a tak doufám, že to není jediné co umíš). |
Máš pravdu, samozřejmě, že to není jediný, ani nejdůležitější parametr. Ovšem často napoví.
Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 23, 2013 11:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 11:45 pm Předmět: |
|
|
Berserk: Moon se mi hrozně líbil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 24, 2013 8:19 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Poman a Gohan: Pokud člověku intelekt v hlavě sám nevytvoří poptávku po dospělejších tématech, asi ví co dělá. Zbytečně bys pak byl zklamán tím, že ti kvalita připadne nudná. Znovu opakuji, nemyslel jsem nikoho osobně. To, že se v tom někdo našel, není můj problém.
Klasika, Johne. Kdo neholduje vyšší kultuře jako ty, je blbec. Ach jo. Zamysli se nad tím, zda při svém škatulkování nejsi ještě omezenější než lidé kterými pohrdáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st červenec 24, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | Oblivion som skukol vcera i ja a od zaciatku som rozmyslal nad tym, ako sa mi to podoba na: Moon, I Robot, Prometheus, (Game Of Thrones ).. ale kludne moze byt. Fajn film. Akurat ten koniec, clovek caka daco - napr to co sa stalo s dalsimi x-Jackmi okrem 52jky. Dost to tu pripomina Prometheus ale tam si aspon hovorim, ze bude dalsia cast a snad uz kus lepsia.
|
Doufám že se to nepodobá ničemu z toho. Moon mě docela i nebavil, I Robot bylo parazitování na jménu I. Asimova, jinak to byl obyčejný akčňák bez nápadu a Prometheus, zase, nic co by mě zaujalo. Krom klišoidního a stupidního chování posádky, kde to šlo až za hranice snesitelnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|