Díky lidi všem, stahuji toho hodně, doufám, že to nestihneme všechno zkouknout, ale budeme mít jinou zábavu.
Přeji bezproblémový průnik
Hned po prvním filmu bych navrhnul přátelskou pusu mezi půlky , případně bych se v tom světě kinematografie poohlédl po nějaké extra sračce aby se změna plánu nabídla uplně sama
Docela super, Cage to pěkně zahrál, bylo to dost věrohodné, bohužel jsem byl nucen to zkouknout půl na půl. SPOILER: Měl jsem chuť se uchlastat jak on .SPOILER
btw: jinak z tou buchtou jsme zatím zkoukli Madagascar 3, pak mě vykopla, že mě tam nechce...
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne ne srpen 04, 2013 8:41 am, celkově upraveno 1 krát
Nezabrala, vsak psal ze ho vykopla po filmu epic fail.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Docela pecka, tip od přítelkyně, jeden z těch filmů, na který narazíte náhodou a pak nad ním musíte přemýšlet...
Neřekl bych, že je to film na extra filozofování, ale vkus máš dobrý. La Cara Oculta je tak trochu malý zázrak v tom smyslu, že se skutečně někomu povedlo přijít s novým námětem a ještě ho kvalitně natočit.
Docela pecka, tip od přítelkyně, jeden z těch filmů, na který narazíte náhodou a pak nad ním musíte přemýšlet...
Neřekl bych, že je to film na extra filozofování, ale vkus máš dobrý. La Cara Oculta je tak trochu malý zázrak v tom smyslu, že se skutečně někomu povedlo přijít s novým námětem a ještě ho kvalitně natočit.
Filozofování opravdu ne, ale už jen si představit tu bezmoc, která vzešla z pokusu o žert. Mě by spíše zajímal osud obou dívek - kam zmizela ta první a zda se ta druhá dostala ven...
Takže ta cola s jmenovkou nakonec zabrala nebo co? :)
Přesně jak psal Lunreal, divné že v z neděle na pondělí s tím problém neměla, ale najednou to byl. Guru: Něco mi říká, že musím souhlasit s Jarim, že si to v kině asi nezkoukneme, což je škoda.
Ještě bych chtěl upozornit, že za pár dní se do našeho zapadákova dostane Pain & Gain (neočekávat o tom nějaké kulturistické drama, o tom to vůbec není).
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru