|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marky V.

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://www.csfd.cz/film/32440-profesional/
je to sice starsi film, ale suprovy
jeste ted mi zni hlavni melodie |
To je film, který nestárne. A zajímavost pro svalovce: v malý roličce se tam objevil Serge Nubret. Hrál doktora, který Jossovi píchl oblbovací injekci před soudem v Africe. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
Profesionala a Rivalov si davam na zoznam filmov co treba pozriet.
Ad Man Of Tai Chi. Kludne daj spoilerov kolko chces, pretoze kazdy normalny clovek co si to pusti bude mat jasno ako to skonci a jedine sa zaujima o "matrixovske" fight scenky (a bude sa nudit).
Vcera som konecne dopozeral 3h snimku http://www.csfd.cz/film/1634-apokalypsa/ a respekt. Zas pre vacsinu ludi hlavne amikov vymyslena hovadina a zvysok sa bude pytat preco to este nevideli. Taktiez si asi idem popozerat vacsinu filmov Marlona Branda.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Tož taky musím potvrdit super film na efekty a taky mi rychle utekl
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | http://www.csfd.cz/film/301401-rivalove/
Paráda, 10/10. I pro ty co nemusej Formule... |
jj, moc slušná filmová záležitosť _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 10:35 pm Předmět: GENERATION IRON |
|
|
Viděl už někdo Generation iron? Je to můj nejočekávanější film, v USA už dávno běží v kinech. Nemá někdo info, jestli to bude v kinech i v Čr ? Hledal jsem i linky na download a nic jsem nenašel..
Btw abych taky přispěl do diskuze: World war Z je bomba ! Mám rad Brada a Zombie apokalypsy, takže pro mě 9/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 7:23 am Předmět: |
|
|
Světová válka Z - http://www.csfd.cz/film/234454-svetova-valka-z/
-Na to že nemám rád sci-fi, zombíky a podobný zhovadilosti jsem na to na doporučení koukl a musím říct, že docela dobrý _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 9:49 am Předmět: |
|
|
Darkkiller: Pochybuji, že to bude v kině, jen jak dlouho se tu čekalo na Pain & Gain (v USA duben - v ČR srpen) a to byl ještě "normální" film.
Myslím, že se bude muset čekat až to někdo ripne z nějakého DVD jestli to vůbec.
CSFD
| kód: |
Na tento dokument projedu i celou republiku, hlavně at je to i v ČR.
gajdarin: Nebude, jedinou premiéru to má v USA :/
| _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Ono,vseobecne je distribucia toho filmu poriesena blbo  na bb.com fore sa ludia z Colorada stazovali,ze u nich to nedavaju vobec...a to je priamo v usa _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Natočené je to slušně (viděl jsem to dnes v letadle, takže trikově moc hodnotit nemohu), ale prostě propadá to logikou.
Schválně vynechávám místa abych nespoiloval, ale vím že mám za městem tunu zombíků, mám poblíž armádu vyzbrojenou vším včetně atomovek a přesto je nechám nestrážené, takže mohou sežrat město. Ze začátku mám dva zombíky, proti nim stovku policajtů a dav lidí. Místo aby každý zombík skončil s padesáti kulkama v těle, v pohodě pokoušou prakticky každého v davu. Atd. Prostě, logika tu kulhá, ale dívat se na to dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Natočené je to slušně (viděl jsem to dnes v letadle, takže trikově moc hodnotit nemohu), ale prostě propadá to logikou.
Schválně vynechávám místa abych nespoiloval, ale vím že mám za městem tunu zombíků, mám poblíž armádu vyzbrojenou vším včetně atomovek a přesto je nechám nestrážené, takže mohou sežrat město. Ze začátku mám dva zombíky, proti nim stovku policajtů a dav lidí. Místo aby každý zombík skončil s padesáti kulkama v těle, v pohodě pokoušou prakticky každého v davu. Atd. Prostě, logika tu kulhá, ale dívat se na to dá. |
Trikově dobrý, ale zrovna ten děj v tom Izraeli je fakt dementní. Ale je tam zajímavá scéna, jak zombíci po sobě lezou a tvoří pyramidu a tý vysoký zdi.
Z podobnýho soudku doporučuju film 28 dní poté. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: po říjen 14, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | | Mablung napsal: |
Schválně vynechávám místa abych nespoilova l, ale vím že mám za městem tunu zombíků, mám poblíž armádu vyzbrojenou vším včetně atomovek a přesto je nechám nestrážené, takže mohou sežrat město. Ze začátku mám dva zombíky, proti nim stovku policajtů a dav lidí. Místo aby každý zombík skončil s padesáti kulkama v těle, v pohodě pokoušou prakticky každého v davu. Atd. Prostě, logika tu kulhá, ale dívat se na to dá. |
Trikově dobrý, ale zrovna ten děj v tom Izraeli je fakt dementní . Ale je tam zajímavá scéna, jak zombíci po sobě lezou a tvoří pyramidu a tý vysoký zdi.
Z podobnýho soudku doporučuju film 28 dní poté. |
von to někdo udělá za tebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Jestli je pro někoho spoilem to, že napíšu, že děj je dementní, tak sorry. Řekl bych, že Mablung prozradil víc, ale ono je to u tohohle filmu nakonec docela jedno, není to žádný mysteriózní thriller. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|