|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 9:40 am Předmět: |
|
|
Oblivion průměr s koncem, který to vytáhl o kapku vejš. Moon je podle mě masterpiece. Ale pokud Spama nudil Oblivion, je možné, že Moon vypne ještě o něco dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Teď ti doporučuju Inside man . Trochu podobné, hodně jiné. Ale bude se ti líbit. | Dobré to bylo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st říjen 23, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | ...je možné, že Moon vypne ještě o něco dřív. |
preto som mu to odporucil ci vydrzi
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 3:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | http://www.csfd.cz/film/288738-elysium/
Docela to slo, na district 9 to ale nema. |
žoldák bol ale skvelá postava zasluhujúca samostatný film, osobne sa mi dosť páčilo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 10:29 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: |
Tož taky musím potvrdit super film na efekty a taky mi rychle utekl |
Tak jsem se na to podíval. Bohužel na počítači. V kině efekty vyniknou více.
Co se děje týče, totálně klišovitý, až trapný. Zbytečně trapné figurky vědců, trapný klišovitý konflikt pilotů. Fyzikální zákony se ignorují, všechno co se tam děje je totální nesmysl z organizačního a funkčního hlediska. Jinými slovy, je potřeba na to jít do kina, kochat se efekty a nechat mozek doma.
Mimochodem, znovu jsem se podíval na Tarantinovi Pulp Fiction a Sin City. Obojí jsem považoval za geniální když jsme to viděl poprvé, ale Pulp Fiction geniální vydrželo, zatímco u Sin City jsem se teď nudil. Čert ví čím to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po říjen 28, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 28, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po říjen 28, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po říjen 28, 2013 11:58 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | http://www.csfd.cz/film/231978-96-hodin/
na tento film se dá koukat pořád, i když už to člověk zná nazpamět, tak jsem na to včera koukal na Nova Cinema 2x, před půlnocí a pak i po půlnoci |
presne, monolog do telefonu je legendarni, akorat me na tom filmu rusi,ze ta jeho dcera beha jak totalne retardovana
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 12:30 am Předmět: |
|
|
Sin city je Rodriguezovo, Tarantino tam len hosťuje ako pomocný režisér pri jednom z príbehov. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|