Nevim kde si kopie filmu schanis Ty, ale mne DVD kvalita u ripu vyhovuje. Transfromers jsem videl v kine a myslim ze urcite velke bitky robotu jsou fajn. Ale typicke hlasky pro holywoodske akcni filmy jsou tam vsude.... A uprimne, uz me trosku unavuji...
2 Mathaus: tobe nevadi se divat na filmy v shit ripech? ja se na Transformers tesim jak male dite,takovy film si zaslouzi velke platno.
ja se treba podivam na shit rip a kdyz je to gutes, tak kopim dvd
kino me moc nelaka, nevim co na tem vseci majo...pro me je daleko lepsi si sednot doma k dvd a pustit si to na kine-zvuk suppa a obraz mi staci, nemusim met platno 10x5m
tak to ted udelam s transformers, libi se me to jak svina a cekam na dvd
simsni so taky dobri, na to, ze uz valijo tolik let sem se zas zasmil...
_________________ Jes do polosyta, pij do polopita a spi do poledne.
2 Mathaus: jo ja myslel ze nejaky shit rip tak to sry:) a kde to davali tak brzo v kine?ja se chystam na 16.8 do zlina,nezaregistroval jsem to ze by to slo nekde drive,to byla nejaka predpremiera nebo jsi to videl v zahranici?
na to Surf Us jsem videl ukazky v kine...nic moc
_________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
Naposledy upravil sheen dne po srpen 06, 2007 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
odporucam Surfs up,po dlhej dobe konecne normalna rozpravka,kde nie je tolko klise a ma to aj zaujimavy pribeh (az na to,ze dobro zvitazi nad zlom,ale to musi byt )
Ten denik nebo co to je AHA! tedka prodava Ramba 1a2 po 38Kc, takovy ty DVD v papirovym obalu, ale kdo to nema ty filmy tak myslim ze je dobry si to koupit, je to za par korun.
jj,je to nejaky dnesny trend davat skoro do vsetkyhc casakov DVD so starymi filmami,aby sa lepsie predaval,keby to niekto zbueral,ze zo vsetkych casopisov tak ma doma uz peknu knihovnu!
Dneska jsem to viděl a musím říct, že mě to opravdu zaujalo. Ačkoli mám radši střelbu, výbuchy, praskot kostí, řev motorový pily, sténání raněných a cákance krve.. Takže doporučuju
_________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
Naposledy upravil Azmodan dne st srpen 08, 2007 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Včera sem viděl Step up .. bylo to tak sladký, až se mi křivily prsty u nohou a tak předvidatelný, že sem z toho byl chvilkama i smutnej :) Jediný, co mě na těchle tanečních filmech vždycky potěší jsou černoši a ta jejich angličtina.
Přítelkyně samozřejmě byla v sedmým nebi... ona umí tancovat, tak se na to asi kouká jinak než já ... mě přijde tanec, jako hrozně bezúčelnej pohyb... ale to asi říkám, jenom proto, že sem na to nikdy nebyl dobrej :)
Prave jsem dokoukal Rush hour 3. Nevim jeslti je to tim ze uz mam skoro zacaty vikend, ale neskutecne jsem se bavil. Herecke vykony jsou proste uzasne, film ma smrnc a vtipem jen srsi.... Vrele doporucuji...
Ocekavani Bourne Ultimatum. Pristi vikend, uz se nemuzu dockat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru