Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 522, 523, 524 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky je to můj druhý nejoblíbenější film. Opravdu překrásná věc a originální dabing je samozřejmost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2013 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung : Po dnešku souhlasím.
Moocha : A co je první? Třeba jsem neviděl. Jinak na všechno se snažím koukat v originále, ať je to anglicky, francouzsky,...

Jinak uvítám další tipy na podobné filmy, které opravdu stojí za to vidět a popřípadě po dokoukání má člověk o čem přemýšlel a neni to jen bezduché akční klišé apod.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tvl ty vůbec nevíš o čem tu mluvím. Vůbec si mě nepochopil, já ten film ani neviděl. Mě stačil Batman začíná a již je mi jasné o co jde a že to bude pro mě nezajímavé. Batman je pořád jenom pohádka pro dospělé a navíc pěkně hloupá. Nejde o to, jak to odehrál, ale co vlastně hrál..zmalovaného paňácu z komiksu. Díky nechci. Srovnání s Mádlem?? Máš pocit, že sem mluvil o Mádlovi, jako o kvalitě? Ty nemáš ani představu o jakých filmech mluvím, když mám na mysli kvalitní příběh a režisérovu práci..určitě ne oInception, Temném rytíři a spol Ta věta s Bieberom.....kolik ti je let? Já se určitě na novéha Batmana netěším, protože vím jistě, že se na něj dívat nebudu.

Wtf? *pozrie si svoj prispevok co napisal a na ktory creasy reaguje a.. WTF?!*

No nebudem sa nijak viac, len takto: Pozri sa kolko perfektnych a dokonca aj klasickych filmov sa natocilo, ktore nesu fantasticke prvky. Batman neni len prihlupla rozpravocka. Poukazuje na plno ludskych vlastnosti, rozvija fantazijne myslenie...

Keby som mal cely zivot pozerat filmu typu Jesennej sonaty od tvojho oblubeneho Bergmana tak ma vystrie na postel kde chytim knizku o Old Shatterhandovi, Potterovi alebo Frodovi.. Kinga, Browna alebo Clavella ako antidote a k filmom ma ani nehne.
Chadzi

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju film Prisoners.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Tvl ty vůbec nevíš o čem tu mluvím. Vůbec si mě nepochopil, já ten film ani neviděl. Mě stačil Batman začíná a již je mi jasné o co jde a že to bude pro mě nezajímavé. Batman je pořád jenom pohádka pro dospělé a navíc pěkně hloupá. Nejde o to, jak to odehrál, ale co vlastně hrál..zmalovaného paňácu z komiksu. Díky nechci. Srovnání s Mádlem?? Máš pocit, že sem mluvil o Mádlovi, jako o kvalitě? Ty nemáš ani představu o jakých filmech mluvím, když mám na mysli kvalitní příběh a režisérovu práci..určitě ne oInception, Temném rytíři a spol Ta věta s Bieberom.....kolik ti je let? Já se určitě na novéha Batmana netěším, protože vím jistě, že se na něj dívat nebudu.

Wtf? *pozrie si svoj prispevok co napisal a na ktory creasy reaguje a.. WTF?!*

No nebudem sa nijak viac, len takto: Pozri sa kolko perfektnych a dokonca aj klasickych filmov sa natocilo, ktore nesu fantasticke prvky. Batman neni len prihlupla rozpravocka. Poukazuje na plno ludskych vlastnosti, rozvija fantazijne myslenie...

Keby som mal cely zivot pozerat filmu typu Jesennej sonaty od tvojho oblubeneho Bergmana tak ma vystrie na postel kde chytim knizku o Old Shatterhandovi, Potterovi alebo Frodovi.. Kinga, Browna alebo Clavella ako antidote a k filmom ma ani nehne.

Co ma byt s tou vetou o Bieberovi? Bud ju nevies pochopit alebo nevies citat alebo nerozumies po Slovensky. Mam 26.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě na to nemáš. A tak se to projevuje tak, že se u toho nudíš. A to s tím Bieberem...tam není co k nepochopení, jen to bylo trapné.
Cratach

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, ze nekoho nudi starsi filmy, jeste nemusi nutne neco znamenat.

Me treba dost starejch filmu od klasiku prijde roztahanejch a nudnejch (hodne veci od Antonioniho - napr. Zvetsenina), stejne jako mi prijdou nudny a o nicem moderni akcni blockbustery (Avatar, cela serie Fast and Furious). A co to znamena ? Samo o sobe bez kontextu vubec nic.

(ja ve skutecnosti z odbornyho hlediska vim cim to u me mj. je, ale to s tim ted tolik nesouvisi).
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sa tu fakt este stale hadate kto je chytrejsi a pozera narocnejsie filmy?
lipak

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco pro odlehčení :

http://www.csfd.cz/film/337863-neporazitelni/

viděl už někdo? včera/dnes to vyšlo v hd kvalitě, tak se na to chystám....
Lunreal

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem pro aby creasy zkoukl dark knighta, ktery je o nekolik urovni dal nez batman begins a pak nam tu napsal recenzi :) At aspon vi, co odsuzuje.
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po prosinec 09, 2013 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozpozeral som si Insidious 2 a kto pri tomto filme nedostane zimomriavky tak tomu neverim ani ... Skoro som zinfarktoval a dopozeram si to zajtra, radsej sa idem vyspat

Ale ten chytrolin odsudzuje inych zato ze pozeraju filmy, ktore sa pacia 90% zvysku naroda, lebo podla neho su to kraviny. Ja nehovorim ze by ma hentie "klasiky" (definicia klasiky sa nevztahuje len na vazne romanticke dramy) nudili, ked by som mal chut pozriem si aj to ale chut neni a ani iny dovod. Davat LOTR-a s FnF do jedneho vreca vela s chytrostou aj tak nema.
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Rozpozeral som si Insidious 2 a kto pri tomto filme nedostane zimomriavky tak tomu neverim ani ... Skoro som zinfarktoval a dopozeram si to zajtra, radsej sa idem vyspat

Ale ten chytrolin odsudzuje inych zato ze pozeraju filmy, ktore sa pacia 90% zvysku naroda, lebo podla neho su to kraviny. Ja nehovorim ze by ma hentie "klasiky" (definicia klasiky sa nevztahuje len na vazne romanticke dramy) nudili, ked by som mal chut pozriem si aj to ale chut neni a ani iny dovod. Davat LOTR-a s FnF do jedneho vreca vela s chytrostou aj tak nema.

Práve som dopozeral Insidious 2 a zimomriavky som fakt nemal. Jednotka bola podla mňa skvelá, 5/5. Toto bolo ooovela slabšie, na niektorých scénach sme sa doslova rehotali (napríklad súboj Josha s "Ghostbusters týmom"). Ale ja mám tých horrorov napozeraných velmi vela, tak to možno beriem inak.
seeya

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insidious je podla mna uplne nedocenena zalezitost, prave sa chystam skuknut dvojku. Fakt velkolepa husacina..
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako si to pozeral? Tma, sam, zvuk v normale? Neviem mozno je rozdiel pozerat na telke a na pc. Dnes to dopozeram, no vazne to s tebou nic nerobilo ked sa tam objavil duch tej zenskej a bola kamera "360tka" a objavila sa blizko vedla nej? Ja by som sa kus zlakol aj keby som to mal bez zvuku. Urcite.

Tak ako som sa zlakol 2x za paranormal activity 3? Ked tam dali kameru na otacaci prvok ventilatora a chodilo to zo strany na stranu a clovek trpol co bude v zabere... a zrazu ked uz ze fajn nic nebude tak tvar zenskej cez polku zaberu. To sme na intraku cucali na izbe 2ja kazdy na vlastnom notasi a spolubyvajuci tu babu otituloval vsetkym moznym :D
atms

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2013 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitní horor by podle mě neměl být postavený na lekačkách. Insidious 2 mě v tomhle směru hodně zklamal. Lekačka na každém rohu, na tomhle budovat atmosféru je podle mě smutné.
Proto jsem hodně ocenil The Conjuring, ve kterém je možná tak 1 lekačka za celý film, ale atmosféru má víc než solidní.
První díl Insidious se mi líbil asi více než dvojka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 522, 523, 524 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: