Pro mě rozhodně lepší jak jednička, bylo více humoru, akce a skvelě napínavě a otevřeně to skončilo...takže se člověk pokud je fanda opravdu těší na poslední díl, knížku sem přečetl asi 3x srovnávat se to samozdřejmně nedá, ale jsem rád že to zfilmovali zrovna ti kdo dělali pár prstenů a s výsledkem sem spokojenej.. kdo četl ale uzná že knížka bude mít vždy své kouzlo, kort než je tam ta debi**** židle v kině z který se vám potí a bolí vás prd*** * a20*
Dal jsem si Prisoners včera a ještě teď jsem z toho celkem hotovej. Je tam tolik různých věci, které nejsou vysvětleny, ale dějí se tam a nevíme proč, nutí mě to přemýšlet:
* proč má Loki tik
* proč má tak zvláštní tetování na rukou a na krku
* proč se každýá jedna z postav chová místy tak divně, úplně mimo očekávání
* proč se chová Doverův syn tak, jak se chová
* proč mají Doverův syn a dcera toho černocha tak zvláštní vztah
* proč....
Hodnotím ho vysoko, ale mám z něj hlavu v pejru.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Mne sa prave toto na filme paci, priestor pre vlastnu predstavivost, ze nedostanes vsetko vysvetlene na striebornej tacke ako pre blbecka. Ten film je paradny a pripomina mi trochu eu produkciu.
Dal jsem si Prisoners včera a ještě teď jsem z toho celkem hotovej. Je tam tolik různých věci, které nejsou vysvětleny, ale dějí se tam a nevíme proč, nutí mě to přemýšlet:
* proč má Loki tik
* proč má tak zvláštní tetování na rukou a na krku
* proč se každýá jedna z postav chová místy tak divně, úplně mimo očekávání
* proč se chová Doverův syn tak, jak se chová
* proč mají Doverův syn a dcera toho černocha tak zvláštní vztah
* proč....
Hodnotím ho vysoko, ale mám z něj hlavu v pejru.
ty jo, díky za skvělý tip, po operaci přemýšlím, jaké všechyn filmy večer dát a díky tvému tipu jsem si to našel a určitě to zkouknu, vypadá to perfektně!
Jo jo ... Villeneuveovi se Prisoners opravdu povedl. Za mě jeden z nejlepších filmů tohoto roku. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem hltal každou vteřinu, opravdu mě ten film úplně pohltil.
Jsem zvědavý na další Villeneuveův film - The Enemy. V hlavní roli Jake Gyllenhaal.
Jako další film mne zaujal tento kousek:
Zahraniční recenze nemluví zrovna v superlativech, ale za zkoušku to stojí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru