|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po únor 24, 2014 10:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yura
|
Zaslal: po únor 24, 2014 11:29 pm Předmět: |
|
|
Jo tak treba svet podle prota je fakt paradni film, ale ten zivot brouka to je trochu ulet ne? To ma do nejakeho hlubsiho pribehu a hereckych vykonu daleko... Jinak ten film nedotknutelni vypada na hroznej dojak, na to se divat nebudu, bych brecel.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 25, 2014 7:17 am Předmět: |
|
|
Ne, to není myšleno jako, že to jsou další filmy se super příběhem atd., to jsou jenom prostě další filmy co jsem teď v poslední době viděl.
Nedotknutelní si pust, není to doják, já se u toho smál. :)
btw: jaké herecké výkony chceš hledat u život brouka, když je to animované? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út únor 25, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Ne, to není myšleno jako, že to jsou další filmy se super příběhem atd., to jsou jenom prostě další filmy co jsem teď v poslední době viděl.
btw: jaké herecké výkony chceš hledat u život brouka, když je to animované? |
Sorry, ale podle traileru je to proste dojak. Typek se nemůže hejbat asi se mu moc nechce zit a nejakej cernej sluha mu zase vrati chut do života. Ftipny momenty tam urcite budou, ale furt to bude dojak jak prase a urcite ne jen nejaka bezna komedie...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 26, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/4123-l-a-prisne-tajne/
Další megadílo, nejdřív jsem myslel, že mi opět učaruje K. Spacey, ale byl to Russel Crowe, mám rád tyhle příběhy plné zvratů, kde musí člověk vydržet do konce, aby se dozvěděl pravdu, konec byl takovej trošku akční a nejdřív mě zklamal, ale pak až na úplném konci jsem byl spkojen. SPOILER : štvalo mě, už umřel Russel, ale nakonec neumřel. SPOILER _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:29 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím...tohle je elitní dílo v rámci žánru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st únor 26, 2014 11:40 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, to není myšleno jako, že to jsou další filmy se super příběhem atd., to jsou jenom prostě další filmy co jsem teď v poslední době viděl.
Sorry, ale podle traileru je to proste dojak. Typek se nemůže hejbat asi se mu moc nechce zit a nejakej cernej sluha mu zase vrati chut do života. Ftipny momenty tam urcite budou, ale furt to bude dojak jak prase a urcite ne jen nejaka bezna komedie... |
Co ti na to říct. Já se u žádného filmu upřímně nenasmál jako u tohoto.
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 3:45 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | MAST3R napsal: | Ne, to není myšleno jako, že to jsou další filmy se super příběhem atd., to jsou jenom prostě další filmy co jsem teď v poslední době viděl.
Sorry, ale podle traileru je to proste dojak. Typek se nemůže hejbat asi se mu moc nechce zit a nejakej cernej sluha mu zase vrati chut do života. Ftipny momenty tam urcite budou, ale furt to bude dojak jak prase a urcite ne jen nejaka bezna komedie... |
Naopak..dojak to neni vubec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:18 am Předmět: |
|
|
Přesně tak jak píšou kolegové yuro, ten film není vůbec doják a ten na tom vozíčku nestojí o lítost, že by to byl nějaký chlápek co celý den probrečí, protože je mrzák, tak to vůbec ne. A dám Ti radu, na trailery se vůbec nedívej. Já už jsem to tu psal, ale já prostě, když chci vidět nějaký film, tak si napíšu (třeba sem) o doporučení nebo hledám na csfd, ale jen dle hodnocení, nečtu popisky filmů, nekoukám na galerku ani si nepouštím trailery. Stejně co můžu ztratit jsou cca 2 hodiny, přinejhorším film vypnu v půlce, což se mi už hodně dlouho nestalo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/
Nevím jestli je to tím, že jsem viděl včera L. A. - Přísně tajné, ale Obvyklí podezřelí mě tak neuchvátili, L.A se odehrává v lepší době, zápletka by se dala říct, takže to nebylo takové to "BOOM". :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | http://www.csfd.cz/film/8411-obvykli-podezreli/
Nevím jestli je to tím, že jsem viděl včera L. A. - Přísně tajné, ale Obvyklí podezřelí mě tak neuchvátili, L.A se odehrává v lepší době, zápletka by se dala říct, takže to nebylo takové to "BOOM". :) |
Ta poslední scéna je ale super a přidává aspoň jednu hvězdičku celýmu filmu, takovej zvrat jsem nečekal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
To máme podobně Mastere. Jinak Spacey v LA Confidental jen ve vedlejší roli, ale za to jaké...ta scéna v kuchyni wow. super.
Pro mě nej thrillery Sedm, 8mm, LA Přísně tajné, Training day, Funny games U.S.A.
Jinak pánové, těm, kdo nejsou hloupě ostentativní vůči čemukoliv staršího data, doporučuji
http://www.csfd.cz/film/2736-bostonsky-pripad/
Samozřejmě nečekejte potoky krve, ale skvělý psychothriller s elitním hereckým obsazením (pro lidi, kteří o filmu něco vědí) Henry Fonda, Tony Curtis a mimochodem hodně zajímavá role pro Jiřího Voskovce, kterého asi český divák ve filmu o brutálním sériovém vrahovi natočeném podle pravdy...nečekal.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
Barbar Conan: Jo to souhlasím, jak se rozhlédne po té kanceláři a nejednou to všechno vidí, to je super, ale L.A. mě učarovalo více, asi to bylo tím, že jsem to viděl dřív a hlavně ta doba v které se to odehrává + K. Spacey a hlavně mi tam hodně sednul R. Crowe, jak už jsem psal.
Johne : Tak v L.A. bylo celkem dost "hvězd". Sedm jsem už taky nějaký měsíc (ne-li déle) neviděl, takže asi na to číhnu znova. Funny games jsem viděl, L.A. včera a 8mm znám, vím že tam hraje Cage, vím o co se tam zhruba jedná, ale nikdy jsem to neviděl celé, pamatuji jak jsem byl malej capart a táta na to koukal v TV.
Jinak od zítra se chystám na sérii Alien/s, pamatuji si, že to vždycky dávalo pozdě večer v TV, ale nikdy jsem neviděl ani jeden díl celý, takže tomu nejspíš dám šanci, když mě neosloví něco jiného. :)
btw: Johne, zrovna nedávno jsem projížděl origo DVD filmy co máme v obýváku a narazil jsem na Lolitu, takže jí asi taky shlédnu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | To máme podobně Mastere. Jinak Spacey v LA Confidental jen ve vedlejší roli, ale za to jaké...ta scéna v kuchyni wow. super.
Pro mě nej thrillery Sedm, 8mm, LA Přísně tajné, Training day, Funny games U.S.A.
Jinak pánové, těm, kdo nejsou hloupě ostentativní vůči čemukoliv staršího data, doporučuji
http://www.csfd.cz/film/2736-bostonsky-pripad/
Samozřejmě nečekejte potoky krve, ale skvělý psychothriller s elitním hereckým obsazením (pro lidi, kteří o filmu něco vědí) Henry Fonda, Tony Curtis a mimochodem hodně zajímavá role pro Jiřího Voskovce, kterého asi český divák ve filmu o brutálním sériovém vrahovi natočeném podle pravdy...nečekal. |
Zajimave, ze davas do stejne kategorie filmy jako sedm, funny games a training day. Training day je podle me teda cistokrevnej akcni film, coz sedm a funny games urcite neni. Jinak nechapu proc je training day tak podcenovanej. To jak to Washington, ale hlavne Hawke zahral je fakt pecka. Podle me jeho nejlepe zahrana role. Hraje vzdycky takove "plašany", pro me yajimavej herec, rad se na nej divam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:34 pm Předmět: |
|
|
Ja za posledni tyden skoukl vsechny 4 Indiana Jonese a super )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|